|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  133 134 [135] 136 137   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
8.1.2012 16:26:51   
plava72
hvala palačinko user posted image user posted image ...odoh šta spravit sebi user posted image

Ako si usamljen kad si sam u lošem si društvu..

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3351
8.1.2012 16:30:39   
cipelica
plava 72, ja sam sebi za grlo i kasalj topila bronhi bombone u mlijeku i super mi je pomoglo, a to smijes tijekom dojenja.

mamino i tatino sunce *NOA *
7.6.2011

(odgovor članu plava72)
Neposredna veza do poruke: 3352
8.1.2012 17:12:34   
palachinken

IZVORNA PORUKA: cipelica

plava 72, ja sam sebi za grlo i kasalj topila bronhi bombone u mlijeku i super mi je pomoglo, a to smijes tijekom dojenja.

Uh, ja ovo toliko volim, to mi je najdražio dio grlobolje user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu cipelica)
Neposredna veza do poruke: 3353
8.1.2012 17:39:58   
plava72
evo popila sam čaj sa medom i limunom ...valjda pomogne user posted image  a ako je istinito ono da prehlada prođe za 7 dana sa tabletama a bez tableta za heftu bit će dobrouser posted image ...ma žao mi moje bebuli nije meni zbog mene..

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3354
8.1.2012 18:03:33   
sporty mamaa
Ja nikako ne mogu popratiti te rodendane i rodendankeuser posted image user posted image Al eto, svima nek je sretno i veselo, i da uvijek budu zdravi najprije, a onda nasmijani i izrastu u velike i pametne ljudeuser posted image user posted image
Ja se evo ima par dana davim sa slatkisima, tetka iz austrije poslala svega i svacega, od nutela, milki, ferera, toffife, a ja ne mogu odolituser posted image user posted image user posted image
Kad vi planirate uvest dohranu, ja sam kontala tamo kad joj bude 5,5 mjeseci? Zasad fino napreduje sa dojenjem, a i ne trazi vise svaki cas.
Mene samo strah kad joj niknu zubici da me ne pocne ujedatuser posted image user posted image
Stariju smo opet ostavili malo kod bake, a beba se ljuljuska u ljuljacki( a je to dobra stvar, svakome bih preporucila)user posted image
P.S. Od koliko se mjeseci stavljaju one ogrlice od cilibara, ja se nesto nemogu sjetit? i vec sam pitala ali nitko nije odgovorio. Zanima me trebam li vodit bebu na ultrazvuk kukova onaj sa tri mjeseca, meni pedijatrica rekla da ne treba da je nalaz od mjesec dana ok, a ovaj sto je snimao rekao treba kontrola. I nije mi htjela dat uputnicuuser posted image Sta bi vi na mom mjestu?

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 8.1.2012 18:05:21 >

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 3355
8.1.2012 18:21:20   
pynki
svim clanicama koje slave Bozic,zelim da ih provedete u zdravlju,veselju i ljubavi
user posted image
za sporty mamuu....mislim da nema potrebe da vodis bebaca opet na snimanje kukova ako je prvi u redu.Mojoj bebaci je 4 mijeseca a kada smo snimali kukice sa 2 rekla mi je Dr.da nema potrebe da je sve uredu tako da...nemoj brinuti..
lijep pozdravvvvv

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 3356
8.1.2012 18:31:06   
pahuljica_25
Hellooo ženiceuser posted image

Evo da se i ja malo javnem...Vikend pa ga koristimo za šetnje,a napokon nam i snijeg pao pa baš uživamouser posted image
Veeeeliki pozdrav za sve mame i bebacheuser posted image

03.11.2011.maleni princ obogatio naš život.....

(odgovor članu pynki)
Neposredna veza do poruke: 3357
8.1.2012 18:37:17   
pynki
zeno user posted image pozdrav i tebi
a blago se vama,kod nas malo pao i nista kao da si ga rukom odnio hihihuser posted image
samo uzivajjjj

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 3358
8.1.2012 18:53:55   
drznica
Jedno pitanjce, sad sam primjetila presvlaceci malog da je stolica nekako zuto zelenkasta, nije zelena totalno, al nazire se zelenkasto, a ja nisam jela nikakvo zelenilo. Da li to onako malo prolazno ili ipak nesto znaci???

