Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Elem, imam i ja situaciju, koja će se razviti do večeras pa ću da večeras pišem pod anonimna ...danima kukam kako se nešto u autu čuje, lupka a mm me ignoriše, kao nije to ništa...jutros idem na posao i da odbacim I. u vrtić auto stade na sred ceste...spala prednja osovina(štagodtobilo)...planiram večeras da postanem mlada udovica
Sve sreća pa kad se ženi pokvari auto, najmanje 5-6 muškaraca trči da pomogne
joj ovo je bas tačno... sreća po mog muza da nam se autić ne kvari bas tako
Sarajke plizzzz mozete li mi saznati koji privatni lab.u SA radi hpv tipizaciju i biopsiju i koliko se ceka ovi ovdje nisu normalni jedan dan mi kazu nalaz gotov al nema šefa,danas kazu nije rađen nikako a kad ce ne znamo
noa, hpv tipizaciju ti radi BH lab ali ti ginekolog uzme bris i njima pošalje. kada bude gotova tišpizacija, odeš do njih, platiš i podigneš nalaz. a biopsiju ti radi dosta ginekologa pa ako ti treba neki mogu ti preporučiti na pp.
najbolje ti je otići kod jednog ginekologa i sve ovo završiti. nalaz hpv-a se čeka 10-ak dana ako se dobro sjećam a i biopsije tako nekako. hpv tipizaciju sam radila a biopsiju nisam. ne znam zašto ti treba biopsija ali ona se radi tek kanon tipizacije, pap testa, kolposkopije...to bi trebalo da je redoslijed. eh sada, kada uzimaju lovu na brzinu, onda urade odmah biopsiju.
ja takodje jos uvijek kasljem katastrofa,ko me god cuje zgrozava se probala sam svu narodnu medicinu,ovaj caj sa lukom i jabukom sam jednom napravila i uzasan je ne znam kako ga neko moze piti.Nisam prestala pusiti da bar to iskljucim kao uzrok bananice i meni su juce preporucili ovaj tvoj sirup zapetljanog naziva mm ce ga danas uzeti pa da i to isprobam
tekja provjeri ti situaciju u sobi ako se usute,kod mene obavezno A oca uspava ...nevjerovatno kako lako moze zaspati ....a proslijedi i pp i mene su bas zainteresovale,od svega sto procitah samo to zapamtih iako nisma skroz u toku oko situVacije
ne bih da vas prepadam al sam ja prols egodine nakon kasljanja od 10 dana i ispijanja sirupa i tableta zavrsila sa upalom pluca, temp nisam skoro ni imala 37 tako da dobro osluhnite kako kasljete, doduse ja imam bornhitis
tekja sladak je V moja je toliko vezana za mene posljednjih dana strasno tako da uspavljivanje bez mame nema sanse, a pocesto i mama preklopi naravno samo vikendom kad smo kuci zajedno
moja cura je postala toliki ters da je juce od huje i slinog placa, odnosno naprezanja da place povratila, jer joj nisam dala cips prije rucka, nista nije pomagalo ni prica ni skretanej paznje ovo se vec drugi put desava i meni je toliko zao da i ja pocnem da placem
a ja radim do 15:30 . izganjala sebi klizno radno vrijeme
ma mozes ti...ovdje nema toga ...a znaju nekad u 17.20 da nazovu i pitaju nesto...haman ne mogu ni zbrisati ranije ...btw...ova godina mi je zadnja na prjektu pa vec trebam poceti traziti posao...tj. ako ih sta ne prebaci pa mi ne produze ugovor nakon februara...elem ako ko sta cuje, javite...i ne bi bilo lose da ima 1 godinu porodiljskog ili bar 6 mjeseci...valja radjat jos jedno aBd
Uzela sam E. iz jaslica, ... nit je jela nit spavala... kad vidi kašiku vriska Al što se tiče igre i druženja kažu da je krasna Kući mi je sad problem uspavati, ... Neki dan nije nikako spavala... poludjet ću