Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 18:19:10
gerberka
evo i mene..jesam se razočarala u ovaj glupi grad..obicnu komodicu za bebine stvari ne mozes naci! da ne govori o dvije prodavnice tepiha, u jednoj cijene urnebesne, a u drugoj kolektivni godisnji!!! s.....!
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 18:40:19
MajkaTereza
Potpuno se slazem... Mi smo u Jysku gledali nesto, ali uzas od kvalitete, tepisi svi puni hemikalija, a njemu koza osjetljiva, tacno da poludis... dobili opremljen stan, morali pola izbaciti, a kreteni sad nece da uzmu nazad stvari, pa beba ne moze boraviti u svojoj sobi jer ona spera toliko smrdi da mu smeta.. Evo vec 2 mjeseca se ka lufta, ali nista... Bas onaj zagusivajuci smrad spere.. Sav evropski skart nama salju! Jysk po EU uopste nema ovakvu losu kvalitetu, mi ukrase za jelku bacili koliko smrde, prava grozota! Gore nego pijaca... Ko javi da se kod nas otvara Ikea dobija mustuluk od mene!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 18:45:21
mamina princeza
Boga mi sams e ja danas navjezbala hihih ...jos imam uplau misica na rukama juce peglala neke teske zavjese pa od toga i danas ce mise noge sigurno uplaiti. Vjezbalo se sigurno 30-45 minuta ili semeni oduzilo. I ja se jsecam prosli put ( prije 3,5 godine) kod Bahe nije se bas ovako vjezbalo hhaahha...ili sam ja ostarila za ovaj protekli period ( abice da je to) - uglavnom ja se fino umorila:)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 18:45:54
gerberka
lsazem se terezo potpuno..ostaje mi Fis...
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 18:49:27
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gerberka
evo i mene..jesam se razočarala u ovaj glupi grad..obicnu komodicu za bebine stvari ne mozes naci! da ne govori o dvije prodavnice tepiha, u jednoj cijene urnebesne, a u drugoj kolektivni godisnji!!! s.....!
grebo mozes pogledat na piku imas ja sam vidjela te ladice i komodice za bebe
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 18:54:36
teacher75
IZVORNA PORUKA: mamina princeza
Boga mi sams e ja danas navjezbala hihih ...jos imam uplau misica na rukama juce peglala neke teske zavjese pa od toga i danas ce mise noge sigurno uplaiti. Vjezbalo se sigurno 30-45 minuta ili semeni oduzilo. I ja se jsecam prosli put ( prije 3,5 godine) kod Bahe nije se bas ovako vjezbalo hhaahha...ili sam ja ostarila za ovaj protekli period ( abice da je to) - uglavnom ja se fino umorila:)
svasta, to je onda nesto novo, i ja sam isla kod bahe prije 3 godine i vjezbalo se 15ak minuta, neke lagane vjezbice, nikad me nista nije boljelo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 18:57:50
pauza
di ste moje zenice!!!! meni opet tvrd stomak i pritisak dole nisko, ubi me.... a idemo veceras u goste, valjda se necu poroditi sto se tice temperature, dovoljno je 21, ali posto ja licno volim vrucinu drzacemo na 22:-)) a kad se kupa treba biti 25-26 stepeni.... sto se odjece za iznosenje tice, nemojte pretjerivati, pa nece niko pjeske kuci iz porodilista.... naravno i auto u koje ce uci beba ce biti ugrijano bar malo.... uglavnom, ja sam spakovala bodi dugih rukava, plisane gegice i carapice, dvij ekapice - pamucnu i jednu deblji i dvije deke, jednu tanku pamucni i onu debelu mekanu, pa neka ona sestra ocijeni treba li stavljati obje ili samo debelu, jer sve to skupa ide u AS i odmah u auto.... pa nece beba biti vani ni par sekundi.... jer auto stane tik pred vrata.... a od prevelike vrucine moze bebu uhvatiti srklet.... ko se ipak boji, neka pripremi, pa sestra koja sprema bebu ocjeni kako treba i tako obuce.... ne znam ko rece za plivasept, ali je glupo kupovati oba, jer zuti koji treba kosta nepunih 10KM, a taj rozi 30, pa sto bacati 30KM ako nece trebati, bolje troje gegica:-)))))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 19:00:43
anđelo
IZVORNA PORUKA: gerberka
lsazem se terezo potpuno..ostaje mi Fis...
Gerbo moja ,ako misliš na komodice za bebe,sa kadicom za kupanje,cjena ti je više od 200 km,a po meni ,u toj kadici bebu možeš kupati samo prva dva mjeseca,ako i toliko.Mišljenja sam da je za taj novac bolje kupit ormar za bebi garderobicu,pa da nešto mogu i na ofinger zakačit Moj sin je danas gledao crtani na super RTL-u,Kaže kao si ti pametna i mudra žena (ja mu pročitala tvoj post da ga ne ružim).Koji je to lopov moja Gerbo,zna svojoj guzičici sve
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 19:37:17
Hurma
by the way, za one koje imaju vec djecu, imate veliko snizenje u extreme intimo u merkatoru... haman sve 50%, ja sinu uzela boxerice, sad su po 6 KM i perfektne su... za vikend idemo na odvikavanje od pelena odlucna sam da izguramo ovaj put...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 13.1.2012 19:55:18
Lulu_08
Ja imam komodicu koju sam (pazite ovo) kupila za L. prvi rodjendan hehehehehe, znaci kada je bila beba nisam ni imala to. Nedostajalo mi je samo zbog presvlacenja, potesko je nekad ledjima da izdrze spustanje na krevet za vrijeme presvlacenja, ali Boze moj. Samo ta komodica je sluzila i za igracke pa je L. prilicno "istrosila" iverica je na nekim dijelovima popucala i slicno. Isto vazi i za krevetac, ne znam da li cu moci to iskoristiti ponovo obzirom da je dosta istroseno, mislim da nije ni blizu stabilno vise ali vidjecemo polako. Za kolica isto vazi, otisao je jedan tocak, i sjedalica odnosno materijal je otisao a imam novu korpu za bebu i dobro ocuvanu auto sjedalicu te oboje ide na kolica, da mi je sad da nadjem takva polovna kolica ali nema nigdje na internetu misa mu..