Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
joj draga gdje neću njušiti sa svojim super nosom..nekad me smara sta sve ne osjetim..mirise koje niko ziv ne osjeća..mora da je to zbog slabokrvnosti ..i zaboravih kakav je to miris bebe...ovaj moj ko čoek
Sarajke plizzzz mozete li mi saznati koji privatni lab.u SA radi hpv tipizaciju i biopsiju i koliko se ceka ovi ovdje nisu normalni jedan dan mi kazu nalaz gotov al nema šefa,danas kazu nije rađen nikako a kad ce ne znamo
nije ta osoba dobila ban na koju se sumnja jer kad ukucas njen nik izbaci teme na kojima je pisala a ako je banovana nebi smjelo
nego Alen je nekih 7-8 dana kasljo al ono zrelo,davala mu Deniit plusa,par put povratio,par put sluzava stolica.e evo 2 dana nije se zakasljo nikako,ne hropti,ne curi nos.kontam ga sutra vodit na vakcinu jer je i Ajla trenutno zdrava.dal je rano
joj draga gdje neću njušiti sa svojim super nosom..nekad me smara sta sve ne osjetim..mirise koje niko ziv ne osjeća..mora da je to zbog slabokrvnosti ..i zaboravih kakav je to miris bebe...ovaj moj ko čoek
meni je to tvoje"culno stanje" sumnjivo... a meni sto je sumnjivo ili jeste ili ce biti
meni je to tvoje"culno stanje" sumnjivo... a meni sto je sumnjivo ili jeste ili ce biti
zeno ja sam vaka ha trudna ha ne trudna...tako da u svakom slučaju ne prizivaj ništa nisam spremna psihofizički nikako, ali nikako..ali Boze moj, ako dodje dobro došlo
zeno ja sam vaka ha trudna ha ne trudna...tako da u svakom slučaju ne prizivaj ništa nisam spremna psihofizički nikako, ali nikako..ali Boze moj, ako dodje dobro došlo
bolje ti je da ne bacam kasike