|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu
11.1.2012 23:33:21   
de_de
Imas na fb stranici info portala sodalive.

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 276
11.1.2012 23:34:44   
mama2009
IZVORNA PORUKA: ziki

NA FB procitah da trebaju pelene br 5. Autobus sam vec pisala ide Zet(a) sigurno oko 14:30 iz Sarajeva i ide preko Lukavca

pa mogla bih ako Bogda u petak tim busom poslati, ako bi de_de odgovaralo

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 277
11.1.2012 23:37:59   
de_de
IZVORNA PORUKA: mama2009

NA FB procitah da trebaju pelene br 5. Autobus sam vec pisala ide Zet(a) sigurno oko 14:30 iz Sarajeva i ide preko Lukavca

moze samo mi javite kad stize u Lukavac i ako moze broj telefona od vozaca.
Evo sad su mi javili da ce sutra jedan od posjetitelja sodalive donijeti novcani prilog koji cu ja takodje ponijeti porodici malog Mehmeda.user posted image user posted image
Joj ja nikako da odem spavati, sad su mi javili da internet portal lukavac x i RTV Lukavac sutra prave prilog o porodici. ovo je veoma vazno jer, iako pola BiH vec zna za ovaj slucaj, niko u Lukavcu nije bio upucen, a ipak je najlakse mjestanima LUkavca odnijeti ako treba bar kilogram brasna, zbog troskova prevoza..

< Poruku je uredio de_de -- 11.1.2012 23:41:07 >

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 278
11.1.2012 23:38:42   
ziki
Na onom linku koji ste postavile ti, Djana... a u komentarima maloprije sam procitala al sad me zeza slaba konekcija(mrzim bezicni internet) ne mogu da opet otvorim

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 279
11.1.2012 23:43:04   
bebacha
de-de posto vidim da ti jako dobro radis posao i et imas te neke ugledne i "parali# lude u akcij,mozes li vidjet nesto u vezi osiguranja zdravstvenog.jer svi mi mozemo pomoc par put al njima treba nesto dugorocno

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 280
11.1.2012 23:48:12   
de_de
draga moja bebacha, ja samo znam dobro pricati i znam kome se treba obratiti, a kada su pare u pitanju, neko mozes biti bogat ko knez, ali ni banke da ne da. Sve je to do karaktera nekog covjeka. Za osiguranje mogu otici pitati, ali prvo trebam znati o cemu se radi, zasto nemaju osiguranja.Jel mi neko moze napisati tacno sta je sa osiguranjem, mislim da bi neki novinari bili zainteresovai i za to.

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 281
11.1.2012 23:50:28   
mama2009
IZVORNA PORUKA: de_de

draga moja bebacha, ja samo znam dobro pricati i znam kome se treba obratiti, a kada su pare u pitanju, neko mozes biti bogat ko knez, ali ni banke da ne da. Sve je to do karaktera nekog covjeka. Za osiguranje mogu otici pitati, ali prvo trebam znati o cemu se radi, zasto nemaju osiguranja.Jel mi neko moze napisati tacno sta je sa osiguranjem, mislim da bi neki novinari bili zainteresovai i za to.

hej draga najbolje da je pitamo licno sta je u pitanju, pa da sa prevaom info pokusas se raspitat

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 282
11.1.2012 23:52:31   
Lulu_08
Nisam upucena u sve detalje akcije dajte pliz brzinski me uputite, ja sam evo na FBu objavila i stvarno hocu da se sutra vec nesto angazuje ovom djetetu je hitno potrebna pomoc. Sigurna sam da u Lukavcu ili ne bitno gdje ima neko inhalator koji vise nije u upotrebi koji se moze pokloniti majci.

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 283
11.1.2012 23:54:13   
bebacha
Djana u suotu ima dolazi inhalator iz Sarajeva.mama2009,de-de i ja u subotu idemo kod njih

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 284
11.1.2012 23:54:21   
de_de
Djan ja cu sutra poslije posla otici da pokupujem potrebne stvari  i da odem do njih, pa ako imas vremena/snage hajde sa mnom.

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 285
11.1.2012 23:56:48   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: mama2009

moze samo mi javite kad stize u Lukavac i ako moze broj telefona od vozaca.
Evo sad su mi javili da ce sutra jedan od posjetitelja sodalive donijeti novcani prilog koji cu ja takodje ponijeti porodici malog Mehmeda.user posted image user posted image
Joj ja nikako da odem spavati, sad su mi javili da internet portal lukavac x i RTV Lukavac sutra prave prilog o porodici. ovo je veoma vazno jer, iako pola BiH vec zna za ovaj slucaj, niko u Lukavcu nije bio upucen, a ipak je najlakse mjestanima LUkavca odnijeti ako treba bar kilogram brasna, zbog troskova prevoza..

de_de vidim da si super na putu, je li ti mila sutra ides kod njih u posjetu?

Znas sta me interesuje da li ima neki ziro racun ili slicno, muz bi sutra odmah otisao prebaciti novac za prvu pomoc.

