|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  134 135 [136] 137 138   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
8.1.2012 22:43:32   
Selminja
Svakim danom sve vise shvatam onu staru "Nije lahko mati bit"! user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3376
8.1.2012 22:57:18   
mimikimi
vece zenice

evo da prijavimo danas nam je izasao gornji zubic,dvica desnauser posted image user posted image user posted image
e sad da li je ovo stanje njeno sa temperaturom i osip mozda povezano sa nicanjem dvica nemam pojma ali znat cemo nakon nalaza sutra valjda ce biti dobri pa da znamo da nije upala

eee da da nije lako othraniti dijete

neka su nam samo zdravi i pravi hB

pusa svimauser posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 3377
8.1.2012 23:12:02   
drznica
Dobro vece, mi okupani, nahranjeni...ne spava jos al samo sto nije...u krevetcu nesto guguce, princ mamin.

Da vam se malo pohvalim, narucila sam iz Top Shopa Dormeo nadmadrac, da stavim preko bracnog kreveta, sa onom memory pjenom. Mislim da je vrijeme da za sebe nesto ucinim, a to je da se naspavam, ovaj moj bracni propouser posted image Kazu dace mi gratis i jastuk user posted image vide ljudi po glasu da sam neispavana hahahaha.

Sto se tice ljulje...hmm ja nikad ne bih dala 240KM. Slucaj je da smo mi dobili tu ljulju i nije losa stvar. Npr. ako ne spava, hoce da se mazi a nemate vremena onda idealno vi perete suđe, usisavate, a oni se ljuljaju dok oni hoce naravnouser posted image
U svakom slucaju gledajte ljulje kojima se moze podesavati naslon jer ova moja Fisher Price ima samo jedan položaj. Dobro bi bilo i da moze na struju jer baterije brzo odu...

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 3378
8.1.2012 23:28:12   
lepetetka
Veče ženice !
Samo da mahnemo i čestitamo sve propušteno, rođendane, zubiće i ako šta još ima user posted image
Vidim sinoć bilo bebi insomnije....i kod mene je user posted image budila se 4-5 puta, nadam se da će je proći i da će se popraviti user posted image
Ja sam svojoj počela davati voćne hapice, i to hoće, ali neku veče joj ponudim karfiol, sva se stresa, da bi to sve povratila, pa smo prestali, a valjda dijete mesar na roditelje šta ću user posted image spremit joj janjetine i suhovine i nek krka user posted image
Moja i kad pojede čitavu teglicu hape, opet hoće dojiti, ko da je i ne zasiti user posted image , aaaa smiješna mi je dok hapa-sve mi otima kašiku, jedva je nahranim majke mi, toliko stisne i vozi ustima sama, šega prava...
Eh za nogetanje, ona je živahna skroz, udara me čupa, stisne za onu kožu sa dojke, za vrat, za mišku, pa i boli pravo, nekad se splaza dok doji,pa mi objaše nogu i doji user posted image , helem ja sa ovakve dvije ne bi ni u snu mogla dojiti, jedva i nju safatam..
Novim mamama želim dobrodošlicu user posted image
Bolesnim bebama ozdravljenje user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 3379
8.1.2012 23:29:21   
saritaa
Drznice molim te javi za taj dormeo madrac jel valja, i ja sam nesto razmisljala da to nabavim jer nam je ovaj sadasnji bas nudoban i muza i mene ledja bole zbog neudobnog madraca user posted image ,a sve kontam ko zna valjali to cudo, mozda je bolje da citav madrac mijenjam user posted image

Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja.

mamina princeza 25.02.2008.
mamin princ 01.10.2011

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 3380
8.1.2012 23:31:08   
animagical
drzice, cuj propao ti bracniuser posted image moj se klima i skripi ali jos nije propaouser posted image

ovo moje smrdavo se danas po prvi put nasmijalo naglasuser posted image user posted image user posted image istopili smo se od dragosti...

