Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Lady 26 . Slazu li se Lanica i tatica dok te nema . Mala 1994 dobro dosla nazad , nadam se da su djecica dobro Leona sretno na ispitu Jelena djecici zelim da sto prije ozdrave kao i ostaloj djecici koja su bolesna . Mi smo dobro, bili smo za vikend kod mojih na vikendici, sankali se igrali, super nam bilo
Cije to postove moje oci vide drago mi je da ste dobro...to znaci da se dogovaramo za kafu ovih dana
V. popio flasicu, cca 200 ml soka od luka i jabuka..kao da je fina, ukusna marelica ...sad jede uljevak sa bijelim lukom...ma hajde, danas iz kuce ne izlazimo
Emi je l' trazis hirurga u drzavnim ili moze i u privatnim klinikama?
Ma neka je izvede na zrak a sto kazes ti je nasopaj kad dodjes i to je to . Ja se mogu pohvaliti da moj A sve jede. Doktor kaze ne mogu da vjerujem da ima ovoliko kila( 16,5) a uopste nije debeo . Ima teske kosti
Emy...dok se čujem za zaovom pitam je za hirurga u vojnoj kojem je ona išla s amalim... s asa sekom na koševu...tačno ću pobrkat nešto javnem ja tebo čim od njih uzmeme info
ljubim
hej nisam kući u kancelariji sam, odlazi ovaj pa trebam nešto da zvršim... hoću ja kupon ozbiljno. Moram Emana hitno na pregled, bojim se ... Ćuna mu se čudno ponaša, jućer razgovarala sa peijatricom a ona me uputila da oedm specijalisti na pregled.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Emi gud morning i tu ju tu Nanika super su , juce ju je hranio sat vremena i odustao na pola, spremio je i izveo u dvoriste
Lady juce Noa pojela onu drobu po Ticerkinom receptu to je bio jedini konkretan obrok za cijeli dan a trajao je 40 minuta uz moje neprestano glumljenje budale i smisljanja svakakvih prica eh da nas gospodin otac je komentirao kako ja ''smjesno'' izgledam dok je hranim umalo mu je bilo
ma joj sinoć slikah al marak ne valjaju...danas nakon posla...odoh do seke uzet aparat ona je na poslu ud rugoj smjeni... mi hoćemo u potražnju veš mašine sa sušilicom za jedno naselje na poklon...pa odo tražiti kakavog sniženja nakon posla uzet ću aparata od seke i slikam...hebi ga ovo mobitelom niđe veze
Hvala puno Handy ja bi na Koševo radije jer mi je i pedijatrica već dala uputnicu, čisto da ga pregleda i da sa kirurgom porazgovaram ako on misli da mogu čekati proljeće za sunet da onda sačekamo ali ako ne da odmah to uradimo jer problem mi je što mu ne mogu više kožicu navući skroz (znate na šta mislim) da mu očistim ćunu a ona kaže da se ne plašim da to ne mora ništa značiti ali ako se krene crveniti da se može inficirati panika me uhvatila..
Emy...dok se čujem za zaovom pitam je za hirurga u vojnoj kojem je ona išla s amalim... s asa sekom na koševu...tačno ću pobrkat nešto javnem ja tebo čim od njih uzmeme info
Hvala puno Handy ja bi na Koševo radije jer mi je i pedijatrica već dala uputnicu, čisto da ga pregleda i da sa kirurgom porazgovaram ako on misli da mogu čekati proljeće za sunet da onda sačekamo ali ako ne da odmah to uradimo jer problem mi je što mu ne mogu više kožicu navući skroz (znate na šta mislim) da mu očistim ćunu a ona kaže da se ne plašim da to ne mora ništa značiti ali ako se krene crveniti da se može inficirati panika me uhvatila..
nema frke...samo polako ne paniči... ako i sda treba da se radi nije stražno... nego seka ima i mobitel hirurga sa koševa...čim se ja s anjom čujem za satak ja tebi javim
Hvala, čekaću... nema frke...samo polako ne paniči... ako i sda treba da se radi nije stražno... nego seka ima i mobitel hirurga sa koševa...čim se ja s anjom čujem za satak ja tebi javim
A što mene nešto zeza kad hoću copy pa onda da odgovorim Nanika znam da se nije zezati sa tim ali igrom slučaja izdešavale su se neke stvari i jednostavno nismo ga osunetili kad je bio beba i želim da to sad uradim što prije. I onako samu sebe ubijam razmišljajući da da sam trebala ovako ili onako ali šta sad da radim samo sebi više haos u glavi pravim a to mi najmanje sad treba sa svim ostalim stvarima. Ali eto ganjam sad ..
emay evo i škorpija ti iam finu oreporuku...ona ti je iz rpve ruke ...jer njen je maleni imao i operaciju malu ja mislim i sunet obavio na koševu kod zvizdića... nemoj d arazmišljaš o milion stavri...nego ti u akvciju...što prije d amu olakšaš
Sad malo šnjuham po ovoj stranici ekupon pa mi naumpade...tražim neku ponudu za wellness vikend sebi i mužeku...nigdje ništa na netu ne mogu naći(ili ne nalazim prave stranice)...ako ko ima kakvu preporuku...javite!
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Sad malo šnjuham po ovoj stranici ekupon pa mi naumpade...tražim neku ponudu za wellness vikend sebi i mužeku...nigdje ništa na netu ne mogu naći(ili ne nalazim prave stranice)...ako ko ima kakvu preporuku...javite!
tuheljske toplice? tebi to nije daleko a super su
Fox iz Škafe škorpija
Da li ste probale deterdžetn Fox iz Škafe koji košta 3,90 (3kg). Kad sam nedavno bila u bihaću svaka kuća u kojoj sam bila u gostima imala je taj prašak u WC, kakav je to fenomen
Kupovala sam ga i odličan je (36%)
Dobar je, ali ništa specijalno (2%)
Meni nije nešto (0%)
Totalan je katastrofa (0%)
Čula sam, ali ne i probala (35%)
nikad čula (26%)
Broj svih glasova: 236
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!