|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  125 126 [127] 128 129   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: dali sam trudna ?
8.11.2011 8:50:28   
e n y
Draga choirgirl ja sam prije otprilike 2 sedmice po prvi put radila test 1. dan nakon sto je user posted image trebala doci. I ta druga crtica se skoro nije ni vidjela, mislila sam da umisljam. A na testu je pisalo da se moze raditi 4 dana prije ocekivane user posted image .
Sutradan je bila vec dosta bolje vidljiva, a za 7 dana jako dobro vidljiva.
Tako da ti moram ponoviti sto su i meni cure ovdje rekle - ne razmisljaj vise je li ili nije - to je to user posted image user posted image

Cestitammmm!! user posted image

(odgovor članu choirgirl)
Neposredna veza do poruke: 3151
8.11.2011 12:56:01   
jakosretna
zabrinuta12345 eh draga moja mlada si i rano si pocela da radis te stvari cak jos nisi ni prvi menzes dobila to je strasno sta vi danasnje djevojcicwe radite tako mlade.A da zatrudnis sta mislis sta bi ti tako mlada samo bi sebi naskodila i upropastila sebe,malo pametnije razmisljaj i ne radi jos takve stvari prerano je za to...

(odgovor članu e n y)
Neposredna veza do poruke: 3152
8.11.2011 13:04:29   
choirgirl
Draga eny, cestitam ti i da ti bude ako Bog da idealna trudnoca:)

Ma ja ne vjerujem da sam trudna, stvarno, mi imamo vec 2 neuspjesne inseminacije, vrlo male sanse da prirodnim putem zatrudnimo, i bas ovaj ciklus smo preskocili insem. Bilo bi to ravno cudu!!! Ja vec pokupovala lijekove za iduci ciklus, sve pripremila.
Pricekat cu jos jedan dan pa testirati opet..
A simptoma nema bas nikakvih....

(odgovor članu e n y)
Neposredna veza do poruke: 3153
   RE: Da li sam trudna ?
8.11.2011 15:16:54   
e n y
Draga moja, zar nije svaka trudnoca jedno malo cudo za sebe? Bez obzira dal bila prirodnim ili potpomognutim putem?user posted image
Ja ti drzim fige!

< Poruku je uredio malena27 RR -- 11.11.2011 14:33:08 >

Neposredna veza do poruke: 3154
11.11.2011 11:10:25   
Mikaela
Radila sam inseminaciju prvi put i sad sam bas u iscekivanju... Inace na bebi radimo vec 2 godine i 4 meseca.
Imam neke simptome ali bojim se da se nadam previse... 12. i 13. dana nakon ovulacije sam imala blago krvarenje, par kapi i to samo uvece, vec tri dana nista, juce sam trebala da dobijem, glava me uzasno boli zadnja dva dana, imam blag bol u ledjima, povremene grceve u stomaku, grudi su jako malo osetljive, jutros nisam imala apetit... i jao svasta nesto, pomislicete da umisljam ali nije tako. Jel imao neko ove simptome i zatrudneo?

(odgovor članu e n y)
Neposredna veza do poruke: 3155
11.11.2011 12:08:58   
animagical
mikaela nadam se da je to touser posted image a simpotome svako drugacije dozivi, moji su bili slicni, i jos mi je dosta spavalo...kada radis betu?user posted image

(odgovor članu Mikaela)
Neposredna veza do poruke: 3156
11.11.2011 12:17:25   
Mikaela
I ja se nadam da je to to :) betu radim u ponedeljak, tako mi je doktor rekao, bez obzira dobijem li ili ne :) javljam rezultate...

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3157
11.11.2011 14:09:29   
kolacic
zna li iko moze li se zatrudniti van plodnih dana tj kad nisu plodni dani??? ovo mi je jako bitno, ako neko zna nek javi,.

(odgovor članu Mikaela)
Neposredna veza do poruke: 3158
11.11.2011 14:12:14   
Anoniman
kolacic mislim da moze user posted image hocu rec ja nisam ganjala plodne dane vec kad sam radila na bebi radiliuser posted image bila sam skoro stalno aktivna .

(odgovor članu kolacic)
  Neposredna veza do poruke: 3159
11.11.2011 14:16:52   
nanika
naravno da je moguce, sto nebi moglouser posted image . Samo naprijeduser posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 11.11.2011 14:33:37 >

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu kolacic)
Neposredna veza do poruke: 3160
20.11.2011 13:38:24   
Ady
Poštovane cure/ žene user posted image
Molila bih vas za pomoć!
Imala sam spolni odnos bez zaštite, s prekinutim snošajem.Do sad su mi mjesečnice bile redovne. Ciklusi su mi trajalli 33 dana. Prije 2 mjeseca se sve poremetilo. Prošli mjeseca sam imala menstruaciju koja je bila čudna, trajala je 3 dana, a obično traje 6 dana. Napravila sam test na trudnoću 12 dana nakon izostanka te menstruacije bio je negativan. Ovaj mjesec mjesečnica nije navratila! S tim da već 2 mjeseca imam simptome trudnoće. Stalno sam gladna. Promijenjivog raspoloženja. Imam bolove u doljnjem dijelu trbuha. Bole me noge.Povišenu tijelesnu temperaturu i ponekad se javljaju lagane mučnine uz grčeve u trbuhu i meka stolica. S tim da su mi grudi uvečane i nabreknute, koje ponekad bole. Jesam li user posted image ?

(odgovor članu dea)
Neposredna veza do poruke: 3161
20.11.2011 13:47:50   
Anoniman
Ady uradi test sve ces znati user posted image i sretno

(odgovor članu Ady)
  Neposredna veza do poruke: 3162
20.11.2011 13:55:40   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Ady

Poštovane cure/ žene user posted image
Molila bih vas za pomoć!
Imala sam spolni odnos bez zaštite, s prekinutim snošajem.Do sad su mi mjesečnice bile redovne. Ciklusi su mi trajalli 33 dana. Prije 2 mjeseca se sve poremetilo. Prošli mjeseca sam imala menstruaciju koja je bila čudna, trajala je 3 dana, a obično traje 6 dana. Napravila sam test na trudnoću 12 dana nakon izostanka te menstruacije bio je negativan. Ovaj mjesec mjesečnica nije navratila! S tim da već 2 mjeseca imam simptome trudnoće. Stalno sam gladna. Promijenjivog raspoloženja. Imam bolove u doljnjem dijelu trbuha. Bole me noge.Povišenu tijelesnu temperaturu i ponekad se javljaju lagane mučnine uz grčeve u trbuhu i meka stolica. S tim da su mi grudi uvečane i nabreknute, koje ponekad bole. Jesam li user posted image ?

pa mi ti ne mozemo reci jesi li ili nisi :)))) ali sve su sanse da jesi user posted image uradi test ponovo ako bude negativan idi doktoru , sretno.

< Poruku je uredio Mirkica -- 20.11.2011 13:58:02 >

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Ady)
Neposredna veza do poruke: 3163
20.11.2011 13:56:52   
Bebica11
Ady vrlo je moguce da je trudnoca u pitanju, zelim ti sve naj, pozuri da uradis testicuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3164
20.11.2011 21:08:56   
Ady
Hvala Vam cure na savjetu! user posted image
Sad baš pišući Vam ovo zavrtjelo mi se u glavici :/

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3165
20.11.2011 21:14:48   
jakosretna
draga ady naravno da imas velike sanse za trudnocu user posted image

(odgovor članu Ady)
Neposredna veza do poruke: 3166
20.11.2011 21:16:17   
Ady
Hvala! user posted image
Vidjet ćemo šta će biti user posted image  user posted image

Neposredna veza do poruke: 3167
20.11.2011 21:16:22   
Bebica11
jakotuzna sto tebe nema na temi Razgovori u ocekivanju bebe??user posted image koliko se sjecam ti si ugledala svoj plusic

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu jakosretna)
Neposredna veza do poruke: 3168
20.11.2011 21:16:29   
jakosretna
drage moje daj te meni sada savjet ,dali je stetno u trudnoci ako ponekad pojedes kivi,a narandze obozavam to mogu non stop da jedem dali je to sto stetno za bebu user posted image

(odgovor članu Ady)
Neposredna veza do poruke: 3169
20.11.2011 21:17:40   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: jakotuzna

drage moje daj te meni sada savjet ,dali je stetno u trudnoci ako ponekad pojedes kivi,a narandze obozavam to mogu non stop da jedem dali je to sto stetno za bebu user posted image

nije stetno, to je cak jako korisno, dodji na temu Razgovori u ocekivanju bebe i tamo pitaj sta god te zanimauser posted image

Neposredna veza do poruke: 3170
20.11.2011 21:19:24   
Ady
Bebica, misliš mene? Ja sam ovdje još nova.. tak da, snalazim se! user posted image  user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3171
20.11.2011 21:19:29   
jakosretna
bebica 11 evo me tu sam pa jeli ta tebe sa bebama ista kao ova ili ne ,kako da idem na tu temu user posted image

Neposredna veza do poruke: 3172
20.11.2011 21:21:08   
Bebica11
evo ti link

http://www.ringeraja.ba/forum/m_1077797/mpage_170/tm.htm#1119915

nije kao ova, ovdje se moras drzati teme a tamo mozes pitati sta god te zanima vezano za trudnocuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3173
20.11.2011 21:21:22   
Ady
Zbunjena sam, tak da ako nkj krivo nap. Molim Vas nemojte mi zamjeriti :* user posted image

Neposredna veza do poruke: 3174
20.11.2011 21:24:38   
Ady
Ja mislim da nije štetno. Ja obožavam kivi. Svako voće/ povrće je OK pojesti u normalnim količinama! user posted image

(odgovor članu Ady)
Neposredna veza do poruke: 3175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  125 126 [127] 128 129   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  125 126 [127] 128 129   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *