Lulu_08
|
IZVORNA PORUKA: Mrgica Pozdrav drage moje, kako ste mi danas.Ja tek dosla kuci,isla po z.knjizicu i odmah kod dr na pregled.A dr tiha jeza, bas je nekakav fuj, udjem kazem d.dan on nista, ja glasnijim tonom d.dan kako ste, jedva izusti-dobro.Helem prepadoh se odmah od njega, mjeri mi sestra pritisak 150/80 ona sva fina pita sine jesil se prepala reko da, kaze polako nisam ja tako strasna, i opet kasnije mi mjerila,kaze opada vidi se da si se prepala, za to vrijeme dr samo suti niti sta pita, ma nnista, kaze hajde lezi, i ja na UZ on gleda i gleda i samo suti, ja ucim u sebi samo molim Boga da je sve ok. Gledam ga u facu on pravi grimase, je umirem od straha.Pita jel ti muz visok reko jeste skoro 2 m.Kaze beba ima duze noge 2 sedmice u odnosu na glavicu, ja umirem kontam sta sad to znaci, kako, on suti, tek kasnije kaze bit ce bebica visoka.Ustanem obucem se, samo rece on manje -vise sve ok, ma kontam sta manje-vise jel sve ok il ne. Reko vi mene prepadoste, to sto bebica ima duze noge, kaze ova sestrica, pa duso, ima i tebe masala, nis se ne sekiraj.On samo progovori pa rekao sam ti da ce biti beba visoka, al odvratnim tonom fuj.Jedva sam cekala kad cu izaci van.Rekla sam nikad vise kod njega ne idem.Mislim mozda sam ja preosjetljiva, al ocekujem bar ljubaznost, a ne kao da sam mu sve zivo pobila.Ne mora mi sad tepati, al ocekujem da prica ko covjek samnom.Pa logicno je da sam prestrasena 1 put sam trudna, brinem se da sve bude ok, sve me interesuje.A ovakvog dr ne mozes nista ni pitati. Bas me oneraspolozi haos.Jos se sad i brinema za te nogice,mada kazu da ne trebam,al hajd. Izvinite na dugom postu, morala sam se nekom izjadati.Pusa svima idem da vas citam. Boldirano isto bilo kod mene sa L. baš sinoć naletim na UZV kada sam je nosila, 34 sedmice po kalendaru, glavica za 33 sedmice a noga tj femur za 35 sedmica, ništa strašno eno i jeste pomalo dugonoga ehehehe, ali zgodnica pa šta ćeš . A doktor je taj grozan stvarno je fujfujfujfufjujfuj, nema smisla, a ti se smiri mila i KO GA ŠIŠA!!! IZVORNA PORUKA: Arina Hej...zene koju cete vi kozmetiku kupiti za bebe....ono samponcice i to ....ja se nikako ne mogu odlucitikoji mi je finiji...svidja mi se Nivea....onaj Bibchen(ne znam kako se pise)...ali lijepo mirise.....fin mi je beby love....oni su nekako njezni nije da sad nesto mirisu ali su fini pod kozom ja sebi kupila kupku pa bas mi fina....sta vi kontate ... Mozda sam najvise za Niveu Ja sam sa L. sve Niveino koristila i bila sam baš zadovoljna, mada mi se kasnije i HIPP i Bubschen svidio, samo neka Švabo proizvodi hahaha..