|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu
12.1.2012 13:33:10   
selebriti
Stigao mi je novčani doprinos od sretne_mame na vrata user posted image , pa cu to danas da donesem skupa sa nekim stvarčicama što sam ja probrala. Nema mnogo, jer smo sve razdijelili već...

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 401
12.1.2012 13:33:47   
ziki
Ja sad ne kontam nista oko tog zdravstvenog, kako neko ko ne radi moze sebi uplacivat zdravstveno, zar oni koji ne rade nisu na birou i da imaju na taj nacin zdravstveno,  uz pretpostaljam i neku pomoc socijalnu. Inace me ove pravne zavrzlame zbunjuju al ovo mi sad nikakve logike nema, znaci ako nemas i ne radis umri

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 402
12.1.2012 13:34:20   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: Djana

Cickolini, ja sam neku higijenu za bebicu kupila, a kadicu imam viska i sama koju mogu pokloniti, samo tek nekada za vrijeme vikenda nazalost, nista ranije user posted image . (nije mi ovdje trenutno)

Pa i ja cu kupiti ovdje hranilicu pa cemo skontati onda kako to odnijeti. I ja dolazim za 7 dana, a vjerovatno cemo se i slijedece sedmice organizovati za dalje donacije.

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 403
12.1.2012 13:34:28   
Visnja RR
ja sam kupila inhalator ... user posted image jasmin user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 404
12.1.2012 13:35:28   
Rabi
zenice svaka vam castuser posted image user posted image user posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 405
12.1.2012 13:35:39   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 406
12.1.2012 13:36:02   
Lulu_08
user posted image user posted image user posted image IDEMO ZENICE, nasa pomoc je potrebna, samo naprijed!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

Neposredna veza do poruke: 407
12.1.2012 13:44:52   
ziki
IZVORNA PORUKA: Cickolini

Hej drage moje ako neko bude kupovao stvari neka kupi i neku kremicu za guzu (za ojede), baby stapice za usi, cesljic, pumpicu za nosic, otopinu za nosic, D3 kapi (mozda i dvije kutijice), termometar. Jer to su sve stvari koje trebaju jednoj bebici, a ne zna se ima li ta zena. Nisu skupe, a bolje uzeti mozda to nego da se duplaju neke druge stvari.

Treba ako neko ima i peskiric za bebiu, tetra pelene, mozda onu plasticnu baby kadu, igracaka, plasticnu zdjelicu i kasikicu za bebice. Bebac je sad vejiki i jede sad cvrstu hranu. Razmislite i vi mao sta treba jednoj bebici. Mozda ako neko ima neku hranilicu. Ovdje ima kupiti za 11 EUR hranilicu. Mogu ja kupiti pa ponijeti kad budem sad dolazila. ABd za 7 dana. Nije skupo, a sigurno ce valjati mami.

ovo boldirano sam ja takodje spakovala

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 408
12.1.2012 13:49:57   
ziki
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 409
12.1.2012 13:51:57   
Cickolini
Super Ziki ... mislila si na ove sitnice. Ma ja pocela razmisljati sta koristim za svoju D pa nabrojala. Jer vjerujem da mami mozda neke sitnice nece pasti na pamet jer ona razmislja kako da prehrani svoju djecu. Tu smo zato mi da obezbjedimo koliko mozemo.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 410
12.1.2012 13:52:20   
bebacha
ja imam kadicu,ako me mm bude vozi mogla bi ponijet al mozda imajuuser posted image mislim da nije sad uredu ni da zenu zatrpamo,ipak to nije njihova kuca

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 411
12.1.2012 13:56:43   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: bebacha

ja imam kadicu,ako me mm bude vozi mogla bi ponijet al mozda imajuuser posted image mislim da nije sad uredu ni da zenu zatrpamo,ipak to nije njihova kuca

Ne znam... mozda da se posavjetujes s Visnjom. Ja nekako razmisljala zamisli da se bebica mala kupa u kadi gdje svi, jos u kuci koja nije njihova. Doduse mozda i imaju kadicu... ne znam, nisam pametna.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 412
12.1.2012 14:02:57   
Lady26
Ja sam upravo preuzela odjecu od Male1994 i novac od Anidle...
Odlucila sam da cu i ja dati skroman iznos ali od srca....posto ste vec vi svega nakupovale, zeni ce mozda biti potrebniji novac...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 413
12.1.2012 14:06:39   
Lulu_08
Sljedece sedmice ce najvjerovatnije iz inostranstva doci velika kutija pelena, moj rodjak ce se angazovati da to posalje!

U toku je ispitivanje o uplati dobrovoljnog osiguranja za porodicu, pa cekamo i za to odgovor.

