|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  124 125 [126] 127 128   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
25.10.2011 20:07:22   
e n y
IZVORNA PORUKA: Mia Š

A ja dobila user posted image , razocarana i tuzna user posted image ali idem u sljedeci boj .. Nadam se da user posted image nece biti sljedeci mjesec . Sad slusam vas savjet za aktivnosti svaki drugi dan a ne mi svaki dan pa i po dva puta samo da se primi , a kad ono corak user posted image . Ako ima jos ko kakav savjet svaki je dobrodosao user posted image ..

Nemoj puno da tugujes, za par dana ce user posted image da ode, i onda u akciju. I ako ikako mozes, nemoj da se samo "ciljano" trudite! Mene je to nekako jos vise na pocetku opteretilo.. Uzivaj sa svojim dragim!

(odgovor članu Mia Š)
Neposredna veza do poruke: 3126
25.10.2011 20:45:27   
klemzi
Eny, Jelko, Esmica čestitam cure drage user posted image user posted image user posted image Nek je sa srećom user posted image

Mia Š mi ćemo akobogda sljedećeg mjeseca user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu e n y)
Neposredna veza do poruke: 3127
25.10.2011 20:50:12   
jasmin

IZVORNA PORUKA: klemzi

Eny, Jelko, Esmica čestitam cure drage user posted image user posted image user posted image Nek je sa srećom user posted image

Potpisujem i zelim sve najbolje trudnicama i plusic Mia,klemzi i svim trudilicama.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 3128
25.10.2011 21:04:47   
vila_7

potpisujem sve! bas je lijep i oktobar - sa puno trudnjacica! user posted image Izgleda bas lijepo krenulo hB - to je garant zbog puno navijacica! user posted image

< Poruku je uredio vila_7 -- 25.10.2011 21:07:17 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 3129
26.10.2011 15:15:16   
jakosretna
drage moje cestitam vaqm i zelim vam sve najbolje i da uzivate u vasoj trudnoci zajedno i samnomuser posted image Nakon gubitka godinu ipo prve bebe ponovo sam sretna.a koje nisu trudne zelim sl mijesec da nam se pridruzite user posted image user posted image ali opusteno sve user posted image

(odgovor članu Mia Š)
Neposredna veza do poruke: 3130
26.10.2011 16:42:42   
amarilius
mia š ja mi smo u sličnoj situaciji i ja imam sinčića prvačića pa sad očekujem user posted image .Čestitke svim našim novim trudnicama ,bogat ovaj oktobar .user posted image
user posted image user posted image da nam novembar bude još veseliji user posted image

(odgovor članu jakosretna)
Neposredna veza do poruke: 3131
26.10.2011 17:23:33   
klemzi

Klemzi ti vec dugo cekas plusic?
Eh moja Mia, kod mene ti je specifična priča user posted image Prva trudnoća-odmah, nakon prve menstruacije u braku. Rodila sina koji je imao Down sindrom i tešku srčanu manu i koji je umro mjesec i po nakon rođenjauser posted image user posted image . Dala sam sebi vremena da se oporavim od toga i ponovo,nakon prih par odnosa bez zaštite, opet trudna,ali u 7. nedjelji trudnoći spontani, missed ab. Sad je prošlo 6 mjeseci nakon spontanog i evo ovo je prvi mjesec pokušaja nakon toga. Vjerujem u Boga i Božiju odredbu, ako bude suđeno, bit će, ako ne bude, ja ne mogu iz ove kože. Ali vjerujem da hoće user posted image Samo hrabro, ja se ne dam user posted image user posted image
Jakotužna, pa čestitam ti, nisam upratila da si trudnauser posted image user posted image user posted image Hvala Bogu user posted image user posted image

< Poruku je uredio klemzi -- 26.10.2011 17:24:32 >

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Mia Š)
Neposredna veza do poruke: 3132
26.10.2011 18:04:13   
Mia Š
Klemzi zao mi je , jako tuzna prica user posted image Ali vidim da si ti hrabra drzim fige da ti krene i bude sve u redu, sljedeci mjesec nas dvije nastupamo i bit ce sve ok

