Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam ti Anidla vec prije odgovorila, da je najbolje da sutra pitam majku i da mi ona zapise broj obuce?odjece, ali zbog prevelikog broja postova mozda nisi procitala
Nazvati cu ja zenu sutra, javiti joj da dolazim i reci joj da nam sastavi spisak sta joj najvise treba, kao i njihove brojeve obuce/odjece, ako zna.
izvini, promaklo mi....nije valjda bilo upadljivo od svih ovih postova....
nebitno....
javi njene brojeve....i obuce i odjece....
hvala
Tipkamo se opet sutra, javit cu vam ako sta jos saznam. Lijepo spavajte i budite ponosne na sebe sto cete pomoci da se jos jednoj bebi bar malo uljepsa zivot.
Samo jos ovo, urednik portala Lukavac x, nakon iscitavanja svih ovih stranica, dao je slijedeci prijedlog, citiram: "...kad stigne sve ovo sto su forumasice prikupile i sto ce poslati, pa da napravimo pricu i pohvalimo sve vas tamo sa foruma. Vjerovatno bi na taj nacin i druge ponukali da se malo vise trznu i aktiviraju..."Molila bih Visnju RR ili nekoga drugog ko je nadlezan da se izjasni o datom prijedlogu, kao i forumasice mama2009, bebacha ili djana da li su saglasne da daju izjave kao clanice RR.
javit će se Višnja po ovome ujutro a moda i noćas ...a li�no mislim divan prijedlog i neće sigurno biti osporen i da naše ženice svojim divnim gestom pokažu prijemjer drugima
< Poruku je uredio Hanady RR -- 12.1.2012 1:08:02 >
Drago mi je, e super, a ja njoj bas krenula poslati pp. Hajd onda i necu. Molim te Hanady prenesi joj ti, a ukoliko je zanimaju pojedinosti oko organizovanja ovog priloga moze pisati na mail redakcija@lukavac-x.ba
Drago mi je, e super, a ja njoj bas krenula poslati pp. Hajd onda i necu. Molim te Hanady prenesi joj ti, a ukoliko je zanimaju pojedinosti oko organizovanja ovog priloga moze pisati na mail redakcija@lukavac-x.ba
Ok ...ne brini...sve ona prati...to je naš zmaj
a ja joj javim svakako
Hvala
hvala de_de ja sutra svakako nosim fotoaparat... pa cu napraviti kad dojem kuci jednu pricu sa izjavama nasih clanica...posaljem na tu adresu sve... inace mi pp ne radi pa me mozete dobiti jedino na pp FB (Frizer ima losu frizuru, krojac poderanu odjecu a ja nikako da popravim sebi pp )
Ja mogu danas vidjeti da neko od nasih dostavljaca iz Sa pokupi nesto tih donacija od vas pa da dostave meni. Samo prebacim u auto kad dovuku i odvucem u Lukavac. Nisam sve citala, ali ako ima potrebe za tim ja cu se organizovati, mislim da nece biti problem.
Nunichi mozes li se cuti sa mama2009, posto ona organizuje prevoz. Visnja, molim te samo kontaktiraj redakciju Lukavac x, da itvrdis pojedinosti oko priloga. Koliko sam ja shvatila iz maila, oni bi takodje snimili predaju priloga porodici, pa mozda tada uzeli izjave clanica RR.
sad sam se cula sa nasom Nunichi, sta god da imate ponestite Nunichi mi je dala broj telefona i dogovorila sam se sa cikom da veceras poslije kafe sve dostavim u Vogošću, ako Bogda u petak ujutro krece sve ua Tuzlu...
zato idemo zene veceras u sto vecem broju da dodjemo i pomognemo ovoj porodici
volim vas sve....
same mi suze idu od srece jer smo veliki dio posla obavile da pomognemo ovoj zenici
Nazvati cu ja zenu sutra, javiti joj da dolazim i reci joj da nam sastavi spisak sta joj najvise treba, kao i njihove brojeve obuce/odjece, ako zna.
izvini, promaklo mi....nije valjda bilo upadljivo od svih ovih postova....
nebitno....
javi njene brojeve....i obuce i odjece....
hvala
Tipkamo se opet sutra, javit cu vam ako sta jos saznam. Lijepo spavajte i budite ponosne na sebe sto cete pomoci da se jos jednoj bebi bar malo uljepsa zivot.
de-de napisi nam kad mognes sta si saznala od zene sta je najpotrebnije..ja cu najvjerovatnije ici u subotu pa da znam dal da sta kupujem ili je bolje novac da joj dam
Sandrich, de_de ce se cuti sa zenom danas, pa cu se ja cuti sa njom da vidim sta je najpotrebnije od potrebstina, a sigurna sam da pored svega ima dosta potrebe za novac zbog zdravsvenog stanja malenog.
mama2009, ladyblue i sve zene svaka cast!
HVALA BOGU PA POSTOJI RR!