Nadam se da ce socijalna pomoc ubrzo doci, jer majka bi zaista trebala da pristane na medijsku pomoc, jer ce tako puno brze i lakse doci do pomoci.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 414
12.1.2012 14:07:07   
ladyblue RR
ja sam skupila 300 KM + 50 KM od Cickolini

baš sam happy što su mi se dazvali ovi s posla u ovolikom broju (iako plata još uvijek nije bila)

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 415
12.1.2012 14:08:51   
Super Beba
cickolini - ja sam evo, između ostalog, spakovala Johnson ulje, kupku i sapon, al vjerujem da od viška glava ne boli...stavila sam siperka 2, staviću i tetra pelena i peškir za kupanje...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 416
12.1.2012 14:09:12   
Lulu_08
ladyblue ja jos nemam informaciju sa posla kolege koliko su uspjeli skupiti (akcija je od jutros u toku, kolegica koja je direktorica jedne sluzbe je javila da se prikuplja) pa se nadam da ce odaziv takodjer biti dobar, a za vase prikupljanje svaka cast!

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 417
12.1.2012 14:09:19   
Anoniman
Koliko sam upoznata sa zdravstvenim osiguranjem s Biroa...
Po zavrsetku obrazovanja ima rok da se prijavi na Biro za zaposljavanje, a ako se ne ispostuje...nema te na Birou, samim tim gubis i zdravstveno osiguranje s istog. Ako das ili dobijes otkaz s posla, takodjer imas rok u kojem se moras prijaviti na Biro...Mozda ljudi nisu znali svoja prava, ili su zakasnili...uglavnom, ovo su stvari koje ti ne daju da budes na Borou za zaposljavanje, a samim tim gubis i pravo na zdravstveno osiguranje preko istih. E sad, neki Kantoni imaju foru sa tim markicama koje moras kupovati(negdje kostaju 10KM, a negdje 20KM) iako si na Birou za zaposljavanje i imas zdravstveno osiguranje preko njih...
Odoh sad na bus stanicu, po Iman83 stvari koje je poslala. user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 418
12.1.2012 14:09:24   
malenaa
evo ga i moj paket spreman :=) dva paketa pelena br 4 ( raspakovano ali svezano u kese) , velika vreca garderobe za curicu i djecaka,kao i dosta pari obuce sve je zimska i proljetna garderoba. kesa sa slatkisima (da se malo obraduju iako znam da mami nije do toga ,ali eto djeca su to :( ),higijena za bebu,kasikice... i kupit cu jos par litara mlijeka i brasna ... doprinos u novcu dajem u kutijicu :)))

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 419
12.1.2012 14:13:08   
mama21e
Samo mogu reci svaka vam cast!

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 420
12.1.2012 14:13:09   
Lulu_08
E malena me podsjeti sa brasnom, mozda zeni treba ulja, secera, soli, brasna i tome slicnog?

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 421
12.1.2012 14:14:53   
malenaa
da i par igrackica za maloga i jos nesto.. ja sam ubacila i vece pakovanje nestle junior milk sa probioticima, pa nije na odmet... ona ce znati smije li ili ne beba piti ad. toliko. ljubim vas sve  

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 422
12.1.2012 14:17:30   
Visnja RR
Info za kadicu...mislim da je ona ipak previde kabasta da bi se mogla prevesti sada... (to je samo moje misljenje)...jer bice mnog mnogo drugih materijalnih stvari...

Kontaktirala sam ljude iz Avaza, poslace svoju ekipu da snime prilog kako bi i oni koji ne znaju za RR ili nemaju informaciju o bebicic Mehmedu pokrenuli slicne akcije... user posted image

Kontaktirala sam igraonicu Bambi pored kafica u Importane ...tako da nemaju nista rezervisano pa mame koje podju sa djecicom mogu da djete ostave u igraonici (nije fre placa se)

Sad cekam da se valsnik kafica vrati zi banke i da ga zamolim da nam rezervise 5-6 stolova.... jer je u zadnje vrijeme Importane jako posjecen pa da nas prostor ceka...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 423
12.1.2012 14:17:39   
malenaa
ja mislim da je uvijek to najosnovnije od toga moze zena djeci praviti da jedu kad nema nista drugo :((

IZVORNA PORUKA: Djana

E malena me podsjeti sa brasnom, mozda zeni treba ulja, secera, soli, brasna i tome slicnog?

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 424
12.1.2012 14:18:10   
bebacha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mene sad brine gdje ce jadna zena sa svim tim stvarima.
ja cu se malo vise pokusirat na curicu jer vidim da ce beba dobit svega

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *