Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Noa ja sam ti na putu za sa Pozzzz žene, poželila sam promahalati primam i pp ) Šta ima novoga? ne može se sve čitati Kako su bolesna dječica, št abi sa jeleninim i malenim od pocy?
ti ko ja na putu za MO pa ga nekad po 5 dana vidim samo na tv-u ako ima džema i slatka svracam prvo kod tebe
Evo dežuram ,moja prijo Ovaj stariji se probudio i govori da ga boli grlo-daj mu lisobact Hajde , zašuškam ga , kad on ponovo zove-čekam da zaspi, a i mene nešto škakilja čudno- ne da me boli....
metoda je upalila, zaspala je u 22:) doduse nije htjela da jede drobu(teacher75) ni pod razno, cim je vidjela da se bijeli ne zeli...valjda joj se mlijeko gadi, nije htjela ni probati, zavrsili smo sa sendvicem
Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
Jutrić Jelo sličice za deset...joj ko mali marvi migoljaju po kući
Lady blue hajd sreća nafakali smo ti bile ...nek si ga zadržala
Emy, bogami sam sve na jednom mjestu...al više poza
Nego...bebacah nama danas tiže robica za rođkas
pa krenulo im sniženje pa su svu robu skinuli sa stramice i ide nova kolekcija... al mi smo uzeli... pa nemoj da ludiš...miša mu da si rekla prije da s enisi snađla mogli smo i vama porčit ja ti i Pp slala
koji broj haljinke bi ti njoj
104(ona je visoka oko 100 i ima 15kg)s tim ima i haljinica 110 koje su joj tamam nama trebaju tri kombinacije jer tri put slavimo rod.u vrticu,za malu raju i odrasle.teme su hello kitty,pepa pig i barby a mene toliko strah i mislit o tome.prosle godine sve isplanirala i gazda nam umro a ona dobila ospice
oni haljinica vise nema na H&M stranici a nasa draga Marina mi obecala poslat al et nema.tako da sad ludim.
Mama2009 kupila svojoj curici onu crno - sivu haljinu kao... Preslatka je...
o naša je crno siva
al smo i cipelice lakirane uzele
a sad su one roze bile po 5 eura...skorz snižene... al nije bilo 110 broja...je rmi 110 nosimo po obimu
a za dječake bile one košuljice bijele sa crvenom kravatom po 5 eura na sniženju...ja amrnaku uzela jednu
Meni je isto bilo lijepo sinoc kod Jelene, hvala na gostoprimstvu... Vrijedna zena nema sta, svaka cast Kasno smo dosle ali visa sila , kratko ali slatko... Luka mi je za pojesti, masala a Ana i njene loknice Nadja, copy-paste tajo , Ladyblue zao mi je Leena, Esmica se i mene dojmila kako prica, k'o velika bas... Deniz , nasa drugarica Samo sto je moja Lana pola vremena provela kod mene u krilu ili pored mene...ne daj Boze da se poigra sa djecom ....uzasna je...