Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
104(ona je visoka oko 100 i ima 15kg)s tim ima i haljinica 110 koje su joj tamam nama trebaju tri kombinacije jer tri put slavimo rod.u vrticu,za malu raju i odrasle.teme su hello kitty,pepa pig i barby a mene toliko strah i mislit o tome.prosle godine sve isplanirala i gazda nam umro a ona dobila ospice
daj mila ne sikiraj se... smao polako... nemoj nikada od silne želje d aim ugodiš da parvaiš veliku famu...bez obzira na sve nikada ne znamo šta noć a šta dan donosi
mi trebamo smao 1 kombinaciju...jer sve završavamo isti dan...raju u igraoni i kući dernek sa velikima al smo zato i skeu sredili i saru i armana, samija i soraju smo u sarajevu sredili...sivo-bijelo, crna kombinacija je kod svih
vidi haman smo u isto vrijeme pisale
nema veze...da s emalo zarovimo...ko zna šta može izletiti...a od 12. februara do 23. februara puno dana ima
Jutros smo se moja curica i ja prvi put mazile u krevetu Kad sam je prebacila kod sebe, za divno cudo nije odmah trazila mlijeko nego smo lezale 15ak minuta (sto je jaaako dugo za Lanu ), zagrljene i kunjale....i onda mi kaze, nana gleda crtani a mama pravi mlijeko...i ja kazem dobro a ona ce : ciguno? Rekoh sigurno, evo idem .... I pita me hocemo li zvati baku (da je vodi sebi kao za vikend), rekoh necemo mama i baka idu na posao a ona ce : aaaaaaaaha, hajde mama cao, hajde da vidim kako ides na posao a ja u pidzami jos
Taurus odgovorih ti tamo za male cipelice,ja sam se lani satrala dobar dan vam zene mi imamo tetku u Norveskoj pa ce ona u potragu za haljinicom za rođendan
oni haljinica vise nema na H&M stranici a nasa draga Marina mi obecala poslat al et nema.tako da sad ludim.
Mama2009 kupila svojoj curici onu crno - sivu haljinu kao... Preslatka je...
o naša je crno siva
al smo i cipelice lakirane uzele
a sad su one roze bile po 5 eura...skorz snižene... al nije bilo 110 broja...je rmi 110 nosimo po obimu
a za dječake bile one košuljice bijele sa crvenom kravatom po 5 eura na sniženju...ja amrnaku uzela jednu
i mi ovo imamo sve iz H&M
užanse smo...i naše cipelice su iz H&M...al ne leži vraže i farah i sara imaju iste i bilesi i hanadi
muž me porgalio majmunicom...kaže pa bona nisu te za svaki dan mogle su ove čekat da poraste noga da nosaju jedne
hvala ti mila sto pitaš za nas...evo tu smo. živi i zdravi.. za vikend inace ne stizem na RR, samo kada sam na poslu u posljdnje vrijeme R. mi je ozdravio hB..prosli bez antibiotika naravno zbog crp nalaza..bili na inhalacijana i dr. ka pregledala i kaze sto ce njemu inhalacije hajde sad kad ste dosli, ali ne trebamo kao dolaziti vise..nidje veze..i nista mu kao nije cula na plucima (a sto je cula dr. dan prije )..meni on i jeste stvarno bio odmah sutradan bolji, drasticno bolji..smirila sam mu kasalj Bronho Stop sirupom, nikad mi nista bolje nije bilo..hvala ti Boze pa mu ne dadoh bisolvon..dijete bi samo jadno kasljalo a ne zna da iskaslje...ovako sline stale, kasalj stao..pomalo kasljucne, ali nistra strasno...ma super smo mi prosli.. samo, preksinoć, igraju se R. i tata (i uvijek se tako nesto desi kada se njiih dvojica igraju i trče kroz stan i skaču ) i R. tako zvekne glavom od rub vrata ..čvoruga momentalno skočila na čelu, veličine rezdelije ...sreća nije rasjekao, mala ogrebotina ostala nakon sto je otok spao..a ja se spremam da idem na Karana...joj reko Boze mili, pa ima li kraja ovom beslisli..lose mi odmah bilo , ali sve hb dobro zavrsi...
Pocy, kad se tako nesto desi (kad nema posjekotine) samo mu namazi puterom ili (ako da) stavi mu sredinu hljeba potopljenu vodom kao oblogu...do sutra nema nista
Pocy, kad se tako nesto desi (kad nema posjekotine) samo mu namazi puterom ili (ako da) stavi mu sredinu hljeba potopljenu vodom kao oblogu...do sutra nema nista
hvala ti mila... za puter sam znala (i odmah sam ga umazala s isitm ), ali ovo za hljeb ne znadoh
IZVORNA PORUKA: noa
pocahontas i jel istina da bronho stop tjera slajm ''''dole''''
NoJa, istina je ako me apotekarka ne laže..ovo mi reče...ali meni nije jasno bas kako da ga tjera dole, kad mora prvo šlajm doći u želudac da bi mogao ući u probavni trakt kako god, nama je kasalj nakon dvije kasike stao (pise da je sirup za djecu od 4 godine, ima nesto i alkohola u sirupu, ja ovo pitah, kaze ona, samo ti to njemu daj... 3x1 supena kasika i dijete ko novo zivota mi ..to je najvaznije da nam je pomoglo za razliku od mnogih drugih stvari koje probasmo ali nista )---a ja se maltretirah svo ovo vrijeme sa prospanima i dr. theissovima..nidje veze
< Poruku je uredio pocahontas -- 9.1.2012 10:41:26 >
vidim i ja da je bilo dobro... a ni na goranu nije bilo lose..meni je bilo bas lijepo, prava peMzionerska atmosfera. salim se...koncert ko koncert super, malo se moglo i zaplesati, pravo guštanje...ali prosjek godina no comment...bolje da sam poslala mamu i tatu..ali doslovno...ja najmladja..ko kakvo dijete
vidim i ja da je bilo dobro... a ni na goranu nije bilo lose..meni je bilo bas lijepo, prava peMzionerska atmosfera. salim se...koncert ko koncert super, malo se moglo i zaplesati, pravo guštanje...ali prosjek godina no comment...bolje da sam poslala mamu i tatu..ali doslovno...ja najmladja..ko kakvo dijete
ja šaljem poruku da dođemo tamo vi javljate gotovo...a nama se tek zakuhalo
To je fora teta cuvalica i iz vrtica i vjeruj da pali....
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
pa počelo je u 22.20 i zavrsilo oko pola 1..jos jednom na bis izasao i svirali do 1h i fajront..meni vala taman dosta..ne treba vise
i sve hocu da napisem..meni je R. jucer bio nesnosan..doslovno...da sam se sto puta sjetila one teme o puc pucu ne znam sta mu je bilo...valjda nam se svetio sto smo ga ostavili s nanom da spava preko noci i otisli na "ples" kako on to kaze, pa nam se i dan danas sveti zbog toga..na svaku hebenu situVaciju je kmeeeeeee i bacanje na pod..nije bio vala takav do sada..rijetko vrlo
pa počelo je u 22.20 i zavrsilo oko pola 1..jos jednom na bis izasao i svirali do 1h i fajront..meni vala taman dosta..ne treba vise
čuj dosta
pa šta se onad pozivaš na mladost svoju kad ti je to dosta...
šalim se... ma kakvi nismo mi već u 1 bile za karana..mi bi s ečovjeku smijale
mi smo nastavile u slozi...tamo s eoko jedna svi smiju
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''