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 3381
8.1.2012 23:31:40   
saritaa
ih moja djeca spavaju, ma bas sam rahat, jer inace maleni navece nece da spava prije 12, a znamo vala cesto i duze sijeliti user posted image

Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja.

mamina princeza 25.02.2008.
mamin princ 01.10.2011

(odgovor članu saritaa)
Neposredna veza do poruke: 3382
8.1.2012 23:33:54   
Amam
Drznice bas da cujem iz prve ruke info,ali za nekih mjesec-dva.
Mi imamo jastuke njihove s memori pjenom,samo klasicni oblik i velicina,uzas user posted image .
A madrac smo ljetos kupili belonin i on u sebi ima kao nadmadrac od memori pjene,za sad je odlican.
Mimikimi cestitamo bisercic

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 3383
8.1.2012 23:50:27   
mimikimi
ja imam madrac dormeo ali comfort standardni uzeli prije tri godine ma ne bih ga mijenjala nizasta na svijetu to je raj za spavanje ugodan fin ma milinauser posted image

za nadmadrac ne znam ali eto ja kad bih vec kkupovala uvijek bih promijenila prije cijeli madrac nego stavljala nadmadrac ali to je moje misljenje.ko zna mozda je i on odlican pa eto javi nam da znamo

animagical ja sam svoj popodila dodatno da se ne raspadne i ja i dragi pozamasni pa za svaki slucaj user posted image

hvala amam

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3384
8.1.2012 23:52:41   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Amam

Ola
sporty ja sam svom guziju pocela uvoditi dohranu s nekih 5,5 mj,tj poceli isprobavati ukuse.
Kukice smo snimali u 2. mj i opet sa 6mj pa eto,nije obavezan snimak ali eto nama preporucili pa i to smo.
Palachinko uhh kako ti zavidim na tom spavanju kralja M.

ma i ja cu tako sa dohranom, pa iako se zaposlim ima mlijeka u zamrzivacu dovoljnouser posted image A za kukice, ma meni je doktor rekao kao dobri su ali nisu savrseni, a pedijatrica kaze ne treba ponovo snimati. U svakom slucaju hvalauser posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3385
8.1.2012 23:54:28   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: pynki

svim clanicama koje slave Bozic,zelim da ih provedete u zdravlju,veselju i ljubavi
user posted image
za sporty mamuu....mislim da nema potrebe da vodis bebaca opet na snimanje kukova ako je prvi u redu.Mojoj bebaci je 4 mijeseca a kada smo snimali kukice sa 2 rekla mi je Dr.da nema potrebe da je sve uredu tako da...nemoj brinuti..
lijep pozdravvvvv

Hvalauser posted image

(odgovor članu pynki)
Neposredna veza do poruke: 3386
8.1.2012 23:54:34   
animagical
da vas pitam...igrala se s A oko 9 i on se gicao,dizao noge i lupi me u desnu (.) -jos uvijek me boliuser posted image i kad pipnem kao potvrdo i nateceno... jel de nije opasno?

< Poruku je uredio animagical -- 8.1.2012 23:55:03 >

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 3387
8.1.2012 23:55:52   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: drznica

Jedno pitanjce, sad sam primjetila presvlaceci malog da je stolica nekako zuto zelenkasta, nije zelena totalno, al nazire se zelenkasto, a ja nisam jela nikakvo zelenilo. Da li to onako malo prolazno ili ipak nesto znaci???

ne brini draga i nama se desavalo par puta, to ti je sve normalnouser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 3388
9.1.2012 0:01:50   
sporty mamaa

U vise ne stenje hB, grcici tu i tamo al je brate razmazena ljubi je majka, sta cu, nema mi druge nego nabaviti t gracovu ljulju. hajde zenice koje je imate vrijedi li tih 250 KM?  user posted image

[/quote]

Mi smo je dobili na poklon ali vrijedi svake marke :

user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 3389
9.1.2012 7:59:47   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sensia