< Poruku je uredio drznica -- 8.1.2012 18:54:27 >

(odgovor članu pynki)
Neposredna veza do poruke: 3359
8.1.2012 19:13:00   
enči80
Drznice moguće da je stolica oksidirala pa je zato prelazno žuti-zelena...svima se to desilouser posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 3360
8.1.2012 19:40:21   
drznica
Hvala enci, nadam se da nije nista ozbiljnouser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 3361
8.1.2012 19:56:54   
enči80
ma nije ništa i meni se to desilo par puta pogotovo ako je sadržak količinski malenuser posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 3362
8.1.2012 20:24:24   
Anica1
Kod mee kuci tema dana - kakili smo  nakon 4 dana konacno  user posted image user posted image user posted image
Kako se samo mama obradovala punoj peleni nakon cetiri dana iscekivanja user posted image

Sensia kako je U, jesu li se grcici i stenjanje smirili? Vodi curicu u soping, ako je na mamu odmah ce je proci user posted image

Moja D poslijepodne imature spavanja po 3-4 sata u komadu, jedva je probudim da hapi. Ne znam trebam li je dirati i buditi ili da cekam da sama ustane pa da hapi?user posted image

18.11.2011. - nasa sreca

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 3363
8.1.2012 21:05:28   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1

Kod mee kuci tema dana - kakili smo  nakon 4 dana konacno  user posted image user posted image user posted image
Kako se samo mama obradovala punoj peleni nakon cetiri dana iscekivanja user posted image

Sensia kako je U, jesu li se grcici i stenjanje smirili? Vodi curicu u soping, ako je na mamu odmah ce je proci user posted image

Moja D poslijepodne imature spavanja po 3-4 sata u komadu, jedva je probudim da hapi. Ne znam trebam li je dirati i buditi ili da cekam da sama ustane pa da hapi?user posted image

ne diraj lava dok spava user posted image  mozda ti je bolje da budis da ti navuce mlijeko ako vec imas problem. ja sam isto tako budila jer sam imala malo mlijeka pa je curica hB sebi navukla..... jer sto vise ona sisa to se vise proizvodi

U vise ne stenje hB, grcici tu i tamo al je brate razmazena ljubi je majka, sta cu, nema mi druge nego nabaviti t gracovu ljulju. hajde zenice koje je imate vrijedi li tih 250 KM?  user posted image

Bebice  znam kroz sta prolazis, isto mi je bilo, vjeruj da je svakim danom sve lakse, bice bolje, cim joj prodje zutilo ti nju fino uobroci na 2 sata i grcici ce se smanjiti. i ja sam protiv obrocenja malih beba ali kad ima grceve 24 sata covjek pristane na sve. Kod mene je U znala plakati od 5 popodne do 2 u noci i ne zaspati ni sekunde koliko su joj jaki bili.....
tusiraj se sto vise, lezi na ledja zazmiri i duboko disi dok je TM nosa itd.....prouci nesto...ma znas i sama al vjeruj mi proci ce samo polako....

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 3364
8.1.2012 21:43:50   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sensia

U vise ne stenje hB, grcici tu i tamo al je brate razmazena ljubi je majka, sta cu, nema mi druge nego nabaviti t gracovu ljulju. hajde zenice koje je imate vrijedi li tih 250 KM?  user posted image

Mi smo je porucili, valjda ce htjeti u nju user posted image

18.11.2011. - nasa sreca

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 3365
8.1.2012 21:45:13   
plava72
drznice imam osjećaj da ja sa svojom curom prva prolazim probleme pa onda ti i bebica za mnom...nemoj se iznenaditi i paničiti ako stolica bude skroz zelena i kod moje Dž je tako bilo,prvo boja senfa pa onda zelena...ja se prepala ali sam našla post jedne forumašice koja je iskusna dojilja (tako kaže) naime kad ima puno mlijeka u dojkama a mi se držimo pravila svaki podoj druga sika beba stalno dobija to površinsko mlijeko koje nije masno kao ono zadnje i da treba pustiti bebu da isisa sve iz jedne (više dojiti jednu siku) pa onda preći na drugu i da će stolica ponovo poprimiti žutu boju ...ja poslušala i ima efekta user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 3366
8.1.2012 21:48:16   
palachinken
Moje čedo prije osmice zaspalo, jest mi smiješno, imamo cijelu noć za sebe, ko nekad dok smo bili mladi user posted image
Meni jos tri sedmice do povrtaka na posao. Proleti! A koliko juče sam landohanila po onim trudnjačkim razgovorima user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 3367
8.1.2012 21:49:02   
plava72
jooj ženice bebi još malo neće trebati mama user posted image user posted image user posted image ,kupi ljulju,kupi ležaljku ljulju pa baby gym..šta još ima user posted image user posted image

