Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Cula sam i ja za to recikliranje mlijeka. Mada sam te brojeve na dnu naalazila i na tetrapacima sokova, paradajz sosa i sl. Sta to sada znaci:da su i ti proizvodi reciklirani ili da ova teorija ne pije vode. Kako bilo, ja L. ipak kupujem mlijeko u kesi. Bez obzira da li je ono u tetrapaku reciklirano ili je svjeze pakovano, ipak ima u sebi neke hemije koja sprecava njegovo kvarenje.
Cula sam i ja za to recikliranje mlijeka. Mada sam te brojeve na dnu naalazila i na tetrapacima sokova, paradajz sosa i sl. Sta to sada znaci:da su i ti proizvodi reciklirani ili da ova teorija ne pije vode. Kako bilo, ja L. ipak kupujem mlijeko u kesi. Bez obzira da li je ono u tetrapaku reciklirano ili je svjeze pakovano, ipak ima u sebi neke hemije koja sprecava njegovo kvarenje.
nego...konacno da ja povezem nik sa likom
Ma rekla sam ti ja da ja nisam bas aktivna forumasica, tako da na spominjanje svog nicka uglavnom dobijem komentar "a nisam te bas upratila!"
Ma ne bih ni ja sama sebe upratila kada imam samo 300 postova pored vasih 13000.
odgledali strumfove svo troje zajedno- lana je uspjela pratiti cak pola filma, ovo je bio prvi put daje gledala neki dugometrazni film bila je strasno simpaticna jer je sve vrijeme komentarisala radnju sa odusevljenjem, bas se bila uzivila nakon pola filma je vec pocela da gubi koncentraciju
Dadada hvala na odgovoru ne zamjerite mi mozak mi ko u plavuse one prave pravcate iz viceva nekad , a sad hocu preko veze da mi brisete pitanje . anidla drzimo fige da ti uspiju kiflice, a moji kulinarski blamovi zavrse udredno u smecu operem dokaze i nisam nista pravila ako je mm tu zaprijetim mu razvodom da nikom neprica .
nego...konacno da ja povezem nik sa likom
Ma rekla sam ti ja da ja nisam bas aktivna forumasica, tako da na spominjanje svog nicka uglavnom dobijem komentar "a nisam te bas upratila!"
Ma ne bih ni ja sama sebe upratila kada imam samo 300 postova pored vasih 13000.
pravo da ti kazem...nekad mi dodje da zatrazim da mi se pobrise barem pola ...stidim se
ellla...bice to dobro ...nisam ti ni ja nista bolja...a imam bisera...bolje da neznate ...mm mi ih uredno spomene...i jos uvijek se pisa ...nekad sam gora od dine mehmeda mujkic
Dobra vecer svima! Slavljenicima, sretan Bozic Da se samoproglasim ludom, ludom i ludom majkom, elem maloprije smo obje zavrsile placuci, nije spavala cijeli dan i uspavljivanje je kulminiralo placem, mene strah kako su mi zivci tanki , eto da sad ne bih poludjel ai ovdje odoh ja
Dobra vecer svima! Slavljenicima, sretan Bozic Da se samoproglasim ludom, ludom i ludom majkom, elem maloprije smo obje zavrsile placuci, nije spavala cijeli dan i uspavljivanje je kulminiralo placem, mene strah kako su mi zivci tanki , eto da sad ne bih poludjel ai ovdje odoh ja
sta si mi djetetu uradila ...ja sam fino Ajni danas rekla da kod mene moze vijek nego...hocemo ja i ti na jogu...zeeeeeeeeeeeeen
Ne znam majke mi, ali ako pomaze vodi nas na tu jogu, mada si ti super kakva sam ja, u sta si se i sama uvjerila
e jasta si ...ja sam navikla da su A... takve...citav zivot zivim sa jednom ...sega mi pravo gledati tj. biti posmatrac ...sve isto...da te utjesim...dugo ces zivjeti ...da mi je znati smo kako bi ti i moja mama fercerale skupa
Hajd nasmijala si me, ma nadam se samo da i ovo dijete konta s kim zivi, luda pa eto, najgore od svega sto je ona kontra mene, moram se uvijek pomiriti s njom bez obzira kako se posvadjamo, i nema mi druge, a ja se navikla ljutiti po nekoliko dana , a s njom to ne ide, ona je tvrdoglavija
kod nas je tako bilo dva puta neces vise rekla sam makar te ninala 3 sata zaspat ces ti meni po dani jos kad ne spava preko dana budi mi se nocu vise nego kad odspava jednom u dani valjda mu bude previse . Tako od sad nema vise hajd nemora spavati neda mi se ninat il sl vec mora Pa sat sat .... Bitno da je zaspala sad odmaraj
kod nas je tako bilo dva puta neces vise rekla sam makar te ninala 3 sata zaspat ces ti meni po dani jos kad ne spava preko dana budi mi se nocu vise nego kad odspava jednom u dani valjda mu bude previse . Tako od sad nema vise hajd nemora spavati neda mi se ninat il sl vec mora Pa sat sat .... Bitno da je zaspala sad odmaraj
Mi sad imamo mali problem sa tim spavanjem ... zbog jaslica, ... jer... zaspi ona tamo, ali se ne naspava, a kasnije onda nece kuci vise, ... pa je navece onda pravo rano moram stavit na spavanac da kao to nadoknadi....
ja ne znam kako vam izdrze da nikako ne spavaju po danu! ova moja jedva izdrzi do 1-2 (to joj je, mislim rekord da je kasno zaspala, inace zaspi vec oko 12)
Ma mi nemamo problem sa spavanjem inace, spava ona 3-4 sata u komadu dnevno, ali danas bili na putu, pa se malo ocekivanja da ce spavati u autu izjalovila i onda rekoh da ne zaspi u 5 sati, gdje bi onda prispjela, i tako se cura razbudi a nervozna malo je reci, valjda je na mamu , a inace uspavljivanje navecer zna potrajati, gledanje crtica, pa citanje slikovnica, pa sve sto joj padne na pamet samo da odgodi odlazak u krevet i naravno da ja tad vec izgubim strpljenje, ili moj dragi suprug, na smjenu
Inace je cudna danas...nekako usporena... a ja samo molim: Nemoj se razboljeti, nemoj se razboljeti...
A ova slini, malo hvala bogu, jucer je gospodjica nasla lokvu, ja bih rekla da se kupala u Miljacki, jer onako mokre cizme ne mogu biti osim kad si u vodi do koljena, mislim ne daj boze da se razboli
i mene Nikola zeza zadnjih dana s odlaskom u krevet al mislim da je zato jer odavno nije isao u vrtic i izgubio je svoj ritam koji je imao, a i veeeliki je namazanko, slatkorjeciv za nepovjerovati.. Veceras mu kažem hajd brzo lezi i ne zovi me vise (zovnuo me iz sobe barem 20 puta) kad on kaže :" nemoj mi to rec moja lijepa mamice" ja se istopila i izvadila ga iz krevetica evo ga jos nije zaspao ..