Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dan i od nas Hvala vam svima na cestitkama od srca...
Kod nas sinoc bilo bas veselo, a Ana i ako je imala temperaturu bila je zvjezda veceru, slusali smo i pjevali djecije pjesmice a djete igralo, cak i na stolu . Trebala sam je vama u sator poslati . Zaspala oko pola 12 tek, a i Luka odsjelio do pola jedanaest pa se ja nadala da ce jutros odrinjcati, ali jok, taj po protokolu oko pola pet se nadigao. Nama gosti bili do dva nocas, pa dok sam sklonila, raspremila, legla u tri, sreca ja spavala sa Anom u sobi jer kenkala, a mm sa Lukom pa je njega jutros driblao. tako da sam ja otkunjala do sedam, pa onda smjena, mm legao a ja sa razbojnicima. Sad oboje stavila u krevet, a trece "dijete" se nije ni budilo, a meni milina u tisini, mozak da odmorim malo Zato veceras imam goste bas po mome ukusu i ima ja na stolu da igram
Jutro Ja ustala skoro u 12h, jedva dodjoh sebi Ne volim vikende kad moram duze spavati ... Lana spava, ja spremila rucak i cekam kumu da dodje na kafu, ne pamtim kad smo se posljednji put vidjele
Jutro Ja ustala skoro u 12h, jedva dodjoh sebi Ne volim vikende kad moram duze spavati ... Lana spava, ja spremila rucak i cekam kumu da dodje na kafu, ne pamtim kad smo se posljednji put vidjele
blago tebi, da mi je to docekati, nisam od kako sam se porodila a ni ranije
Pa ustanem ja u pola 8, nahranim i spremim Lanu i sveki dodje po njju...dovede je kad je vrijeme dorucku
ja sam sahatak odspavala ali bih mogla čini mi se još 2-3. N spava a ja se razletila po kući...veš, suđe itd. čekam je da ustane pa da idemo u goste.
i da, danas nema temperaturu. ja pojma nemam šta je sa ovim djetetom? jučer gorila, skoro 39 oko podne bila. pred veče 37,7 i ja joj prije spavanja dala Panadol jer sam izlazila pa da ne brinem. i nema više temperature kao da je nikada nije ni bilo. fakat mi ništa nije jasno?! počela je samo tako da me maltretira sa jelom. drži zalogaj u ustima dok se na proste atome ne rastavi i opet neće da proguta. jutros je pola jajeta jela pola sata i onda sam odustala a za ručak je Hipp kašicu jela isto tako pola sata. ali je zato Monte pojela za pola minute
ma i ja kontam da su zubi ali Hipp koji sam joj dala nije bio topao nego onako, sobna temperatura i jedva sam joj ugurala u usta. temperatura jedan dan? wtf? prošli vikend smo imali temperaturu 2 dana! pa ništa mi nije jasno.
ma i ja kontam da su zubi ali Hipp koji sam joj dala nije bio topao nego onako, sobna temperatura i jedva sam joj ugurala u usta. temperatura jedan dan? wtf? prošli vikend smo imali temperaturu 2 dana! pa ništa mi nije jasno.
i kod moje curice je bila dva dana i dvije noci temp. i jednu noc se popela do 39,2. bez ikakvih simptoma! odvela je dr. grlo crveno pocela piti sirup i temp. odmah prestala!!!
da se i ja malo javim Iman mi puca minuse danima ekipi provokatora iz šatora šaljem kako su me nalozile nocas kod mene nista novo,noa otisla s tetkom u šetnju a ja odmaram
ama mori me ovo iscekivanje nalaza a i PMS malo ujedam ja sam ti tipicni ovan idem ''glavom kroz zid'' i nema da nesto ne moze!!!! onda se nađem u situaciji da cekam da mi neko nesto uradi jer sam ja po tom pitanju nemocna i to me ubija
mene M iznenadila danas, nakon jucerasnje epizode, bila kod moje mame zaspala tek u 16 20? navecer smo je jedva uspavali, tek u 00 zaspala, a ja moram uciti...jutros smo ustali u 8 30 i mm je izveo sat vremena, i u 12 legla, zaspala u 13 i spavala do 14 45, jela jutros puru za dorucak s jogurtom i pola banane, kasnije pola kasice hipp s jogurtom, poslije budjenja punu zdjelu supe sa mesom, povrcem i hljebom i sad jedan kolac, popila jutros caj i sad sok od grejpa, narandze i limuna...jos jucer ujutru popila kras express, ja pala na dupe? inace nikad ne pije nista s mlijekom. sta vi dajete djeci za dorucak? ja vise nemam ideja. jaja vise nece, cokolino joj ne dajem od epizode s bivsim vrticem jer se navukla skroz na njega i trazila ga za svaki obrok, ostaje nam da nesto namazemo, ili hrenovke, ustipci i pura...ne znam sta bih za veceru joj dala?
i mi nekad muffine znamo napraviti, ali ne znam sta vise da izmisljam, jedno vrijeme je bar jela kuhano jaje za dorucak sad ni to nece...nekad zna abc sira pojesti onako bez hljeba, i ne znam stvarno sta vise da joj dam...