Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
misa mu vise i zubici, bas se neka djecica napate V. se prilicno rano probudio, mislim oko 8, a jedva je sinoc u 23 zaspao...ne moze pa ne moze...kao kakav dedo se prevrtao po kreveticu, puhkao i stenjao
Duksericu pokusava zakopcati vec pola sata, meni ne da da pridjem, samo cujes: ja cu saaaaammmmm...pustila sam nek' se pati, sam se i skida i sprema ...bas je tvrdoglav...
Kako se ja plasim cuka, strasno...doduse ovdje ih nema koliko je na Dbr bilo...najjaci su kad se poredaju ispred DP-a, leze i kunjaju, a ja ne smijem uci, nego po hljeb produzim do Mercatora
vjestice, razumijem te potpuno, on se prestao buditi kada su svi izašli, pa se opet počeo buditi, ali valjda je sada kriza odvikavanja pa dok ne prođe Pitanje je hoće li se prestati buditi, jer joj još rastu zubići, a navikla je da dobije (.)(.) kada se probudi.
Posljednjih mjeseci to više nije bilo u neznanju, nego kada se probudi hoće cijelu noć da me cucla, bukvalno tako, ali nadam se da mu je barem bilo lakše tada
felix kako je Anelko?svi se jave ali tebe mi nema nigdje a nemam ti br
ovdje sam mila, manje pisem vise citam .... Drago mi je da si tu kako djeca A dobro bio slab sad je o.k jedino i sad kaslje al najvise ujutro preko dana rijetkost da se nakaslje .
E misa mu i kod N tako sa zubićima...ma kod nas je samo jedan sam za sebe iznikao, a onda u paru, sad ladyblue gledam, sve 4 četvorke izbile,po onaj jedan vrh... samo da prođu više..
i kod nas je tako...prvo dvije desne a neki dan napipam i dvije lijeve...ne mogu se sad sjetiti jesu bas probile ili se spremaju al mi hvala Bogu nemamo problema s tim...ja ih samo napipam a po njoj nikad ne bih skontala
Lady i ostatak ekipe ugodan radni dan....
Gdje Hanady sad kad mi treba nje nigdje? Btw zna li ko dobrog kirurga na klinici treba mi hitno ta sunet? Znam da su ovdje pretežno majke djevojčica ali ako ste slučajno čule za nekog dobrog molim vas javite mi hitno mi je.. Hvala ;)
naime, kupila sam bila kupon za permamentne obrve, inace je 200 KM, ja ga kupim preko e kupona za 95 a ja bih ga prodala za 50 Km
evo linka
pa jesam ti odmah rekla ako odustaneš hoću ga ja pobugu ženo draga i onako ti ne treba a ja imam tri dlake u obrvama ... Iman ehhhh da skontali ste se vi hehehhe
Dok mi dijete ugasi komp, dok ja upalih vi mashAllah napisale dovoljno da ne mogu stići...
Neko pisa o nocnom dojenju... ma kad su ove "situacije" buđenja na snazi, onda je to non stop, a inače mi sm zadnjih pa sigurno 3 mjeseca na tri dnevna i tako 2-3 noćna podoja.
naime, kupila sam bila kupon za permamentne obrve, inace je 200 KM, ja ga kupim preko e kupona za 95 a ja bih ga prodala za 50 Km
evo linka
pa jesam ti odmah rekla ako odustaneš hoću ga ja pobugu ženo draga i onako ti ne treba a ja imam tri dlake u obrvama ... Iman ehhhh da skontali ste se vi hehehhe
hoces stvarno? da dalje ne trazim nikog? haj ako si kuci nazovi me na kucni br. da se dogovorimo.
i da mi ispricas zasto trazite sad hirurga,
ljubim