rose
|
IZVORNA PORUKA: jelenaT Evo i nas sad sa jezera...sad bih bombu bacila onome dr bajrovicu u Omer Maslicu. Posto su moja djeca od jutros bas slinava i kaslju kao tuberani, Luka nocas imao temp, a i Ani se vratila temp i to bila 39,8 odvedem ih oboje oko 12h. Izvjesni dr kaze kod Ane jaka gnojna Angina opet i propise nam injekcije Triax i Lidocain deset dana ja mu govorim uredu nalazi u subotu bili, kaze on od subote se gospodjo svasta izdesavalo, da ponovim nalaze neda i ja ga pustim da zavrsi svoje sta ima, uglavnom po njemu dijete ne dao Bog ali amam sve joj fali, nista joj nije dobro, onda pregleda Luku tek kad je poceo za njega, kao jaka upala pluca cuje slusalicama, bronhitis opstruktivni i jako upaljeno grlo pa i njemu peniciline propisa i jos neki sirup antibiotik, sve saslusah i preko vrata, reko doci cemo mi veceras na injekcije. Nazovem Mesihovicku na Jezeru, ona nije tu i posalje me nekom dr Mujicu, dr kaze kakva gnojna angina, sliva se sekret iz nosa i u kriptama krajnika, u oziljcima ima ostataka hrane za koje je ovaj u OM rekao da je ogromna kolicina gnoja, Luki poslusa pluca, kaze savrseno cista, grlo savrseno cisto, izvadimo nalaze oboma i nalazi savrseno perfektni, za primjera, te fino nam "propisa" terapiju, Luki sto vise voca posto sam mu dohranu uvela, a Ani sto vise sarenog graha . Toliko o nasim doktorima, stvarno ih sve treba streljati hajde dobro je da si isla po drugo misljenje odmah i da se moze hranom pomoci
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :))) 18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))
|