Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
anidla...majstoreeeeeeee a sto se tm tice...ja bi mu u usta jednu zgurala...pa ce se probuditi
najeo se graha i kiselih paprika i pekarskog kruha mislim da bi mu kiflica prisjela nek on odspava a sutra cu ja njemu na Bjelasnicu odnijet, usput uzeti eura valja nove praviti
plisss odg . Skoro bili kod sveki i A nadje od djeda cokanjcic ako zna neko sta je to dje bude rakija malo ba njemu zanimljivo i uzme a unutra bilo malo rakije , i mm prospe baci i naspe mu vode a kaze da ne pije smrdi on pomiriso vice fuj kaka Da bi ja posle vidila da je A popio a bilo je malo rakije malooo i vode .... Ocel mu sta biti zapetljaje jezik nije se napio nije prosuo sigunor je popio i jos kakio i vice ocu na soju da kakim -na solju hm ja gledam ga reko hajd ja ga stavim on sjedi nesto mrmlja ma jok nece evo gleda crtic pa se prepao nece mi nista biti jel da dobro sam mm naruzila nekontam rakija mu se svidjila miris rakije sa vodom
ama djete mi pije antibiotik sad alkohol Ama pijanice jos djed vice pjano moj, ocemo ja i ti zajedno nazravljat kaze on moze moze ..... dobro mozda jest smjesno al ja sam se prepala nekako mi smjesno prica valjda ne umisljam jos mi trazi solju da kaki reko sine puko si 100 % il ja sve umisljam haluciniram ....... Sreca na vrijeme sam vidjela i sreca nije puno bilo u cokanjcicu ko zna sta bi bilo jer A kad se usuti zabije za cosak , nema ga " znaj taj milion posto nesto cini ne Dobro sigurno" ja da vidim on se skrio pije i stresa se i vice uuu juto juto aaa kad sam vidila aaaaa slag me mal ne strefi ostavi oto reko derem se on bjezi neda jedva ote od njega boze .....
ama djete mi pije antibiotik sad alkohol Ama pijanice jos djed vice pjano moj, ocemo ja i ti zajedno nazravljat kaze on moze moze ..... dobro mozda jest smjesno al ja sam se prepala nekako mi smjesno prica valjda ne umisljam jos mi trazi solju da kaki reko sine puko si 100 % il ja sve umisljam haluciniram