Bebice  znam kroz sta prolazis, isto mi je bilo, vjeruj da je svakim danom sve lakse, bice bolje, cim joj prodje zutilo ti nju fino uobroci na 2 sata i grcici ce se smanjiti. i ja sam protiv obrocenja malih beba ali kad ima grceve 24 sata covjek pristane na sve. Kod mene je U znala plakati od 5 popodne do 2 u noci i ne zaspati ni sekunde koliko su joj jaki bili.....
tusiraj se sto vise, lezi na ledja zazmiri i duboko disi dok je TM nosa itd.....prouci nesto...ma znas i sama al vjeruj mi proci ce samo polako....

user posted image
bas tako i ja planiram aBd cim joj prodje zutilo pravicu malo razmake, nekad imam osjecaj da je samo gore to dojenje svakih pola sata ponekad, jos vise se naguta zraka i onda belaj i njoj i nama, meni simpaticno kad neko kaze da mu je beba imala grceve "stenjala u snu", jest imala a to nije ni u blizu kad vristi pa ne znas sta ces joj, ti me bar razumijesuser posted image

evo ja vam kucam a ona kunja, stenje i prducka i to je kod nas "mirno stanje"user posted image

sad sam muza ispratila na posao, mal se nisam rasplakala jer ne znam kako ce nam danas biti, samo da prodju ovi dani aBd, cak sam ozbiljno razmisljala da odem kod svekiuser posted image dotle je doslo al strpicu se jos aBd

drago mi je da Umcetu prolazi hBuser posted image eh jedino ako se naviknu na blizinu nasu al hajde samo nek su zdrave

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 3390
9.1.2012 8:10:50   
ciciban26
Dobar jutar
ja evo pijem nesicu,E se probudila u 6 i sad konektovana kunjka a ja vas citam.
Juce sam se dala u skitnju,radovala se snizenjima ali ovi ljudi nisu normalni,sve je stvarno preskupo a pri tome kvalitet srednja zalost tako da sam se razocarala user posted image user posted image .
Joj Selminja al se ismija za ovo tarzan preko ledja user posted image user posted image user posted image ,i sama se tako osjecam,noge tanke a gore ostala grdosija user posted image user posted image user posted image user posted image .
Mi kao da pricamo o istim bebama,moja i ako spava u toku dana to je u mojim rukama i na siki,samo sto je spustim užiži okicama user posted image Eh nekad je prevarim u ljlulju (cijelih pola sata )pa se posvetim sebi i kuci.. Sve govorim sad sam slaba na nju,samo da prodje operacija,riktat cu ja tebe (puste price) user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 3391
9.1.2012 8:29:51   
taurus
jutrouser posted image

kako su bebice spavale

ja prešla na onu temu za veče bebe, svakako nam je rođendan ubrzo
super beba gdje si, ne javljaš seuser posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 3392
9.1.2012 8:53:10   
Bebica11
hej zenice da i ja nesto pitam

poodavno sam citala na ovoj temi da je razlika izmedju bljucanja i povracanja ta da sirasto izadje kad bebica povrati, mojoj se to desava, maloprije se bas stiskala i pocela plakati i ja je dignem a ona sirasto povrati, trebam li se zabrinuti ili je to normalno kod grceva?

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 3393
9.1.2012 9:07:46   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: taurus

jutrouser posted image

kako su bebice spavale

heheh, ma tu sam :) javim se ja ponekad, al' smo mi mame "starijih" beba na ignore user posted image
a ovih dana skitali k'o ludi - iskoristili dnevno nedojenje, pa se odmah razbacali na sve strane (bez malog hehe)...kako je na drugoj temi :) primijetila sam da je tamo baš gužvasto hehe

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 3394
9.1.2012 9:10:51   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: Bebica11

poodavno sam citala na ovoj temi da je razlika izmedju bljucanja i povracanja ta da sirasto izadje kad bebica povrati, mojoj se to desava, maloprije se bas stiskala i pocela plakati i ja je dignem a ona sirasto povrati, trebam li se zabrinuti ili je to normalno kod grceva?

to sirasto znači da je uspjela da malo svari obrok...ja se ne bih brinula oko toga, kod nas je znalo bit' i tečnih i sirastih mlazova, a nismo imali grčeve...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3395
9.1.2012 9:12:13   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Selminja

