|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantjelesna oplodnja
3.12.2011 22:28:10   
mina minka
mimili pa ovo je super vijestuser posted image user posted image user posted image user posted image cestitma od srca i zelim ti puno srece u narednim mjesecima  a i kasnije

Šansa se uvijek pojavljuje u najnepovoljnijem trenutku

(odgovor članu nadam se73)
Neposredna veza do poruke: 2451
4.12.2011 8:03:06   
ena0002
Mimili hebo te patak supeeeeeeeeer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........iskrene cestitke user posted image user posted image user posted image ...bas si nas obradovala....sad samo odmaraj i uzivaj user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 2452
4.12.2011 18:07:47   
mimili
Hvala drage moje druge user posted image i moje drugarice user posted image
Sve cete mi mojim putem, samo opusteno, ali nema odustajanja.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja pahulja i moja zvezda se rodila 20.jula 2012 .... eto, od toga dana ponovo normalno disem.....

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 2453
4.12.2011 23:14:37   
aidicaa
Mimili ulepsala si mi vece user posted image
Cestitam ti draga moja od sveg srca, zelim ti uspesnu i skolsku trudnocu i aBd zdravu i preslatku bebaru user posted image user posted image user posted image

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

(odgovor članu snowrose)
Neposredna veza do poruke: 2454
5.12.2011 10:46:40   
meli33
mimilli i od mene iskrene cestitke 
user posted image user posted image user posted image

Gospodaru moj ne ostavljaj me sama, a Ti si jedini vjecan!

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 2455
6.12.2011 10:32:42   
BENU
mimili da ti i ovdje čestitam oduser posted image  želim ti naljepših user posted image  user posted image  user posted image

beta 100
beta 901

(odgovor članu meli33)
Neposredna veza do poruke: 2456
6.12.2011 11:03:49   
mimili
Hvala Vam svima i sve docekale ovo sto ja sad osecam user posted image user posted image user posted image

moja pahulja i moja zvezda se rodila 20.jula 2012 .... eto, od toga dana ponovo normalno disem.....

(odgovor članu BENU)
Neposredna veza do poruke: 2457
6.12.2011 21:57:36   
lizika
Mimili sretno uzivaj u trudnoci i svojoj user posted image .Zelim ti skolsku trudnocu i sve najbolje.

lizika

(odgovor članu mimili)
Neposredna veza do poruke: 2458
6.12.2011 22:02:41   
lizika
Leva radila sam u Mariboru oba puta posto tu zivim.Mnogo sam razocarana.Ovaj ciklus poslije ivf smo pratili uz.svaki dan pocev od 5 dana ciklusa i peti dan sam imala folikule velicine 8 mm prosto da covjek nepovjeruje.Sad sad na cekanju naradnih sest mjeseci pa cu pokusati ponovo.
Tebi puno pozdrava iz Maribora.

lizika

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 2459
16.12.2011 22:14:17   
Daisy2
Sta vise ta Tinjic Suada nece uradit da se domogne novca, nemam rijeci, grozno... Nema kraja njenim malverzacijama... U svakom slučaju treba je se kloniti jer ona nema etike

< Poruku je uredio malena27 RR -- 27.12.2011 14:29:36 >

(odgovor članu patrizia)
Neposredna veza do poruke: 2460
26.12.2011 14:55:52   
@malena@
curke molim za pomoc..kod mene opet veliki neuspjeh!
pojavilo mi se roze i smedjkasto jutros to je 10 dan nakon ET.
neznam sta vise da radim ima li iko kakav prijedlog ili sl iskustvo,6 mi je postupak po redu i svaki put istoo

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 2461
26.12.2011 15:03:43   
gerberka
malena mozes li nazvati dr? 

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 2462
26.12.2011 16:31:10   
@malena@
nisam ni pokusala nazvat i kod njih isti odgovor nastavi s utrogestanom do bete i to je to

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2463
26.12.2011 21:23:28   
ms_do
Malena, ima jos nade ako je deseti dan! Mozda ovaj put bude drugacije, ne daj se. A ono sto ti ja mogu kao laik savjetovati je da popricas sa dr i zamolis da uradis jos analize koje mozda nisi radila (kariotip, imunologija/ torch, itd, itd) - ja nemam iskustva, tek cu na prvi VTO ali sam citala o tim dodatnim analizama koje se rade kad nekoliko pokusaja ne uspije. Mislim da ce dr znati najbolje sta i gdje da te uputi, a ti mozes  na roda.hr procitati jer tamo cure dosta pisu o svemu tome.Izdrzi!

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 2464
26.12.2011 21:40:00   
smarija
malena nista ne mora da znaci da je gotovo,dosta cura je proslo sa roza isjetkom,i smedjim,pa cak i malo vecim krvarenjem a bila je trudnoca u pitanju
sacekaj jos koji dan i uradi betu a ako koristis utrogestan nemoj prestajati samo nastavi sa terapijom
od srca ti zelim pozitivnu betu,sretno

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 2465
27.12.2011 12:53:09   
regi
mozda je implantacijsko krvarenje? jesu bile blastice ili je ET bio  3.dnp? ako je ovo drugo ,onda je lako moguce implantacijsko.
ja zelim srecu ;)

ja-28 god, mm 34
problem-azoospermija

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 2466
27.12.2011 14:22:14   
@malena@
ET je bio na treci dan tako sam ovaj put odlucila,nez sta reci smo mi se povlaci svjrtlo smedje.imam bol u donjem dijelu stomaka ali na trenutke nije konstantan bol.user posted image

(odgovor članu regi)
Neposredna veza do poruke: 2467
27.12.2011 14:55:58   
AAvalon
malena, ja nisam radila IVF, radila sam IUI, ali sam isto tako imala neko brljanje smedjkasto i kao blage menstrualne bolove s vremena na vrijeme, ja vec mislila dolazi mi user posted image , i stavljala uloske, a eto bila sam trudna... nisam naravno vjerovala ni testu, tek beti user posted image

nadam se da ce i kod tebe teta beta biti visoka user posted image user posted image user posted image zaista si veliki borac i zasluzila si. sretnooo user posted image

Dum spiro spero

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 2468
27.12.2011 15:29:34   
@malena@
hvala ti mada mi se svaka nada gubi user posted image user posted image nemam vise snage podnijeti ova razocarenja.
jos me i ljuti kad vidim ove razne nalaze sto zene vade u HR i RS a kod nas niko nista ne poduzima user posted image UFFF

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 2469
27.12.2011 15:43:58   
AAvalon
malena draga, odavno mi moramo same da nalazimo koje nalaze da vadimo i gdje da to uradimo... nazalost nam je tako user posted image

Dum spiro spero

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 2470
27.12.2011 22:02:19   
freya111
Drsge moje....user posted image
Doslo je vrijeme da se i ja ponovno javim...
stimulaciju sam imala 27.11.11.aspiraciju jajnih celija 09.11.11.
Primjenjenim postupkom dobijeno je 11jajnih celija,koje su bile pole povoljne za postupak mikromanipulacije.Kod 4 je doslo do zadovoljavajuce filtrilizacije i do diobe.
Sve je proslo super simtomi kao i kod svim ...medjutim 14 dan posle izvrsenog transvera mi se pojavio smedj iscjedan da bi 15 dan na dan hCG-aprokrvarila sam...user posted image
hCg je iznosio 1.30 i odmoje maleuser posted image nema nista...
JAKO RAZOCARANA..AL IDEM DALJE ---user posted image
P.S. PRVA IVF LOSE ZAVRSILA...

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 2471
28.12.2011 10:22:06   
regi
malena,ukoliko nije obilno krvarenje,ili ga,jos bolje,mozda vise nema,onda je doista vrlo lako moglo biti implantacijsko jer je et bio 3dnp!
svakako javni ;)

ja-28 god, mm 34
problem-azoospermija

(odgovor članu freya111)
Neposredna veza do poruke: 2472
28.12.2011 10:26:49   
choirgirl
malena draga, odavno mi moramo same da nalazimo koje nalaze da vadimo i gdje da to uradimo... nazalost nam je tako 

Ma drage zene, nije samo to u Bosni tako, ako je neka utjeha. Ja evo zivim u zemlji gdje su mi dostupni svi moguci nalazi na svijetu, koja je mozda i medju vodecim zemljama u Evropi kad je MPO u pitanju. Ali sve je to isto, sve se radi kao na traci, pacijenata mali milion, apsolutno nikakvog posvecivanja pacijentu nema, nekog individualnog pristupa. Zaboravljaju da pomenu jako bitne detalje, ne objasnjavaju nista, ne rade nikakve dodatne analize...ja bukvalno ucim sa foruma, od njih nisam cula NISTA.

(odgovor članu freya111)
Neposredna veza do poruke: 2473
29.12.2011 11:44:05   
@malena@
hvala vam cure na podrsci ma do juce mi kada se obrisem nesto kao bez boje nema tragova krvi sta bi moglo bit vidjet cemo.nit se nadam previse ali niti gubim nadu neznam zbunjena sam.
da li je neko imao sl situaciju

(odgovor članu choirgirl)
Neposredna veza do poruke: 2474
4.1.2012 15:23:34   
choirgirl
Drage zene,

samo da vas sve pozdravim i pozelim vam svima po jedan user posted image  u novoj godini!!

Nakon 4 neuspjele inseminacije ja se evo selim na ovu temu.
Nista jos ne znam, osim da je IVF slijedeci korak, imam termin s doktorom sad u petak...
Nadam se da cu nauciti dosta od vas, posto zaista nemam pojma trenutno kako to sve ide...i malo me strah onoga sto me ceka, moram priznati...

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 2475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *