|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  246 247 [248] 249 250   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
11.12.2011 17:53:32   
raja_ringe
Mi pricamo, pogotovo mm. Meni je to preslatko.

Andjelo ako ne odes u skerlica, ocekujem te na vjezbama :). Valjda se pridruzi jos neka. Nisam znala da se paralelno moze imati dva ginekoloska kartona u drzavnim ustanovama. 

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 6176
11.12.2011 17:54:57   
anđelo
Ja sam pričala sa svojom bebom prvom redovno i puštala mu klasičnu muziku od Mocarta,Baha,Betovena,a ovoj bebici priča sad sinuser posted image user posted image .Bebe čuju svoju majku,čuju kako joj kuca srce,rade crjeva,čuju joj glas koji kasnije kad se rode prepoznaju.Zato se osjećaju sigurnim kod majke kad se rode.A čitala sam davno da klasična muzika pozitivno utiče na rast fetusauser posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

Neposredna veza do poruke: 6177
11.12.2011 17:58:41   
anđelo
IZVORNA PORUKA: raja_ringe

Mi pricamo, pogotovo mm. Meni je to preslatko.

Andjelo ako ne odes u skerlica, ocekujem te na vjezbama :). Valjda se pridruzi jos neka. Nisam znala da se paralelno moze imati dva ginekoloska kartona u drzavnim ustanovama. 
Pa ne znam baš jel imam gore ginekološki karton ,al mi fala Bogu i gore vode trudnoću.Važi ,ako ne dođem na vježbe znaš gdje samuser posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 6178
11.12.2011 18:04:50   
teacher75

IZVORNA PORUKA: anđelo

Ja sam pričala sa svojom bebom prvom redovno i puštala mu klasičnu muziku od Mocarta,Baha,Betovena,a ovoj bebici priča sad sinuser posted image user posted image .Bebe čuju svoju majku,čuju kako joj kuca srce,rade crjeva,čuju joj glas koji kasnije kad se rode prepoznaju.Zato se osjećaju sigurnim kod majke kad se rode.A čitala sam davno da klasična muzika pozitivno utiče na rast fetusauser posted image

ma cuju sve i sve ja to znam al nekako sam lijena bila po tom pitanju, a i sad samuser posted image al kontam posto non stop pricam i s lanom i tepam joj, nek beba misli da ja to njojuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 6179
11.12.2011 22:01:44   
anđelo
đeste žene,hajd nek se neka javi.Opet sam se sad rasplakalauser posted image

Neposredna veza do poruke: 6180
11.12.2011 22:15:10   
Lana_
šta je bilouser posted image

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 6181
11.12.2011 22:22:43   
Sandrich
andjeloooo ko dirooo ebemu misa?????

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 6182
11.12.2011 22:28:30   
anđelo
Evo,već mi je bolje ,prestala sam plakati.Danas radila kuću ,pravila pitu i kompot,umorila se ko konj,i kažem MM hajd sad ti kad završiš s tim tipkanjem(čitav dan)ti stavi suđe u mašinu.I on dođe i kaže mi imaš neku poruku na fb.Ja taman mislila nešto mi romantično napisao tipa hvala ti ženice što ćeš mi roditi bebuuser posted image ,kad ja odem na fb a on meni u inbox poslao link http://www.ezadar.hr/clanak/europski-muskarci-mrze-kucanske-poslove Tako sam se rasplakala,pa taj čovjek je zaboravio na romantiku i ljubavuser posted image .Stavio je on suđe u mašinu i sve to,al jb kad me rasplačeuser posted image

< Poruku je uredio anđelo -- 11.12.2011 22:36:52 >

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 6183
11.12.2011 22:40:21   
Sandrich
andjelo draga nemoj vise nikada zbog toga da places,ja kontam da se nije sta strasno desilo. sad ti hormoni rade i sve  te pogadja al mu vala nije fer za tu poruku....ti sad ne smijes puno da radis....a ako on nije htio da to uradi nije ni morao al mu ta poruka nije trebala.......mada nije to nista strasno...misli na svoju bebicuona ti je najpreca, nema sikirancije.....evo ti jedan veliki user posted image  od mene i moje mrvice

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 6184
11.12.2011 22:44:14   
anđelo
Hvala ti Sandrich,samo kad se izjadam odmah mi je lakše.Sad sam čitala ovaj članak i rekla mu da ovo važi samo za Britaniju,Italiju i Španjolsku, a da će on nastavit ribat podoveuser posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 6185
11.12.2011 22:46:50   
treće
izvini ja se moradoh nasmijati, ali eto Hrvatska ode u Evropu a ovi naši su još za kućanske poslove

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 6186
11.12.2011 22:49:25   
anđelo
IZVORNA PORUKA: treće

izvini ja se moradoh nasmijati, ali eto Hrvatska ode u Evropu a ovi naši su još za kućanske poslove
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 6187
11.12.2011 22:51:30   
Sandrich
IZVORNA PORUKA: anđelo