(odgovor članu plava72)
Neposredna veza do poruke: 3368
8.1.2012 21:54:59   
Anica1
IZVORNA PORUKA: plava72

jooj ženice bebi još malo neće trebati mama user posted image user posted image user posted image ,kupi ljulju,kupi ležaljku ljulju pa baby gym..šta još ima user posted image user posted image

Samo nek nam se zabave i sute user posted image

18.11.2011. - nasa sreca

(odgovor članu plava72)
Neposredna veza do poruke: 3369
8.1.2012 21:56:56   
plava72
vala baš anice i ja sam za to al ovo su bile riječi mm kad ja hoću nešto kupitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 3370
8.1.2012 21:58:43   
Anica1
IZVORNA PORUKA: plava72

vala baš anice i ja sam za to al ovo su bile riječi mm kad ja hoću nešto kupitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
i moj mm kaze pa dosta vise ti bi joj sve pokupovala a ja samo kontam sta da uzmem da je zabavim user posted image

18.11.2011. - nasa sreca

(odgovor članu plava72)
Neposredna veza do poruke: 3371
8.1.2012 22:05:42   
Amam
Ola
sporty ja sam svom guziju pocela uvoditi dohranu s nekih 5,5 mj,tj poceli isprobavati ukuse.
Kukice smo snimali u 2. mj i opet sa 6mj pa eto,nije obavezan snimak ali eto nama preporucili pa i to smo.
Palachinko uhh kako ti zavidim na tom spavanju kralja M.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu plava72)
Neposredna veza do poruke: 3372
8.1.2012 22:16:21   
Selminja
Da se pohvalim svojim prvim svecanim izlaskom medju ljude bez bebe, sinoc smo isli na svadbu user posted image
Prvo cu krenuti od svog blagog razocarenja jer mi nijedna haljina ne moze user posted image Meni je ostalo 4kg do predtrudnicke kilaze, ali stvar je u tome da koliko god da ja smrsam te haljine mi nikad vise nece moci, jer na ledjima treba 10cm da se haljina zakopca, ja ko tarzan posle poroda user posted image kako su to lijepe i divne haljine bile...i kako su mi dobro stajale user posted image U mom divnom razocarenju koje sam pokusala sakriti, cak mi je i sveki ponudila svoju haljinu user posted image user posted image No, nasla sam ja ipak finu kombinaciju. Helem, lijepo bilo opet bit medju narodom, slusati onoliko pojacanu muziku, derati se kad pricam, tj ne saptati, smijati se grohotom user posted image zvucim kao da sam u zatvoru user posted image Odigrala sam i kolce jedno user posted image
Usput sam skontala ko je sve mama, kako lete prema vratima s mobitelom u ruci user posted image
Aman ovoliki post zbog jednog izlaska, necu vise user posted image
Sensia citam te i ne mogu se nacuditi koliko su nam djeca identicna, moju takodjer kad muci stomak trza se rukama, grebe se, i budi se svako malo, po dani spava najvise 2 puta po pola sata, na rate pravim rucak, i to nista sto se priprema duze od pola sata, razmazena, samo bi samnom ili da se nosa, da joj pricas, jos moja nece cucu pa zamisli sad kako mi je user posted image Juce dosla drugarica, njena par dana mladja od moje, dijete samo jede i spava, curica prespavala 2 sata kod mene dok smo pile kafu, a ja svoju naravno prenosala i ona mi malo pomagala ne bil malo dahnula user posted image Al eto, i ja sam pocela ko papagaj, PROCI CE, mada mi iskreno nekad ta rijec ide pravo na nerve user posted image
Ostale zene sto vam djeca spavaju, nikad se ne pitajte da li bi ih trebale buditi, nego uzivajte user posted image

(odgovor članu plava72)
Neposredna veza do poruke: 3373
8.1.2012 22:23:50   
Amam
user posted image  Selminja ti si to bas dozivjela i prozivjela user posted image .
Ja imam siroke kukove i uvijek mi je taj dio kritican prilokom kupovine,skoro probam kaput ma super na kukove kad gore jedva zakopcah na grudima,sta cu kad sam zafrkala milkos user posted image user posted image user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 3374
8.1.2012 22:39:08   
animagical
ista stvar...meni je prije gornji dio bio velicine 36,za majice, kosulje...a sad uh, tacno mi se rebra rasirila, a struk da ne komentarisemuser posted image  

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  133 134 [135] 136 137   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  133 134 [135] 136 137   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *