Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mi ustale u 8h iako je mama zaspala u 3! došla kući oko 2 ali nisam nešto mogla zaspati. dernek pod šatorom je bio extra! meni je baš super bilo! a i pjevač mi je namigivao i poslije sam ga "privela" kući
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
jutro... ja reko da vidim jel nam andila uspjela kiflice iz voza pojesti kad ima i slika...
Mi sinoć srušile šator detaljnije popodne...odoh sad u visoko da posjetim jednu tetku...a najrađe bi legla i spavala jer sam u 4 legla u 6 ustala
i ja sam pospana, jedva gledam. zeznuo me onaj dobri film sinoc, poceo iza 11 zavrsio u pola 2, pa dok sam zaspala bilo je 2 sigurno, a lana me probudila u pola 8 (po obicaju), sad cekam da zaspi pa da i ja legnem malo da otkunjam ako uspijem, pa cemo popodne malo izaci vani
i ova moja je navikla cim ustane da nesto jede, nekad joj uvalim keks dok ne bude gotovo, sad je zgodno jer je vani hladno pa mogu iznijeti malo na balkon da se ohladi, inace je plakala dok se pura ili griz ne ohlade
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
Dan i od nas Hvala vam svima na cestitkama od srca...
Kod nas sinoc bilo bas veselo, a Ana i ako je imala temperaturu bila je zvjezda veceru, slusali smo i pjevali djecije pjesmice a djete igralo, cak i na stolu . Trebala sam je vama u sator poslati . Zaspala oko pola 12 tek, a i Luka odsjelio do pola jedanaest pa se ja nadala da ce jutros odrinjcati, ali jok, taj po protokolu oko pola pet se nadigao. Nama gosti bili do dva nocas, pa dok sam sklonila, raspremila, legla u tri, sreca ja spavala sa Anom u sobi jer kenkala, a mm sa Lukom pa je njega jutros driblao. tako da sam ja otkunjala do sedam, pa onda smjena, mm legao a ja sa razbojnicima. Sad oboje stavila u krevet, a trece "dijete" se nije ni budilo, a meni milina u tisini, mozak da odmorim malo Zato veceras imam goste bas po mome ukusu i ima ja na stolu da igram