Hvala ti Sandrich,samo kad se izjadam odmah mi je lakše.Sad sam čitala ovaj članak i rekla mu da ovo važi samo za Britaniju,Italiju i Španjolsku, a da će on nastavit ribat podoveuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  e nek si mu rekla, nadji mu kakvu grupu na fejsu ravnopravna podjela poslova u kuci pa i ti njemu posalji....malo romantike user posted image

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 6188
11.12.2011 23:00:00   
anđelo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Taman,dobra ideja ,naću nešto sigurno.Inače on pomaže ruku na srce,a kad sam imala kontrakcije i 15 dana morala ležat on je sve baš sve radio i kuhao,čak mi ga je bilo žao.Sad kad sam dobro hvala Bogu ja mogu obavljat lakše kućne poslove samo me ova pita danas umorila.Razočarala sam se jedino što ta poruka u inbox nije bilo nešto romantično, nego se on našao šprdat samnom.Valjda neću bit toliko osjetljiva poslije porodauser posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 6189
11.12.2011 23:43:52   
gerberka
ima li koga user posted image ja danas bila na frizuri, pramenovi su za desetku user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 6190
11.12.2011 23:45:50   
mama21e
Evo i mene bembelice.
I dalje imam kontrakcije ali me vise ne brinu nego ona lijeva noga me brine, nadam se da nije sta ozbiljno.
A sinoc sam do 3 bila budna i sve vrijeme plakala... Razlog: nepoznat user posted image I ustala jutros boli glava ko luda, oci crvene.. ma katastrofa. I vjerujte puno mi je lakse kako sam se isplakala user posted image

anđelo veliki user posted image od nas dvoje user posted image Al nek si se isplakala, jelde da je lakse user posted image

Ostale nisam vas uspjela iscitati, nadam se da ste dobro.

user posted image user posted image user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 6191
11.12.2011 23:47:08   
mama21e

IZVORNA PORUKA: gerberka

ima li koga user posted image ja danas bila na frizuri, pramenovi su za desetku user posted image

user posted image user posted image user posted image Svaka promjena dobro dodje user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 6192
11.12.2011 23:47:39   
gerberka
anđelo moja mila, sta ti je muz napisao, ne vidim user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 6193
12.12.2011 0:09:35   
raja_ringe
Anđelo ni ja nisam uspjela otvoriti, ali sam 100% sigurna da šta god da je da će ti sutra biti smiješno.

Evo moj ronda što tipkam pa ne može da spava od mene :D, pa ću vam samo poželjeti laku noć i lijepe snove ;)

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 6194
12.12.2011 0:14:39   
gerberka
i ja sam u trudnoci x puta oplakala bez nekog jakog ili zbog jako bezveznog razloga user posted image

(odgovor članu raja_ringe)
Neposredna veza do poruke: 6195
12.12.2011 0:15:20   
treće
ma čovjek nije bio zlonamjeran šalio se, al za romantiku je kriv.user posted image
Daleko smo mi od Evrope, ovo je Balkan.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 6196
12.12.2011 2:54:25   
Miracle*3
Je li neko budan????????
E ovo se desi kad se naljutis na mm i odes spavati u 7. Sad ustala naspavala se, ma ljepota. Samo sam sad ljuta na sebe, ali neka, bolje je to, lahko cu ja sa sobom

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 6197
12.12.2011 8:21:12   
treće
pa u 3 čitaš ili šta? A i on je li zna za visok pritisak, hajde snižavajteuser posted image to

(odgovor članu Miracle*3)
Neposredna veza do poruke: 6198
12.12.2011 8:28:08   
mamich
Dobro jutro drage user posted image ,samo da hoce ova mucnina proci...ništa mi ne pomaze,nista,a raditi moram user posted image user posted image user posted image

Sin srece i radosti u nas zivot stigao 07.10.2008.
Jos jedan mamin princ upotpunio nasu srecu 05.08.2012.

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 6199
12.12.2011 8:29:03   
Lulu_08
Hello drage moje bebelice kako ste mi jutros?

Ja superiška, nešto sam vesela, i zaista se od srca nadam da mi niko i ništa neće pokvariti raspoloženje, jer sam inače ovih dana pod užasnim promjenama raspoloženja hahaha, ludim sama od sebe.

Juče smo od djevera djevojka i ja kitile jelku i stan ukrasile, a L. je uživala promatrajući i sudjelujući pomalo.

Ali najljepši trenutak dana je bio kada sam moju ljepoticu okupala, osušila i sredila i malo legla da odmorim, kad eto ti nje, diže meni majicu i mazi pupu, i kaže mama vidi malo ti je stomačić narastao (u poslednja dva dana se nazire pupo, baš kako uđoh u treći mjesec a može biti i do konstipacije hahaha), i poljubi ona kaže bebicu, i malo je mazila i "svirala" po pupi da kaže "beba može malo plesati" haha joj sva je slatka!!!!!!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 6200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  246 247 [248] 249 250   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  246 247 [248] 249 250   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *