|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Masina za susenje vesa
13.12.2011 9:07:47   
babina beba
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

ja sam kupila ovu indesit IDC 75 pa ako ima neko nekih svajeta u koristenju nek mi napise. Nismo je jos probali ves se veceras pere pa ujutro ukljucim susenje da vidimo kako ide... nadam se da cu biti zadovoljna :) 

Imam i ja ovu ali jos nikad nisam skontala kako radi. Smao znam kad peskire samo susim da budu fini i mekani!

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 351
13.12.2011 9:20:11   
henna ze
ma ja sada sušim sve..
mm džempere i tamni veš, sve to perem i sušim na 30 stepeni..
bijeli veš perem na 90 sušim na 80 stepeni...
a svijetli perem i sušim na 40...sve sem džempere...trenerke, majice i to...
kod mene je 2u1 indesti i ja sam prezadovoljna...

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 352
13.12.2011 10:54:08   
mimikimi
IZVORNA PORUKA: mamabb

IZVORNA PORUKA: mimikimi

o znaci bivsa sugradjanka e hajmo sad koji dio
odosmo mi sa temeuser posted image user posted image user posted image

Mali svijet a još manji naš gradić...sigurno se znamo, ako ništa, makar u prolazu smo se srele.
Da ne bude skroz OT, veliš, sušilica zakonuser posted image

jes jes
ama masina je najbolja stvar ikad ma boli glava
ma znas sta bolja mi je od one za sudje user posted image
pozz

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 353
19.12.2011 14:02:41   
Nunny
Da li neko ima iskustva sa elektricnim suscima vesa??? preporuke please

http://www.nonstopshop.rs/cms/flick/prodimg/mediadb/largeimg/9664.jpg

< Poruku je uredio Nunny -- 19.12.2011 14:07:09 >

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 354
19.12.2011 14:07:35   
mamina princeza
IZVORNA PORUKA: babina beba

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

ja sam kupila ovu indesit IDC 75 pa ako ima neko nekih svajeta u koristenju nek mi napise. Nismo je jos probali ves se veceras pere pa ujutro ukljucim susenje da vidimo kako ide... nadam se da cu biti zadovoljna :) 

Imam i ja ovu ali jos nikad nisam skontala kako radi. Smao znam kad peskire samo susim da budu fini i mekani!

j a skontala za desetak dana sve i mogu vam reci da mi je vala puno olaksala .. jos kad dodju bebeche stvari posebno ce se osjetiti..... posteljina peskiri  ves to mi je bas super sve ... ostalo je isto ok mada imama jos strah da ne unistim pa polako ubacujem znacjnije tsvrai z asusenje u njoj :)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 355
19.12.2011 14:16:49   
R&T@
Polahko...

Tako sam i ja u pocetku... sad sve ubacim... samo jos obucu nisamuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 356
19.12.2011 14:18:00   
Blue rose RR
Ja sam i obuću tajra :)
Tene i patike, ljeti sandale osuši samo tako:)

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 357
19.12.2011 14:33:19   
snijeg
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Ja sam i obuću tajra :)
Tene i patike, ljeti sandale osuši samo tako:)

Ne zezaj...izađu u dijelovima ili user posted image user posted image
Ja se ne bih usudila.

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 358
19.12.2011 14:43:42   
Blue rose RR
Ma neee,
taman budu suhe, i ništa im ne bude, naravno ne rtba ih presušivati.
Doduše moraš trpjeti tutnjanje i lupetanje obuće po mašini, ali pretrpim.

Uštelila sam se, muž mi terenac pa moramo voditi računa o brzini pranja/sušenja i peglanja stvari :)))

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu snijeg)
Neposredna veza do poruke: 359
19.12.2011 15:06:37   
henna ze
samo pazi da naštimaš temp sušenja kod obuće..da ne bude ko u mene..stavila dva para patika..a izašle baška male patike , a bile 47 broj..baška ulošci jedno 28 br i baška džonovi 55 br..
mm kupio nove patike nakon toga ja i njih u mašinu, a on jadnik sjeo ispred i čeka da vidi šta će sad izaći..kaže ako počnu se umnožavati da gasim mašinu...hahah...to sam uradila na 90 stepeni..na 30 ispadne ok..

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 360
20.12.2011 10:32:56   
hampsi
Da li je iko susio skafander u susilici?
Ja se ne usudjujem staviti ga, da ne bi opet morala kupovati user posted image Zeznula sam par stvari pa mi je sad sve pod upitnikom. 

Takva sam kakva sam

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 361
20.12.2011 10:37:24   
Trnoruzica
Ja nisam smjela user posted image

(odgovor članu hampsi)
Neposredna veza do poruke: 362
20.12.2011 10:43:57   
Nedi
IZVORNA PORUKA: hampsi

Da li je iko susio skafander u susilici?
Ja se ne usudjujem staviti ga, da ne bi opet morala kupovati user posted image Zeznula sam par stvari pa mi je sad sve pod upitnikom. 

Jesam ali se prvo sušio 3-4 sata na radijatoru. Onda kako je grijanje bilo loše i mislila sam da će se usmrditi stavila sam ga na najnižu temperatutu u sušilicu. Izvratila naopako i zakopčala. Svakih 15 min sam provjeravala jel sve okuser posted image

(odgovor članu hampsi)
Neposredna veza do poruke: 363
20.12.2011 20:04:38   
*pcelica*
IMa li neko perilicu /susilicu. Onu sto i pere i susi. Meni se pokvarila masina i kontam da kupim ovu kombinovanu ali neznam kakva je da li se kvari brzo Na netu sam nasla nekakvu Indesit Pere 6 kg a susi 5 kg

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 364
20.12.2011 20:11:07   
henna ze
imam ja pčelice upravo tu..ja sam prezadovoljna...
jer ona kad opere samo nastavi da suši..nema kondenzacijskog lonca..nema nikakvih karafeka..programiram je i cijelu noć landara..
jest da pranje i sušenje bijelog traje 6 sati,,
al eto..

ja sam svoju platiila sniženu sa 750 na 520 KM

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 365
20.12.2011 20:19:25   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

IMa li neko perilicu /susilicu. Onu sto i pere i susi. Meni se pokvarila masina i kontam da kupim ovu kombinovanu ali neznam kakva je da li se kvari brzo Na netu sam nasla nekakvu Indesit Pere 6 kg a susi 5 kg
imam ja bas tu, dobra je al guuuuuzva

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 366
20.12.2011 20:25:12   
bambi7

Imam je i ja isto indesit, meni je super ja preeezadovoljna. Guzva ako posle susenja ne izvadis ves nego ostavis da se hladi u masini! Bijelo pere i susi 5h, sareno opere za 1h i 21min.

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

Neposredna veza do poruke: 367
20.12.2011 20:33:44   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: bambi7

Imam je i ja isto indesit, meni je super ja preeezadovoljna. Guzva ako posle susenja ne izvadis ves nego ostavis da se hladi u masini! Bijelo pere i susi 5h, sareno opere za 1h i 21min.

ja odmah vadim ali opet zguzvano
e jedino bude mrvu manje ako centrifugiram na 600 obrtaja

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 368
20.12.2011 20:36:36   
bambi7
To je vjerovano do masine. Moja vrti na 1400 obrtaja, i stvarno nema potrebe za peglanjem ako vadim odmah, al zato ako zaboravim da izvadim user posted image user posted image

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 369
20.12.2011 20:44:12   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: bambi7

To je vjerovano do masine. Moja vrti na 1400 obrtaja, i stvarno nema potrebe za peglanjem ako vadim odmah, al zato ako zaboravim da izvadim user posted image user posted image

uh sad mi fakat nije jasno. ja prestala susiti kosulje pantole i jos ponesto jer dok opeglam (a nekad ni ne uspijem) se namucim pravo

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 370
20.12.2011 20:49:05   
*pcelica*
Ma ja nema gdje da postavim samu susilicu jer mi je iznad masine elektricni bijler. A jos sad moram da kupim i novu masinu za ves Pa sam u jednoj radnji nasla tu Indesitovu za 868 kmEh sta me jos privuklo to su dimenzije jer gdje mi stoji masina odmah pored je vc solja a s druge strane ima glavni ventil za vodu koji su mi majstori ostavili na sred zida user posted image a jmi to nismo ni skontali dok nismo skroz zavrsilikupatilo i postavili masinu Dodje mi odmah ispred masine tako da mi dubina mora biti 54 a ova to jeste bar tako pise

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 371
20.12.2011 20:55:58   
maja78 RR
tako sam i ja i zadovoljna sam samo eto to guzvanje

a i moja je bila toliko para

Neposredna veza do poruke: 372
20.12.2011 21:17:52   
bambi7
Mozes li na svojo da podesis temp. susenja?

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

Neposredna veza do poruke: 373
20.12.2011 21:21:37   
maja78 RR
ne moguuser posted image

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 374
20.12.2011 21:25:15   
bambi7
Kod mene ima nekoliko programa susenja i ja nikad ne susim na najjacem, vjerovatno bi onda i kod mene bio ves izguzvan!

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *