pauza
|
uh jeste se raspisale, jedva vas upratih:-)) moje misljenje sto se tice tete cuvalice i vrtica da je dobro imati malo tetu, dok je beba mala, jer su jaslice bas nuzno zlo, ali cim dijete moze u vrtic, treba u vrtic.... ipak tamo uci da se druzi sa svojim vrsnjacima, da se druzi, igra, dijeli, ponasa lijepo.... jeste da fasuje svaku mogucu bolest, ali ne moze njega teta nauciti svemu sto treba za taj uzrast (ma kako teta dobra bila)... ali eto ne znam ni sama sta mene ceka.... mozda kad je teta neka super zena, po preporuci, pa eto pokusati, ali ja planiram vrtic jednog dana, pa cemo vidjeti....:-) sto se vjezbi tice, ja idem u Skerlicevu, ali sam se prebacila na cetvrtak, jer su tada ove malo "naprednije" trudnice, a ja sam sutra punih 34 a urino kulturu sam nosila u Vojnu, uspjela sam preko rodice srediti da tamo nosim, jer mi je pravo blizu, za razliku od Vijecnice ili Ilidze.... danas mi nalaz bio gotov, sve sterilno hB:-)) sutra idem na kontrolu na Jezero... jedva cekam da vidim svoje pile ovih sam dana u strasnim dilemama oko AS, kolica, torbe za mame.... pojma nemam sta uzeti??? srecom pa sam krevetac i madrac odabrala, samo jos da odem kupiti heeh... a ove male stvari, bodici, pelene, gegice, kapice, deka, kadica, to je skoro sve vec kupljeno:-)))) malo malo pa idem u sobu i sirim to da se divim... koja ludaca:-))) muz mi se sve smije, kaze sta sad radis... reko' kombinujem komleticwe sta s cim moze nositi:-))))
|