Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 21:52:10
teacher75
gerberka izgleda skroz drugacije nego sto sam je zamisljala, njezna i mila, a postovi su joj cesto ostri, bez dlake na jeziku definitivno zamisljala sam je krupnijom i strozijom
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 21:55:55
Sandrich
IZVORNA PORUKA: teacher75
gerberka izgleda skroz drugacije nego sto sam je zamisljala, njezna i mila, a postovi su joj cesto ostri, bez dlake na jeziku definitivno zamisljala sam je krupnijom i strozijom
ma to se ona teacherko samo prodaje tam na fejsu..stavila samo umiljate slike
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 22:25:54
gerberka
Tiči, hvala ti prekrasna ste porodica
sandrich
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 22:53:47
Miracle*3
Meni je Gerberka bas ostala upecatljiva, od kad sam se prijavila ovdje. I bas sam je zamislila kakva je, ali kad joj vidim ovu macu nije mi to to
Ma o svakoj, sa ove ovdje mahale, kako ja zovem ovu nasu temu, imam odredjenu sliku.
Ali ja mislim da ima tema kako zamisljate nekog sa foruma.
Ne znam ko je spomenuo ono za 5 imena i srednje Sadika, e bas sam se ismijala. Kod imena mi je bas bitno da to dijete nosi to ime i kao beba i dijete i odrastao covjek i kao starac.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 23:07:27
gerberka
miracle jel me i ti zamisljaš oštrom
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 23:11:54
Miracle*3
IZVORNA PORUKA: gerberka
miracle jel me i ti zamisljaš oštrom
pa ne bih rekla bas da si ostra. Ja bih rekla iskrena i otvorena. I da kod teeb nema ono cile mile, nego ovako je i gotovo, pa ako ti se svidja ok, a ako ne, to sam ja i ja se ne mijenjam i tacka. I sto mislis to i kazes, ono sto na umu to na drumu.
Ne znam jesam li u pravu, ako nista makar sam blizu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 23:18:35
gerberka
jesi Boga mi ti si pravo čudo
al sve to kazem bez zlobe, bez namjere da nekom naudim..Bog mi je svjedok da ne mislim nikome loše ni sekunde.
ma volim ja vas sve džaba vam..jedino je bezveze što se možda nikada nećemo sresti sve ce ostati samo na postovima.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 23:20:33
gerberka
tičerko ides li na baby bazare? ja nisam nikako bila..kako je tamo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 23:23:13
teacher75
IZVORNA PORUKA: gerberka
tičerko ides li na baby bazare? ja nisam nikako bila..kako je tamo
idem redovno, ici cu sad na ovaj abd, svasta finog sam nakupovala do sada, bas se isplati, mada ne stignem popiti kafu kako treba jer uvijek vodim lanu sa sobom
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 23:24:02
raja_ringe
Izvinite što ja moram još malo o imenu :))
Gerberko možda se nisam najbolje izrazila. Nije mi drago kada je neko ime prečesto, ali kada je lijepo ime pa se svima sviđa i logično je da će ga svi htjeti dati. A kada sam spomenula da ja razmišljam na način da ne želim ograničiti dijete na prostor BiH, mislila sam mogu dati ime koje je muslimansko a da se ne čini tako. Npr. Davud je bio moj i mm favorit muški. Davud ima i kod jevreja. Meni se još mnogo dopada Ishak ali mm nije nešto. Tahir je lijepo. Emin mi se mnogo dopada, pogotovo što me podsjeća na tetka rahmetli koji je bio divan. Ma meni ima dosta muških imena koja su lijepa.
Neko je spomenuo da je dovoljno da ime ima lijepo značenje, a ja sam u knjizi muslimanskih imena pročitala da u hadisu piše i da ne smije upućivati da se klanjaš nekome ili nečemu drugom osim Allahu (tako nekako). Iz toga zaključujem da mora biti muslimansko.
Eh a što se sexa tiče, i ja spadam u onu grupu koja ima zabranu, ali ne mogu reći da to baš ispoštujem. Tu i tamo padne neka soft varijanta, pa vidjet ćemo šta će mi dokotrica reći u petak. Teško nam se zadržati na alternativama :).
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 23:24:06
gerberka
ma vjeruj imam par prijatelja, al znam s kim imam posla..ostalo necu da trosim enetgiju sto kazes na neke licemjere, jer zivot je kratak da bi glumili.
meni se pojavilo bijelo pranje..jel to neko čišćenje kad usitni nije obilno, jako malo..a brisevi su uredni..jedino ako u međuvremenu nije dosla teta candida
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 23:28:51
gerberka
raja_ringe razumijem..nisam ja mislila nista ismijati..nego bona ja nisam iz kuce iuzasla sutra je 6-ti dan..normalno da cu malo ovdje cirkusat eto sutra idem na trudnicke vjezbe pa mozda malo budem normalnija stvarno smo se sve sjaranile preko ovog foruma i idemo akoBogda i na temu bebe od 0 - 1, necu da mi neko zamjeri zbog ludih šala
tičerko ma dva tri imena zaredat nek bira ebote..recu nismo se mogli odlucit..inace ako se partneri ne mogu dogovoriti oko imena , centar za soc rad daje bebi ime..joj zamislite te sramote
< Poruku je uredio gerberka -- 4.1.2012 23:30:19 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 23:31:58
gerberka
IZVORNA PORUKA: treće
gerbo a što Tahir Erik, Šerif je baš američki
ej Šerif Konjević - Ćif Horsovich
e de mi nađite ovako, u ovom fazonu
< Poruku je uredio gerberka -- 4.1.2012 23:33:21 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 23:41:54
gerberka
odoh ja cure moje.pomilki te pupe i laka vam noc
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 4.1.2012 23:46:39
KupusLivada
hej kad ste kod imena, sanjah cudan san, da smo bebi dali ime Oman (i to curici).
U javi nit mi je na um pala drzava Oman otkako sam zavrsila sa geografijom, nit bi mi na um palo ime, kamoli za curicu, nit znam bebin spol.
to me kopkalo i nadjem znacenje rijeci Oman - na engleskom giver of life, onaj koji daje zivot, i to je naravno musko ime. Znacenje mi je prejako, ime mi ne pase... jeste li culi mozda za nekog da se zove Oman?