Sensia citam te i ne mogu se nacuditi koliko su nam djeca identicna, moju takodjer kad muci stomak trza se rukama, grebe se, i budi se svako malo, po dani spava najvise 2 puta po pola sata, na rate pravim rucak, i to nista sto se priprema duze od pola sata, razmazena, samo bi samnom ili da se nosa, da joj pricas, jos moja nece cucu pa zamisli sad kako mi je user posted image Juce dosla drugarica, njena par dana mladja od moje, dijete samo jede i spava, curica prespavala 2 sata kod mene dok smo pile kafu, a ja svoju naravno prenosala i ona mi malo pomagala ne bil malo dahnula user posted image Al eto, i ja sam pocela ko papagaj, PROCI CE, mada mi iskreno nekad ta rijec ide pravo na nerve user posted image
Ostale zene sto vam djeca spavaju, nikad se ne pitajte da li bi ih trebale buditi, nego uzivajte user posted image

Ista sam ti, i ja se sve tjesim PROCI CE ali me nekako strah da ne stignem uzivati u njoj user posted image
ja zovnem mamu kad trebamrucak praviti ili nesto po kuci pospremiti jer nema sanse drugcije..... a noci su ko lutrija a ja rijetko kad dobijem bingo user posted image user posted image user posted image user posted image

evo sad doruckujem, ustala sam 2837465858 puta jer ona spava a ne spava, ja to ne mogu opisati jedino mogu snimiti pa pokazati. zato mi je draze kad ne spava, ja je nosam, presvlacim igram se s njom.....

ma proci ce kako god user posted image

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 3396
9.1.2012 9:16:53   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Super Beba

IZVORNA PORUKA: Bebica11

to sirasto znači da je uspjela da malo svari obrok...ja se ne bih brinula oko toga, kod nas je znalo bit' i tečnih i sirastih mlazova, a nismo imali grčeve...

e hvala super bebo, niste na ignore na ovoj temi al npr ja ne znam odgovoriti na neko pitanje o vecoj bebariuser posted image

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 3397
9.1.2012 9:21:45   
taurus

IZVORNA PORUKA: Super Beba

IZVORNA PORUKA: taurus

jutrouser posted image

kako su bebice spavale

heheh, ma tu sam :) javim se ja ponekad, al' smo mi mame "starijih" beba na ignore user posted image
a ovih dana skitali k'o ludi - iskoristili dnevno nedojenje, pa se odmah razbacali na sve strane (bez malog hehe)...kako je na drugoj temi :) primijetila sam da je tamo baš gužvasto hehe

ma super je hajde i ti s rajomuser posted image

i ja se osjećam kao outsajder ovdje kada se priča o grčevima i bljuckanju...kao da sam se porodila prije sto godina
a možda što i nismo imali tih problema

ja te čekam tamouser posted image

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 3398
9.1.2012 9:30:07   
Bebica11
nema nam zanzibarke neko vrijeme, moracu joj sms-ati da vidim sta nam radi Aisicauser posted image

drznice ima li sta novo sa silver, jel se porodila????

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 3399
9.1.2012 9:33:01   
pahuljica_25
Jutroooo.

Baš se na "sabahu" ismija Selminjinom postuuser posted image user posted image Pa me ponuka da napišem kako sam ja u subotu "kupovala" čizmeuser posted image Taman našla prelijepe čizme u Planici i odem sa mamom da ih kupim,međutim broj odgovara,čizme prelijepe ali ih zakopčam do pola lista i dalje ni pomoću trikovauser posted image Hajde kontam takav model,ma jest vraga,prodavačica mi donese još 2 modela a ja ni jedne nemogu zakopčati.Još ona na kraju kaže : Pa uzmite neke do gležnja,ma uhhhhuser posted image Skinut ću ja taj višak kguser posted image

A što se tiče spavanja,moj D isto slabo spava po danu ali mi ga svaki dan vodimo van,malo u šetnju i onda on spava po 3-4 sata u komadu.

03.11.2011.maleni princ obogatio naš život.....

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  134 135 [136] 137 138   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  134 135 [136] 137 138   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *