marsupilami
|
i ja sam jednom imala osjećaj dok sam bila u tom paraliziranom stanju da nešto hoda po meni, od nožnih prsta pa do grudi i onda sam osjetila pritisak kao da mi je prešlo na glavu, ma kakav horor film,lajlac , ja imam filmiće svakakvih slikica ne samo dok spavam, zna mi se desiti i dok sam savršeno budna, odjednom kao što kažeš projekcije ni sama ne znaš otkud ti to na pameti, snove ne želim ni spominjati, prosječno po noći jedno 5-6 različitih snova doživim i to takvih, tu je sve od tarika filipovića kako svira klavir, mene kako sam sirena pa do mog tate koji je kralj u nekoj šumi pa nas potjeraju neki ogromni ježevi, ja ti svako jutro svom mužu pričam što sam sanjala, on meni kaže pa kako ti sve to padne na pamet,a nekad sanjam kao kompletan film s agentima i tajnim organizacijama s radnjom i završetkom, a nekad u epizodama, nekad mi baš bude ( ako sam dovoljno umorna, moj mozak nije i dimi mi se više kroz uši ), gušt zaspati jer znam da me tamo čekaju ludorije, mene to baš veseli, osim kad sanjam da me proganjaju, otimaju, ili da je rat pa se skrivamo u iskopane kuće ispod zemlje, ili evo samo jedan od milijardu mojih snova o invaziji vanzemaljaca na našu planutu: Mi smo kao na groblju, moja obitelj i ja, a po zemlji puno klikera providnih i onaj tko uzme jedan klikr uđe u njega i nestanu zajedno, ja se odjednom stvorim na nekom svemirskom brodu, i tamo odvode jednog po jednog čovjeka ovi svemirci hoće im mozak preurediti tako da funkcionira po njihovom ( a baš su gadni s nekim velikim glavurdama ) , i tako dođe red na mene a ja gledam šta rade, u susjednoj sobi sjedaju ljude na zubarski stolac i neki im metal okrugli stave na glavu da je mogu otvorit pa da im mogu nešto ugradit da imaju kolektivnu svijest ( ovo mi je od Zvjezdanih staza sigurno ) i ja se popenjem na neku veliku vitrinu i vidim ih sve, svi su njihovi, svi isto misle, i kao osjete moje prisustvo da ima jedan među njima izdajica i svi pogledaju u mene, pođu na mene gore i ja se probudim, uh................................................................
|