|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  126 127 [128] 129 130   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
22.11.2011 5:47:19   
klara klaric
Dobro jutro drage moje evo i mene nakon dugog vremena,pa reko da vam se malo javim i kažem radosnu vijest.Nakon nekog vremena ja evo po treći put trudnauser posted image user posted image juće bila kod gina trudnoća je još mala al je tu,za dva tjedna moram opet doć kad se bude vidjelo i srce ,nadam se da će bit sve u redu,eto veliki vam pozdrav želim i sad se bacam pod trudnice,pusa svima i da i vama bude uskoro radosna vijestuser posted image user posted image

(odgovor članu Ady)
Neposredna veza do poruke: 3176
22.11.2011 10:31:11   
jakosretna
klara klaric pa cestitam ti user posted image bacaj se iti odma u trudnice za iscekivanje bebeuser posted image

(odgovor članu klara klaric)
Neposredna veza do poruke: 3177
22.11.2011 20:36:50   
klara klaric
naravno eto me

(odgovor članu jakosretna)
Neposredna veza do poruke: 3178
28.11.2011 8:36:05   
Cenzura83
Cure,
ako je neka bila na klomifenu i ostala trudna, npr. gerbo tiuser posted image , dali ste imale neke simptome prije testa?mene donji dio stomaka stalno bolucka, te malo jajnici, te malo po dnu stomaka, pa se nadam da je to smještanje moje mrviceuser posted image user posted image user posted image , a ne trebam dobit 08.12., pa kontam da nije malo prerano da baš imam "simptome".

(odgovor članu klara klaric)
Neposredna veza do poruke: 3179
28.11.2011 9:56:10   
Anoniman

trebala bi danas - sutra dobiti, al se osjećam poprilično ko u prvoj trudnoći .... par dana me stomak boli i sve kontam dobiću kad ništa... ovako mi je bilo i prvi put....

Imali smo jedan odnos u vrijeme ovulacije nezaštićen, išli smo planski da napravimo bebača, to veče.

Al sa prvim djetetom smo par mjeseci radili konstantno na user posted image pa mi sad smiješno ako se desi da sam user posted image tako iz jednog pokušaja user posted image

(odgovor članu Cenzura83)
  Neposredna veza do poruke: 3180
   RE: dali sam trudna ?
11.12.2011 18:58:50   
Ady
Ei cure/žene user posted image
Imala sam spolni odnos bez zaštite za vrijeme plodnih dana, par sec prije ejakulacije je izvadio spolni organ. Jel' moguče da sam trudna, jer znam da prilokom sex-a izlaze spermići, hihi user posted image
Hvala Vam :D

(odgovor članu enisa27)
Neposredna veza do poruke: 3181
11.12.2011 19:15:41   
Sandrich
Ady sve je moguce....moras cekati da ti izostane menga pa ces 100 % znati user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Ady)
Neposredna veza do poruke: 3182
11.12.2011 19:25:54   
vanchi88
cao cure,
pitanje

da li je neka od vas imala Implantacijsko krvarenje (spotting), malo smedje rozkasto na papiru... negdje oko 10 dan od ovulacije...?? ili ranije, kasnije??
i na kraju ispostavilo se da su trudne ??
molim odgovor sto pre ako neko ima iskustva s tim...
hvala

"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 3183
11.12.2011 19:35:18   
Ady
Hvala Sandrich :) user posted image
Vanchi88- ja sam imala takav sekret iz rodnice, ali nisam tada bila trudna. Bilo bi najbolje da odeš kod ginekologa. Može biti da je došlo do neke upalice pa rađe odi kod ginića, pa da ti on savjetuje.

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 3184
11.12.2011 19:37:35   
Ady
Jer ako si trudna da se nebi nešt zakompliciralo. user posted image

(odgovor članu Ady)
Neposredna veza do poruke: 3185
11.12.2011 20:08:42   
Ady
Cure moje drage i još bi me zanimalo, MOLIM VAS POMOGNITE dali je koja od vas zatrudnijela tekućinom koja izlazi tijekom sex-a ( predejakulatom) ? user posted image user posted image Imate kakva iskustva sa tim? user posted image

(odgovor članu Ady)
Neposredna veza do poruke: 3186
11.12.2011 21:16:41   
Lana_
IZVORNA PORUKA: Ady

Cure moje drage i još bi me zanimalo, MOLIM VAS POMOGNITE dali je koja od vas zatrudnijela tekućinom koja izlazi tijekom sex-a ( predejakulatom) ? user posted image user posted image Imate kakva iskustva sa tim? user posted image

evo kod mene se to desilo,i evo trudna 3mjuser posted image

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu Ady)
Neposredna veza do poruke: 3187
11.12.2011 22:58:29   
vanchi88
da,moguce je....mnogo slucajeva ima takvih. ehhee Ady, jel vi radite na bebi?

ma meni malo bude smedjkasto,rozo al nista strasno, prestao stomacic boliti krsta bole..jos je rano za test

"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"

(odgovor članu Ady)
Neposredna veza do poruke: 3188
11.12.2011 23:17:27   
Ady
Znam da ima takvih slučajeva puno, al' sam baš htejal da mi to potvrde žene/ cure koje su to doživjele user posted image
Ovoga puta nismo baš nešt radili na bebici, sve opušteno, ako se desi, desi se user posted image user posted image user posted image
Ako ti izostane menstruacija, odmah uradi test! Držimo fige da bude user posted image user posted image
I meni su ti se javljali takvi sekreti iz rodnice, ali nije bilo ništa strašno, ako bude ih još posjetiš ginića i to ti je to user posted image

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 3189
12.12.2011 15:44:36   
jakosretna
vanchi jesam ja sam imala posle menzesa nekako 10 dan ali sasvim malo smedzkasto i proslo je i posle nisam vise ni dobila i sada sam trudna sa svojojm bebanom 5-ti mj.user posted image

(odgovor članu Ady)
Neposredna veza do poruke: 3190
12.12.2011 15:59:24   
vanchi88
uh, nemoj zezati...
ja sam sinoc imala, onako blagooo roza boja, noc pre onako smedje tj boja bjele kafe, mozda cak i svijetlija...ja kontam pa daleko je 17i ne trebam ja jos dobiti a nemam spotting pred ciklus...nekad imam nekad nemam zavisno sve eheh al ne tako dugo pred ciklus inace dan...prestao me stomak, sad osjecam samo neki pritisak dole, neugodnost u krstima... danas sam imala vodenu stolicu ma uzas.....i malo malo pa me malo presjece preko donjeg djela stomaka...onako kao da cu opet u wc al prodje brzouser posted image
jako tuzna mozes li se ikako porediti ehhe

Neposredna veza do poruke: 3191
12.12.2011 16:03:17   
jakosretna
kad si ti imala zadnji menzes prije koliko i jel sad malo krvaris ili puno ako je malo kao flekice moguca je trudnoca i uradi test.user posted image

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 3192
12.12.2011 16:07:35   
vanchi88
imala sam 17og nov..... ovulacija potvrdjena 1og dec. tad sam akcijala i par dana prije, i poslije eto da pokrijem sve haha... nije uopste bilo krvarenje, nego kad sam mokrila na papiru ostalo.. 2 noci za redom...jednom skroz blijeda boja drugo vece skroz svijetlo roza...kanije nista.....danas mi je 11 dan od Ovulacije. ne bi jos test radila da se ne razocaram, ako ostanem trudna znacu kad rodim da je bio + haha

Neposredna veza do poruke: 3193
12.12.2011 16:13:58   
jakosretna
neznam sta da kazem ti ,ali moguca je trudnoca koliko si vec dugo aktivna koliko radis na bebi,i jeli ti prva beba?ja ti zelim da budesz mama sto prije abd user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 3194
12.12.2011 16:17:58   
vanchi88
radimo na tome vise od godinu dana......svi govorili sve ok sve ok opustite se, ja odem izvadim hormone, kad ono stitna katastrofa, prolaktin uvecan... sad se lijecim kod endokrinologa pijem ljekove....i posle 2mjesecne pauze poceli smo raditi na tome (bez terapije ne bi nikada doslo do trudnoce) tako mi je Dr rekao.....a ja se odma ponadala da ce upaliti hehehee...al vidjecemo, hvala ti

Neposredna veza do poruke: 3195
12.12.2011 20:28:17   
Ady
Cure, je možda koja od vas početkom trudnoće imala bolove u donjem dijelu trbuščića, tj. kao da vas je nešto sijeklo? Prerano je za test pa pitam user posted image user posted image

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 3196
12.12.2011 20:33:36   
vanchi88
ady ja to imam trenutno... nisam ni radila test jer je rano, ali naidje kao da me nesto presjece pa prodje i tako cjeli dan...

< Poruku je uredio malena27 RR -- 12.12.2011 20:38:50 >

(odgovor članu Ady)
Neposredna veza do poruke: 3197
12.12.2011 20:38:11   
vila_7
IZVORNA PORUKA: vanchi88

uh, nemoj zezati...
ja sam sinoc imala, onako blagooo roza boja, noc pre onako smedje tj boja bjele kafe, mozda cak i svijetlija...ja kontam pa daleko je 17i ne trebam ja jos dobiti a nemam spotting pred ciklus...nekad imam nekad nemam zavisno sve eheh al ne tako dugo pred ciklus inace dan...prestao me stomak, sad osjecam samo neki pritisak dole, neugodnost u krstima... danas sam imala vodenu stolicu ma uzas.....i malo malo pa me malo presjece preko donjeg djela stomaka...onako kao da cu opet u wc al prodje brzouser posted image
jako tuzna mozes li se ikako porediti ehhe

da to vanchi moja mila nije bilo smjestane bebice? user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 12.12.2011 20:39:31 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 3198
12.12.2011 20:41:08   
vanchi88
uh vilo moja... nemam iskustva s tim pa ne znam i ne smijem da se nadam user posted image bojim se razocarenjaaaa...jesi ti imala implantacijsko? ili znas nekog' ko jest'

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 3199
12.12.2011 23:18:24   
Ady
Cure sve e biti u redu!
Mislite na ono najbolje na user posted image user posted image

< Poruku je uredio Ady -- 12.12.2011 23:21:30 >

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 3200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  126 127 [128] 129 130   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  126 127 [128] 129 130   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *