Selminja
|
Da se pohvalim svojim prvim svecanim izlaskom medju ljude bez bebe, sinoc smo isli na svadbu Prvo cu krenuti od svog blagog razocarenja jer mi nijedna haljina ne moze Meni je ostalo 4kg do predtrudnicke kilaze, ali stvar je u tome da koliko god da ja smrsam te haljine mi nikad vise nece moci, jer na ledjima treba 10cm da se haljina zakopca, ja ko tarzan posle poroda kako su to lijepe i divne haljine bile...i kako su mi dobro stajale U mom divnom razocarenju koje sam pokusala sakriti, cak mi je i sveki ponudila svoju haljinu No, nasla sam ja ipak finu kombinaciju. Helem, lijepo bilo opet bit medju narodom, slusati onoliko pojacanu muziku, derati se kad pricam, tj ne saptati, smijati se grohotom zvucim kao da sam u zatvoru Odigrala sam i kolce jedno Usput sam skontala ko je sve mama, kako lete prema vratima s mobitelom u ruci Aman ovoliki post zbog jednog izlaska, necu vise Sensia citam te i ne mogu se nacuditi koliko su nam djeca identicna, moju takodjer kad muci stomak trza se rukama, grebe se, i budi se svako malo, po dani spava najvise 2 puta po pola sata, na rate pravim rucak, i to nista sto se priprema duze od pola sata, razmazena, samo bi samnom ili da se nosa, da joj pricas, jos moja nece cucu pa zamisli sad kako mi je Juce dosla drugarica, njena par dana mladja od moje, dijete samo jede i spava, curica prespavala 2 sata kod mene dok smo pile kafu, a ja svoju naravno prenosala i ona mi malo pomagala ne bil malo dahnula Al eto, i ja sam pocela ko papagaj, PROCI CE, mada mi iskreno nekad ta rijec ide pravo na nerve Ostale zene sto vam djeca spavaju, nikad se ne pitajte da li bi ih trebale buditi, nego uzivajte
|