|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu
12.1.2012 12:28:41   
Anoniman
Joj kako sam uzbudjena...E zbog ovih stvari volim RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
I ja da vam javim da je nasa Iman83 uplatila novac na moj racunuser posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 376
12.1.2012 12:31:11   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: ladyblue

Višnja, ako treba još novca da se nešto kupi računajte da ću ja donijeti oko 300KM.

Skupljam na poslu + 50 KM on naše forumašice Cickolini

mislim da je jako bitno i da mama Aida ima novca.. moze ona kupiti sta njima najvise treba...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 377
12.1.2012 12:33:02   
Daja_sa
Ja sam organizovala cuvanje bebaca a starija ce samnomuser posted image .
Vecina Vas se poznaje... pa cemo mi upasti kao padobranci...ali meni srce k'o Amerika sto mogu pomoci ovom dragom djecaku...i sto sam dio nase RR :)
Dolazimo oko 17.30h...

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 378
12.1.2012 12:36:41   
Lulu_08
Evo ja kupila sljedece: velike pelene br 5 + maramice gratis, 6kg deterdzent za ves, 5L deterdzent za sudje, karton punomasnog mlijeka, karton dvojni C sokica, 2 velika pakovanja za kupanje/sampon za bebu, 2 velike kreme, sampon/gel za djevojcicu, skolski pribor (flomasteri, bojice, vodene bojice, par sveski, pernicu i sl.) za djevojcicu. Cuvamo u autu pa cu se cuti sa de_de kada ona krene da joj predam ovaj doprinos, plus jos dodatnih 50km cemo dati za ovaj put, samo za prvu pomoc da se pokrene ovo.

Da li neko ima jos neki prijedlog? Je li to od danas imamo i inhalator za bebicu user posted image ?

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 379
12.1.2012 12:44:54   
Visnja RR
Djana user posted image

03.04.`08

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 380
12.1.2012 12:46:23   
Lulu_08
Evo prijateljica koja nije u mogucnosti pomoci finansijski zeli podijeliti stvarcice od njenog djecacica koji je malo stariji od malog Mehmeda, ja VOLIM ljude, ali ne volim nacin na koji ova drzava funkcionise user posted image .

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 381
12.1.2012 12:49:01   
Medi_87
user posted image user posted image user posted image super masAllah posebnan selam za nasu dragu Jasmin od srcauser posted image i za ove divne riječi Visnja user posted image  

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 382
12.1.2012 13:01:24   
Visnja RR
cula sam se sa ljudima s portala Lukavac x ... oni ce da vide zasto beba nema zdravstevno osiguranje .. ipokusati majku vise informisati o njenim pravima...

ja sad nesto kontam zar bebe ne bi trebale imati zdravstevno osiguranje i ako roditelji ne rade...jel mi imamo taj zakon ili se radi na njemu...

da i provjerice zasto je bebi odstranjen bubreg???

03.04.`08

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 383
12.1.2012 13:02:52   
ladyblue RR
to sve zavisi od kantona do kantona

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 384
12.1.2012 13:05:41   
Medi_87
Visnja od kantona do kantona je drugacije regulisano kod nas i nezaposlene majke porodilje  primaju nadoknadu od 120km mjesecno dok u mnogim kantonima ne primaju isto tako je i za zdravstveno osiguranje

Neposredna veza do poruke: 385
12.1.2012 13:06:44   
bebacha
Visnja na naem kantonu ako nisi na birou moras sam sebi uplacivatuser posted image a majka porodilja ne dobiva nikakvu naknadvu
ova majka i ja smo na istom kantonu

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 386
12.1.2012 13:07:07   
selebriti
Hoće li biti ovo na neki način medijski popraćeno, nisam upratila....ne znam jeste li pisali o tome...?

Ovo je Federalna objavila, .. pa, ne znam, možda njih da se zovne, da odu gore i snime nakon što im se stvari uruče, da naprave priču i to....

Life begins at the end of your comfort zone

Neposredna veza do poruke: 387
12.1.2012 13:07:07   
ziki
I u TK djeca imaju zdravsaveno osiguranje, treba oodnijet knjizicu da se ovjeri, jedinosto mi imamo dobrovoljno osiguranje koje se mora uplatit i ta markica je nekih 15 km. Bez obzira na ovo da djeca imaju pravo na osiguranje ako na salt_eru predas ne ovjerenu knjizicu i bez markice pregled placas
user posted image za RR, ponosna sam sto sam dio ovog

< Poruku je uredio ziki -- 12.1.2012 13:09:17 >

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 388
12.1.2012 13:07:48   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