A takodjer me interesuje kako je to moguce da u Dobosnici, gdje se ljudi bave poljoprivredom, stocarstvom itd, niko NIJE NASAO ZA SHODNO DA PODIJELI LITAR MLIJEKA, KOJI GRAM SIRA, KOJI KOMAD POVRCA I VOCA sa nesretnom zenom??

Zao mi bude zaista...groznoo....

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 286
11.1.2012 23:58:57   
de_de
Ja cu ici sutra do njih, ponijeti pelena, mlijeka, hapica za bebu, ono osnovno, a za subotu cu pripremiti Kenine odjece, i ako nadjem sta za curicu. 

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 287
11.1.2012 23:59:03   
Lulu_08

Djan ja cu sutra poslije posla otici da pokupujem potrebne stvari  i da odem do njih, pa ako imas vremena/snage hajde sa mnom.

De mi reci mila kad tacno ides odnosno kad zavrsavas sa poslom? Posljepodne imam vec ranije dogovorene obaveze pa sam sprijecena, muz je tu odlazi u subotu, ali ako ne bi stigla ja bih imala volju da pokupujem ono najbitnije i ostavim u vreci u butiku od svekrve u BINGU (butik Trend) pa ako mozes ti kada budes isla da preuzmes i moj doprinos u koverti?

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 288
12.1.2012 0:00:33   
Lulu_08

Ja cu ici sutra do njih, ponijeti pelena, mlijeka, hapica za bebu, ono osnovno, a za subotu cu pripremiti Kenine odjece, i ako nadjem sta za curicu. 

I ja sam mislila sutra uzeti ad formule za malog, djecijih sokova, pelene broj 5 veliko pakovanje, odjece nemam jer je kod mene djevojcica ali bi spremila nesto skolskog pribora za djevojcicu takodjer, mislim da i tom djetetu je potrebno?

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 289
12.1.2012 0:01:27   
anidla
treba li sta toj zeni? koji br.odjece nosi?

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 290
12.1.2012 0:01:28   
de_de
IZVORNA PORUKA: Djana

De mi reci mila kad tacno ides odnosno kad zavrsavas sa poslom? Posljepodne imam vec ranije dogovorene obaveze pa sam sprijecena, muz je tu odlazi u subotu, ali ako ne bi stigla ja bih imala volju da pokupujem ono najbitnije i ostavim u vreci u butiku od svekrve u BINGU (butik Trend) pa ako mozes ti kada budes isla da preuzmes i moj doprinos u koverti?

Moze draga, ja cu u 16 h zavrsiti sa poslom, pa sam i mislila do Binga u kupovinu. Ali hajde da se dogovorimo, ako ces vec ti kupovati, da im ja onda ponesem samo pare.

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 291
12.1.2012 0:02:02   
bebacha
Djana mali pije kravlje mlijeko,kad imauser posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 292
12.1.2012 0:03:33   
de_de
Nazvati cu ja zenu sutra, javiti joj da dolazim i reci joj da nam sastavi spisak sta joj najvise treba, kao i njihove brojeve obuce/odjece, ako zna.

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 293
12.1.2012 0:04:02   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: bebacha

Djana mali pije kravlje mlijeko,kad imauser posted image

Znam mila ali kontam da mu bar malo poboljsam uslove sa adaptiranom formulom sta mislite?

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 294
12.1.2012 0:04:39   
Lulu_08

Nazvati cu ja zenu sutra, javiti joj da dolazim i reci joj da nam sastavi spisak sta joj najvise treba, kao i njihove brojeve obuce/odjece, ako zna.

de_de hajde posalji mi pliz na PP da li imas FB profil i dodaj me molim te: Djana Cajic

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 295
12.1.2012 0:06:32   
bebacha
Djana slazem se  al dali ce htjetuser posted image de-de hocu i ja zahtjev na face
Alma Hadzikadunic

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 296
12.1.2012 0:07:15   
de_de
Djana dodala sam te, medjutim posto na poslu nisam u mogucnosti stalno ulaziti na FB i Ringeraju, poslati cu ti broj mobitela u pp na FB, pa se cujemo sutra.
Sad cu i tebe bebacha. U mene mozak zablokirao, dopisujem se sa novinarom Lukavac x i on pita koliko je malom da mu sutra kupi par stvarcica, a ja se ne mogu sjetiti.

< Poruku je uredio de_de -- 12.1.2012 0:16:27 >

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 297
12.1.2012 0:07:40   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: bebacha

Djana slazem se  al dali ce htjetuser posted image de-de hocu i ja zahtjev na face
Alma Hadzikadunic

Moguce je , i to sto kazes, onda bolje karton mlijeka uzeti fakat...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 298
12.1.2012 0:09:29   
ziki
Uh Boze dragi, sad sam gledala snimak, skupih hrabrost, maleni je medic. Samo da mu dragi Bog podari zdravlje

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 299
12.1.2012 0:10:59   
Lulu_08
ziki maleni je stvarno med medeni, i ja se odusevih, dragi Boze pomozi mu!

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *