Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
drage moje znam da ste sumnjale na mene kad me nije bilo par dana da sam ja anoniman nemogu da vjerujem da mislite da sam toliko LUDA jel da postavljam neke teme pod anoniman baska ja sam osla , da mozak odmorim jednostavno moje pravo Bas ste me uvrijedile stim da znate ko god je mislio da sam ja .njemu na dusu stvarno ste bez srama koje god ste mislile da sam ja VELIKO VAM HVALA sto imate tako lijepo misljenje o meni I da ja nemam pojma o cem se pisalo radilo niiti me zanima malo sam jednom preletila citaala nisam se javljala jer me te stvari pod anonima ne zanimaju nit kad komentarisem
ovo prvi put cujem znale smo da je Anelko bolestan i da si na ''odmoru''
pisao je neko da je mozda ona
Felix-nisi u toku, ne jadi -niko na tebe sumnjao nije A vezano za temu-ja imam puno posla, moram ručak praviti(pečem hljeb, pile, krompire, supu, kiflice pravim....)moram pripremii ajđinicinoj mrvici koja je sinoć u bolnici završila Ako šta propustim i ako metla bude radila-hoću copy-paste na pp, pa ću vas ručkom počastiti
jesam mahalusa ko vi ja nemam pojma o cem se radi i ocem se radilo da sam bila tu znala o cem se radi da sumnjam na nekog imala bi znate sta onu stvar i rec jasno tipa tekja je je bila mislim na koga ja sumnjam (al ne sumnjam na nikog niti me zanima kazem nisam upucena ni usto nit me zanima ) Al me jako povrijedilo to, da je " taj neko iz mase " sumnjao u mene stim sta je ta luda bolesna zena pisala
felix, je l se ti zafrkavas ili sta? pa ako si tu i saljes postove with no problemos, kako bi onda i mogla biti ti? osoba je BANOVANA ....joj, hajde idi popi sok ili tako nešto
necu sok odo zapaliti bezz mi se dize tlak ni kriva ni duzna .
Doublemum, pametna ti ta...odoh i ja musaku napraviti dok V. spava
Felix, de ne budali bezveze...kako se za sve nadjes uvrijedjena
Joj meni sad pade napamet jedna osoba, koja je imala 2 nicka, a nije se odavno javila ...mensecini da je i banovana anonimna imala 2 registrovana nicka, je l'' da?
felix
< Poruku je uredio tekja -- 10.1.2012 14:33:24 >
drage moje znam da ste sumnjale na mene kad me nije bilo par dana da sam ja anoniman nemogu da vjerujem da mislite da sam toliko LUDA jel da postavljam neke teme pod anoniman baska ja sam osla , da mozak odmorim jednostavno moje pravo Bas ste me uvrijedile stim da znate ko god je mislio da sam ja .njemu na dusu stvarno ste bez srama koje god ste mislile da sam ja VELIKO VAM HVALA sto imate tako lijepo misljenje o meni I da ja nemam pojma o cem se pisalo radilo niiti me zanima malo sam jednom preletila citaala nisam se javljala jer me te stvari pod anonima ne zanimaju nit kad komentarisem
i ja prvi put cujem a anonimna je imala drugaciji stil pisanja i elaborirala poprilicno svoje "dijagnoze"
o sorry taurus ja nabrojah samo ove "stare" sa teme samo mi je zao sto ne kopirah postove sa teme pa da sada s mirom pretabirim nikove,jer jedini podatak koji ja imam ,vezano za istragu,je da se doticna javljala i sa nikom na temu
Felix stvarno si luda.pa ja bi tvoje pisanje prepoznala da pises i na stranom jeziku kakva ti i anomna,ai ako je neko nekad spominjao tebe u tom kontekstu,bila je sala. ta anonimna je definitivno neko ko se jako rjetko pojavljivao na forumu.samo et mogl si napisat koji je nik banovana
felix ja te ne kontam, prvo nas napade kako MI možemo sumnjati na tebe, a sad kažeš da je neko iz mase posumnjao na tebe ja nigdje ne pročitah da jeste neko milsio na tebe, a i da jeste, pa šta, većina ovdje žena se zna samo preko foruma, nemam se tu šta vrijeđati i da neko na mene posumnja, šta me briga, ja sam upoznala svega par žena i to površno nisu u pitanju dugogodišnje drugarice pa da se uvrijedim što su posumnjale
i ja prvi put cujem a anonimna je imala drugaciji stil pisanja i elaborirala poprilicno svoje "dijagnoze"
ja se sjecam da je neko napisao nesto u stilu: gdje li nam je felix, da nije ona anonimna? pa je na to neko odgovorio da ima drugaciji stil- e sad jel se ta osoba salila il mislila ozbiljno ne znam.
e sad izdvoji ko lici na draganu mirkovic i ko nije aktivan
Meni najvise "baca" Tomica
ali ko vam je rekao da je sto posto sa T i da je to ta šifra osoba D.M. Sta ako su ove polazne tačke neispravne? znamo li da je ovo sto posto tačan podatak? ja otidjoh na temu na koju poznatu ličnost licite i samo vam se sve reklo..ne znam sta vise pogađate...ali pitanje je: da li je to zapravo ta osoba?