DI sad sam u mojoj apoteci vidjela inhalator ...kompresorski ...ima dvije maskice za djecu i odrasle , spremnik za otopinu i bla bla...kosta 90 km... jel to to???
tj u apoteci ih nema ali u fimri koja nabavlja te stvari a koja je pored apoteke imaju i samo ce prebaciti u apoteku jer nam je hitno...
molim te jel to taj inhalator ...dakle elekyricni kompresorki

jeste...jesi me zbog toga zvala..sory ja imala strankuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 389
12.1.2012 13:10:35   
Visnja RR
Ja sad imam jednu tuznu i ruznu vjest....user posted image
Covjek s portala Lukavac X je bio kod njih prije 10 minuta ...htio je da ih snimi za portal i napravi prilgo koji bi naravno cjela BiH trebala da vidi kako bi se ljudi sto vise organizovali i akko bi se nasao nacin za lijecenje bebe....medjutim mama Aida i njena mama ga nisu htjele primiti jer ne zele da bilo sta ide u javnost jer joj je njen muz koji ih je napusatio (ili je ona njega , nebitno) a koji zivi negdje u Hrvatskoj prijeti...da ce je petuci i bla bla....
cvjek sa Lukavac X sad ide u socijalni centar da sev prijavi jer ona jadnica ocito ne zna traziti ni svoja prava .... uglavnom neko sa RR je vec bio i donio mali prilog... Mi akciju mozemo sprovesti do kraja ona ce primiti pomoc....

03.04.`08

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 390
12.1.2012 13:12:42   
Hanady RR
Oh Božeuser posted image user posted image user posted image

Sudbine su to teškeuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 391
12.1.2012 13:14:33   
ziki
Boze dragi, pa stvarno strasno, em ne pomaze em prijetiuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 392
12.1.2012 13:18:07   
Medi_87
Pretuzno a za takve ljude nemam ni komentara, mi nastavljamo dalje za naseg dragog Mehmedauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 393
12.1.2012 13:18:26   
Anoniman
boze svasta , pitam se kako je onda uspjela ftv televizija snimiti ovo sto smo vec gledali o malenom ....
svakavi oceva ima, to za mene nije nikakav otacuser posted image user posted image boze user posted image user posted image

(odgovor članu ziki)
  Neposredna veza do poruke: 394
12.1.2012 13:18:42   
bebacha
strasno.
Ziki kod njih i jest problem sto nemaju ovjerenu knjizicu i nemogu je ovjerit ni dobiti markicu(koja kosta 20KM).oni bi trebali samo sebi uplacivat mjesecno.

a za oca fuj,fuj,fuj.nebi me cudilo da ode i uzme im pare koje dobiju za pomocuser posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 395
12.1.2012 13:21:58   
Rabi
svastauser posted image
cuj prijeti, pa taj covjek sigurno nije normalan!!!!!
nadam se da ce taj novinar uspjeti nesto odraditi...pokrenuti...
zalosno stvarnouser posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 396
12.1.2012 13:26:55   
DM
Je li glupo spakovati nešto od zimniceuser posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 397
12.1.2012 13:28:41   
Cickolini
Hej drage moje ako neko bude kupovao stvari neka kupi i neku kremicu za guzu (za ojede), baby stapice za usi, cesljic, pumpicu za nosic, otopinu za nosic, D3 kapi (mozda i dvije kutijice), termometar. Jer to su sve stvari koje trebaju jednoj bebici, a ne zna se ima li ta zena. Nisu skupe, a bolje uzeti mozda to nego da se duplaju neke druge stvari.

Treba ako neko ima i peskiric za bebiu, tetra pelene, mozda onu plasticnu baby kadu, igracaka, plasticnu zdjelicu i kasikicu za bebice. Bebac je sad vejiki i jede sad cvrstu hranu. Razmislite i vi mao sta treba jednoj bebici. Mozda ako neko ima neku hranilicu. Ovdje ima kupiti za 11 EUR hranilicu. Mogu ja kupiti pa ponijeti kad budem sad dolazila. ABd za 7 dana. Nije skupo, a sigurno ce valjati mami.

Ovu sad mozda manje potrebne stvari (tj manje potrebne od mlijeka), ali ako mozemo bilo bi lijepo i to da skupimo.

Asoni
ce danas donijeti i nase proizvode sto smo dobili u paketu sa Johnson kalendarima. Kaze da misli da ima ulje, kupka, sampon, krema i 2X maramice za bebu.

< Poruku je uredio Cickolini -- 12.1.2012 13:30:33 >

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 398
12.1.2012 13:29:38   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: doublemum

Je li glupo spakovati nešto od zimniceuser posted image user posted image user posted image

Nista nije glupo i mislim da ce tim ljudima sve dobro doci. Cak stovise vjerujem da ce ih obradovati.

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 399
12.1.2012 13:31:57   
Lulu_08
Nazalost cula sam za nasilnog oca, i bojala se takve reakcije kada je javnost u pitanju. Toj zeni treba HITNO neko iz socijalne pomoci doci, objasniti situaciju i objasniti joj koja su to njena prava.

Cickolini, ja sam neku higijenu za bebicu kupila, a kadicu imam viska i sama koju mogu pokloniti, samo tek nekada za vrijeme vikenda nazalost, nista ranije user posted image . (nije mi ovdje trenutno)

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *