Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
NA FB procitah da trebaju pelene br 5. Autobus sam vec pisala ide Zet(a) sigurno oko 14:30 iz Sarajeva i ide preko Lukavca
pa mogla bih ako Bogda u petak tim busom poslati, ako bi de_de odgovaralo
moze samo mi javite kad stize u Lukavac i ako moze broj telefona od vozaca. Evo sad su mi javili da ce sutra jedan od posjetitelja sodalive donijeti novcani prilog koji cu ja takodje ponijeti porodici malog Mehmeda. Joj ja nikako da odem spavati, sad su mi javili da internet portal lukavac x i RTV Lukavac sutra prave prilog o porodici. ovo je veoma vazno jer, iako pola BiH vec zna za ovaj slucaj, niko u Lukavcu nije bio upucen, a ipak je najlakse mjestanima LUkavca odnijeti ako treba bar kilogram brasna, zbog troskova prevoza..
Na onom linku koji ste postavile ti, Djana... a u komentarima maloprije sam procitala al sad me zeza slaba konekcija(mrzim bezicni internet) ne mogu da opet otvorim
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
de-de posto vidim da ti jako dobro radis posao i et imas te neke ugledne i "parali# lude u akcij,mozes li vidjet nesto u vezi osiguranja zdravstvenog.jer svi mi mozemo pomoc par put al njima treba nesto dugorocno
draga moja bebacha, ja samo znam dobro pricati i znam kome se treba obratiti, a kada su pare u pitanju, neko mozes biti bogat ko knez, ali ni banke da ne da. Sve je to do karaktera nekog covjeka. Za osiguranje mogu otici pitati, ali prvo trebam znati o cemu se radi, zasto nemaju osiguranja.Jel mi neko moze napisati tacno sta je sa osiguranjem, mislim da bi neki novinari bili zainteresovai i za to.
draga moja bebacha, ja samo znam dobro pricati i znam kome se treba obratiti, a kada su pare u pitanju, neko mozes biti bogat ko knez, ali ni banke da ne da. Sve je to do karaktera nekog covjeka. Za osiguranje mogu otici pitati, ali prvo trebam znati o cemu se radi, zasto nemaju osiguranja.Jel mi neko moze napisati tacno sta je sa osiguranjem, mislim da bi neki novinari bili zainteresovai i za to.
hej draga najbolje da je pitamo licno sta je u pitanju, pa da sa prevaom info pokusas se raspitat
Nisam upucena u sve detalje akcije dajte pliz brzinski me uputite, ja sam evo na FBu objavila i stvarno hocu da se sutra vec nesto angazuje ovom djetetu je hitno potrebna pomoc. Sigurna sam da u Lukavcu ili ne bitno gdje ima neko inhalator koji vise nije u upotrebi koji se moze pokloniti majci.
NA FB procitah da trebaju pelene br 5. Autobus sam vec pisala ide Zet(a) sigurno oko 14:30 iz Sarajeva i ide preko Lukavca
pa mogla bih ako Bogda u petak tim busom poslati, ako bi de_de odgovaralo
moze samo mi javite kad stize u Lukavac i ako moze broj telefona od vozaca. Evo sad su mi javili da ce sutra jedan od posjetitelja sodalive donijeti novcani prilog koji cu ja takodje ponijeti porodici malog Mehmeda. Joj ja nikako da odem spavati, sad su mi javili da internet portal lukavac x i RTV Lukavac sutra prave prilog o porodici. ovo je veoma vazno jer, iako pola BiH vec zna za ovaj slucaj, niko u Lukavcu nije bio upucen, a ipak je najlakse mjestanima LUkavca odnijeti ako treba bar kilogram brasna, zbog troskova prevoza..
de_de vidim da si super na putu, je li ti mila sutra ides kod njih u posjetu?
Znas sta me interesuje da li ima neki ziro racun ili slicno, muz bi sutra odmah otisao prebaciti novac za prvu pomoc.
A takodjer me interesuje kako je to moguce da u Dobosnici, gdje se ljudi bave poljoprivredom, stocarstvom itd, niko NIJE NASAO ZA SHODNO DA PODIJELI LITAR MLIJEKA, KOJI GRAM SIRA, KOJI KOMAD POVRCA I VOCA sa nesretnom zenom??
Zao mi bude zaista...groznoo....
De mi reci mila kad tacno ides odnosno kad zavrsavas sa poslom? Posljepodne imam vec ranije dogovorene obaveze pa sam sprijecena, muz je tu odlazi u subotu, ali ako ne bi stigla ja bih imala volju da pokupujem ono najbitnije i ostavim u vreci u butiku od svekrve u BINGU (butik Trend) pa ako mozes ti kada budes isla da preuzmes i moj doprinos u koverti?
I ja sam mislila sutra uzeti ad formule za malog, djecijih sokova, pelene broj 5 veliko pakovanje, odjece nemam jer je kod mene djevojcica ali bi spremila nesto skolskog pribora za djevojcicu takodjer, mislim da i tom djetetu je potrebno?
De mi reci mila kad tacno ides odnosno kad zavrsavas sa poslom? Posljepodne imam vec ranije dogovorene obaveze pa sam sprijecena, muz je tu odlazi u subotu, ali ako ne bi stigla ja bih imala volju da pokupujem ono najbitnije i ostavim u vreci u butiku od svekrve u BINGU (butik Trend) pa ako mozes ti kada budes isla da preuzmes i moj doprinos u koverti?
Moze draga, ja cu u 16 h zavrsiti sa poslom, pa sam i mislila do Binga u kupovinu. Ali hajde da se dogovorimo, ako ces vec ti kupovati, da im ja onda ponesem samo pare.
Djana dodala sam te, medjutim posto na poslu nisam u mogucnosti stalno ulaziti na FB i Ringeraju, poslati cu ti broj mobitela u pp na FB, pa se cujemo sutra. Sad cu i tebe bebacha. U mene mozak zablokirao, dopisujem se sa novinarom Lukavac x i on pita koliko je malom da mu sutra kupi par stvarcica, a ja se ne mogu sjetiti.
Uh Boze dragi, sad sam gledala snimak, skupih hrabrost, maleni je medic. Samo da mu dragi Bog podari zdravlje
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......