Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
rose, bas samo jedan toplomjer imas u kuci ? Ja imam dva jedan rezerve jer mi se jednom tak, desilo da je mm morao ici oko 22 sata do apoetke da kupi dr. to me naucilo pameti da sad imam dva inace i kod A je prisutna tura trenutno ! .
ma imam ja i digitalne al im ne vjerujem bas...eto sad imam samo digitalne
garant' joj je bilo vruće. ti nju prilično utopljavaš u kući. moja je samo u body-ću i donjem dijelu trenerke. a da je imala temperaturu, skontala bi ti ne samo po čelu. kada je staviš u krilo, bila bi vruća, naročito glava kada je nasloni na tebe.
ma oblacim joj dva sloja (strample i trenerku) i gore bodi i majica i to jedno od to dvoje je kratkih rukava...posebno jer je na podu...a dole je prazaan stan...odnese hladnoca s poda + ne dihtuju mi vrata ni balkonska ni ulazna ...a ja prokomentarisah kako je vruca i A kaze da joj ismjerim temp..digitalni pokaza 36,7 obicno joj je 36,4...i ja hajd reko da provjerim kad 37...ok provjerit cu opet za sat-dva i eto sta bi
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
rose živa je pravo gadna (inače je kaustik-prži sve živo ) i rasipa se na male komade koji mogu biti i nevidljivi golim okom....najbolje ti je pokupiti magnetom...skini onaj magnet s ormara i pređi preko cijele površine, a po ćilimu naročito zbog S jer puže
evo i mene na ovu temu, na bebama 0-1 mi je dosadno , ne mogu više da pišem o grčevima, zubima i nespavanju a rođendan nam je za 20-ak dana
Digitalni jest prakticniji, ali ja nekako vise imam povjerenja u živine. I uglavnom mjerimo rektalno.
Rose, njihova krv se brže zagrije tako da stvarno ne treba pretjerivati u oblačenju. Kako ti budes obucena, probaj tako nekako procjeniti kako da je oblacis.
Kod mene je pravilo kako je mm obucen, tako je oblacim, jer je meni vječno hladno, jednom mi se dijete jadno preznojilo živo, mama moja kad je vidjela, kaze: "Obicno vrijedi kako si ti obučen, tako oblači dijete, ali ti to nemoj slušati"
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
rose živa je pravo gadna (inače je kaustik-prži sve živo ) i rasipa se na male komade koji mogu biti i nevidljivi golim okom....najbolje ti je pokupiti magnetom...skini onaj magnet s ormara i pređi preko cijele površine, a po ćilimu naročito zbog S jer puže
evo i mene na ovu temu, na bebama 0-1 mi je dosadno , ne mogu više da pišem o grčevima, zubima i nespavanju a rođendan nam je za 20-ak dana
procitah da sam se pravo zajebala s usisavanjem i da onaj magnet ne djeluje na zivu tj ne privlaci je
ladyblue baš tako dovukoh se i ja ovdje mi je zanimljivije
rose magnet je jedini način da ukloniš živu, idi logikom...magnet privlači metale, a živa je metal...doduše teški, pa zato i ide teže, ali nemaš boljeg načina
taurus kod mene se prosula živa po laminatu i ja kupila mokrom krpom,drugi put na istom mjestu al ja negdje procitala da se kupi alu folijom i bez problema je ''uganjala''
nesto mi pade na pamet od onih situVacija nema jedne forumasice čiju bi ja sliku stavila na wikpediju kad ljudi traze objasnjenje za rijec '' idiot'' sad znam ko je banovan
ladyblue baš tako dovukoh se i ja ovdje mi je zanimljivije
rose magnet je jedini način da ukloniš živu, idi logikom...magnet privlači metale, a živa je metal...doduše teški, pa zato i ide teže, ali nemaš boljeg načina
ne privlaci ni magnet sve metale...
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''