Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
brzinski sam prelistala prethodne postove...uglavnom, ja ću gledati da danas dođem do Improtanea...također ću pogledat šta imam od malog da dam stvari..on isto nosi 80-86, vjerujem da ću naći nekoliko komada odjeće da odvojim, ovom dječaku je to potrebnije nego mom malom..sad evo gledam, imam nekoliko hlača, čarapica, papučice, bodića, majica...
Kutiju treba napraviti.... i sliku isprintatai djeteta onu s akratkom pirčom sa one stranice ..prvi post ima link... kad smo za nejru tako djeli ogroman broj porlaznika pomogao je...ja bi im i sada dala tu mugućnost
ja nema šanse da mogu...mislim moram po starije dijete kući i sve to sama nosam...bez auta sam nema šanse...da nosim i kutiju i spremljeno i kuupljeno i vodam dijete
ko je motorizovan i ko dolazi u 17 sa posla...de uzmite od registratora onaj dio u koji se ulaže komlet registrator i naljepi sliku i priču...i eto ga
joj Boze kakva nam je drzava dusa mala draga zene svaka cast,koja se lavina pokrenula zahvaljujuci rr nadam se da cemo nakon posjeta porodici imati malo vise info o zdravstvenom stanju bebice,o cemu se radi...da znamo za u buduce kakvu on ishranu u stvari treba imati s obzirom na tu operaciju
trebali bi se podrobno raspitati i za taj inhalator,posto sam na fb citala da mu u Lukavcu namjeravaju kupiti ...Djana cini mi se da sam na tvom profilu citala,molim te da potvrdis
nisam sigurna da cu moci danas da se izorganizujem da dodjem sa stvarima ,nadam se da cu moci po nekome bar nesto novca proslijediti...a za bb nesto vise organizujem aBd
joj Boze kakva nam je drzava dusa mala draga zene svaka cast,koja se lavina pokrenula zahvaljujuci rr nadam se da cemo nakon posjeta porodici imati malo vise info o zdravstvenom stanju bebice,o cemu se radi...da znamo za u buduce kakvu on ishranu u stvari treba imati s obzirom na tu operaciju
trebali bi se podrobno raspitati i za taj inhalator,posto sam na fb citala da mu u Lukavcu namjeravaju kupiti ...Djana cini mi se da sam na tvom profilu citala,molim te da potvrdis
nisam sigurna da cu moci danas da se izorganizujem da dodjem sa stvarima ,nadam se da cu moci po nekome bar nesto novca proslijediti...a za bb nesto vise organizujem aBd
Super ste se organizovale. Svaka vam cast. Zao mi je sto nismo tu da budemo s vama danas, ali dali smo svoj doprinos u novcu. Ja cu ponijeti jos stvari iz NL pa na Bb-u slijedecem vjerovatno ce se ponovo skupljati.
DI sad sam u mojoj apoteci vidjela inhalator ...kompresorski ...ima dvije maskice za djecu i odrasle , spremnik za otopinu i bla bla...kosta 90 km... jel to to??? tj u apoteci ih nema ali u fimri koja nabavlja te stvari a koja je pored apoteke imaju i samo ce prebaciti u apoteku jer nam je hitno... molim te jel to taj inhalator ...dakle elekyricni kompresorki
DI sad sam u mojoj apoteci vidjela inhalator ...kompresorski ...ima dvije maskice za djecu i odrasle , spremnik za otopinu i bla bla...kosta 90 km... jel to to??? tj u apoteci ih nema ali u fimri koja nabavlja te stvari a koja je pored apoteke imaju i samo ce prebaciti u apoteku jer nam je hitno... molim te jel to taj inhalator ...dakle elekyricni kompresorki
Visnja ja nisam sigurna, ali mislim da j etaj. Spominjali su neki da je taj inhalator 130KM i da je el. tj na struju. Vjerovatno jeste samo ne znamje li 100% taj zbog cijene jer je niza.
dakle nasa jasmin koja zivi u Medini je cesto zeljela ucestvovati u nasim akcijama pa je jos prije par mjeseci preka Lalane uplatila novac na moj ZR. Odlucile smo da njen novac bude iskoristen za kupovinu inhalatora zelim vjerovati da ovaj novac koji mi je nekako "poseban" mozda zato sto je dosao iz jednog svetog mjesta biti presudan i da bebica bude zdravija i da ozdravi
uspjela sam organizovati čuvanje djeteta...ja ću krenuti iz kuće oko 17h. trebam pokupiti stvari koje je spremila naša forumašica pjel i dolazim u Importane. Molim VAs da sve što ćete donositi bude u Impotraneu do 18:30 kako bi smo mama2009 i ja to odvezle u Vogošću.
vještice, nazovi me da se dogovorimo oko preuzimanja tovje donacije.