Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
drage moje znam da ste sumnjale na mene kad me nije bilo par dana da sam ja anoniman nemogu da vjerujem da mislite da sam toliko LUDA jel da postavljam neke teme pod anoniman baska ja sam osla , da mozak odmorim jednostavno moje pravo Bas ste me uvrijedile stim da znate ko god je mislio da sam ja .njemu na dusu stvarno ste bez srama koje god ste mislile da sam ja VELIKO VAM HVALA sto imate tako lijepo misljenje o meni I da ja nemam pojma o cem se pisalo radilo niiti me zanima malo sam jednom preletila citaala nisam se javljala jer me te stvari pod anonima ne zanimaju nit kad komentarisem
ovo prvi put cujem znale smo da je Anelko bolestan i da si na ''odmoru''
i ja prvi put cujem a anonimna je imala drugaciji stil pisanja i elaborirala poprilicno svoje "dijagnoze"
ja se sjecam da je neko napisao nesto u stilu: gdje li nam je felix, da nije ona anonimna? pa je na to neko odgovorio da ima drugaciji stil- e sad jel se ta osoba salila il mislila ozbiljno ne znam.
pa šta se ima za to ljutiti, pa danima su zezancije možda je ova ili ona anonimna
pa krivo mi jer nisam . ccccc eto bebacha mi svjedok bila sam na fb nisam imala pojma ni o cem ona meni pise kao da procitam kako se neka tzv javljala anoniman svasta pisala i da joj ne vjeruje ja malo presla ne sve citala mrsko mi bilo reko svasta a hb moj se srakopis moze prepoznati i zasto se uopce stim zamarate damije samo bilo znat neko mi rece da sumnja na triputmamu eto ,, ja sam bez dlake na jeziku ....to nije moje misljenje opet kazem samo ponavljam od koga sam cula a rec necu od koga
Tajra Tekja Teacher 75 Toma Zdravkovic Triput mama Tito Tomica i druzina....
Dok se sjetim jos koga
e sad izdvoji ko lici na draganu mirkovic i ko nije aktivan
Meni najvise "baca" Tomica
ali ko vam je rekao da je sto posto sa T i da je to ta šifra osoba D.M. Sta ako su ove polazne tačke neispravne? znamo li da je ovo sto posto tačan podatak? ja otidjoh na temu na koju poznatu ličnost licite i samo vam se sve reklo..ne znam sta vise pogađate...ali pitanje je: da li je to zapravo ta osoba?
koja je to tema?
"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."
Evo me ko padobranac, a vidim da vas je puno na ovoj temi. Može li mi neka od vas reći gdje ima da se kupi odjećica sa likom fifi, a da nije skupa. Hvala
neko će ti reći, ali ja ću ti reći da sve sto nije skupo je sigurno fake roba ili ti ga krivotvorina originalnog branda...
Tajra Tekja Teacher 75 Toma Zdravkovic Triput mama Tito Tomica i druzina....
Dok se sjetim jos koga
e sad izdvoji ko lici na draganu mirkovic i ko nije aktivan
Meni najvise "baca" Tomica
ali ko vam je rekao da je sto posto sa T i da je to ta šifra osoba D.M. Sta ako su ove polazne tačke neispravne? znamo li da je ovo sto posto tačan podatak? ja otidjoh na temu na koju poznatu ličnost licite i samo vam se sve reklo..ne znam sta vise pogađate...ali pitanje je: da li je to zapravo ta osoba?
nego, meni je R. nesnosan bio ova tri dana po tersluku...sinoc oplaka i on i ja...fakat ne uporan i ovih dana je bio bas bezobrazan, ali inace stvarno nije takav..sta mu je Boze dragi? mozda je nervozan bio zbog slina i kaslja, mozda sto smo mm i ja izlazili van neku noc i on je ostao sa nanom da ga čuva/da spava kod nas..joj ja sve krivim prvo nas jer sam ubijedjena da to djeca tako reflektiraju
< Poruku je uredio pocahontas -- 10.1.2012 14:46:58 >
Evo me ko padobranac, a vidim da vas je puno na ovoj temi. Može li mi neka od vas reći gdje ima da se kupi odjećica sa likom fifi, a da nije skupa. Hvala
Pijaca Ciglane... majice i pidzame po 5 KM... Samo slika Fifi naprijed...
Nije neki kvalitet, ali se slika ne izbrise, a to je najvaznije...
Pijaca Ciglane... majice i pidzame po 5 KM... Samo slika Fifi naprijed...
Nije neki kvalitet, ali se slika ne izbrise, a to je najvaznije...
Hvala puno tajra , važno je da je fifica na odjećici.
nego, meni je R. nesnosan bio ova tri dana po tersluku...sinoc oplaka i on i ja...fakat ne uporan i ovih dana je bio bas bezobrazan, ali inace stvarno nije takav..sta mu je Boze dragi? mozda je nervozan bio zbog slina i kaslja, mozda sto smo mm i ja izlazili van neku noc i on je ostao sa nanom da ga čuva/da spava kod nas..joj ja sve krivim prvo nas jer sam ubijedjena da to djeca tako reflektiraju
ovdje kad pises u skladu s temom kada svi odu OT, fulio si temu
Pocy nemam pojma sta im je,moj isto tako tersa bez razloga,baca se po podu...sve mora biti kako on hoce.Uzmem u obzir da su zubici,ali nekad kontam da je bezobrazluk.Kako je stariji sve je gori.Planiram ga opet upisati u vrtic,ima toliko energije u sebi da je nema gdje isfurati.Isto zuca po stanu,bez obzira sto svaki dan idemo vani,on je neumoram