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 3133
26.10.2011 18:28:54   
jakosretna
klemzi moja draga hvala puno na cestitci user posted image .Ija sam prvu bebu izgubilauser posted image sada sam u 3 mijesecu trudnoce i u velikoj nadi sta sa trudnocom drugom ali kazem ALlah je tu akobogda obradovace me.Kada sam se poradjala bila je jedna zena samnom 8u bolnici isto prvi sin joj je umro od par mijeseci mozda dva mj i uplatila je nekome u kucu kada se rodilo musko sunecenje dijeteta i kada sam se ja poradjala ona sae porodila i rodila je opet sina ali na rodzenu osunecen Allahovom voljom .Allah dragi svima ce da dobro da pa akoboga i moje i tvoje srce da obraduje i sve istale zena koje pate koje su dijecu izgubile zelim ti puno sreceuser posted image

(odgovor članu Mia Š)
Neposredna veza do poruke: 3134
26.10.2011 18:40:23   
umahmed
kod mene je bila potpuno ista situacija,kada sam htjela baciti test pogledam ono jos jednom da vidim kad ono dvije crtice,i mene su savjetovali bla bla to je stajalo na zraku pa se pojavila druga crta,ali evo ja gledam svoj plusic kako puze i rasteuser posted image zato ne gubi nadu vec uradi jos jednom test za par danauser posted image

(odgovor članu Mia Š)
Neposredna veza do poruke: 3135
26.10.2011 19:46:05   
Mia Š
Moja t crtica bila zapravo ona evaporacijska crtica posto sam ja dobila user posted image jucer pa mozda sljedeci mjesec bude prava T crtica

(odgovor članu umahmed)
Neposredna veza do poruke: 3136
26.10.2011 19:58:09   
gerberka
mia š jel krenulo pravo krvarenje menge ili pomalo ide? 

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Mia Š)
Neposredna veza do poruke: 3137
26.10.2011 20:03:12   
Mia Š
Ma pravo je to krvarenje, nema dileme vise user posted image je tu ..

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 3138
26.10.2011 21:34:15   
umahmed
sljedeci mjesec cemo se radovati tvom novom postu i pravoj T liniji. Sve sto te zadesilo nije te moglo zaobici,gledaj to sa vedrije strane. U svakom slucaju puno srece i tebi i svim dragim zenicama koje ocekuju svoje plusiceuser posted image

(odgovor članu Mia Š)
Neposredna veza do poruke: 3139
27.10.2011 9:04:10   
seka87
od sreca cestitam novim user posted image i zelim vam sve najbolje 

ja trebam sam zadnji puta imala 1.10 a ciklus traje 27-28 dana i sad acekamo iskreno se nadam sa necu dobiti user posted image nego malu user posted image

nase malo zlato Lamija rodjena 1.10.2009. 3.200kg i 51cm

prvi zubic dobila sa 8 mjeseci

prohodala sa 10mj i 20dana

(odgovor članu umahmed)
Neposredna veza do poruke: 3140
27.10.2011 9:08:36   
seka87

Klemzi ti vec dugo cekas plusic?
Eh moja Mia, kod mene ti je specifična priča user posted image Prva trudnoća-odmah, nakon prve menstruacije u braku. Rodila sina koji je imao Down sindrom i tešku srčanu manu i koji je umro mjesec i po nakon rođenjauser posted image user posted image . Dala sam sebi vremena da se oporavim od toga i ponovo,nakon prih par odnosa bez zaštite, opet trudna,ali u 7. nedjelji trudnoći spontani, missed ab. Sad je prošlo 6 mjeseci nakon spontanog i evo ovo je prvi mjesec pokušaja nakon toga. Vjerujem u Boga i Božiju odredbu, ako bude suđeno, bit će, ako ne bude, ja ne mogu iz ove kože. Ali vjerujem da hoće user posted image Samo hrabro, ja se ne dam user posted image user posted image
Jakotužna, pa čestitam ti, nisam upratila da si trudnauser posted image user posted image user posted image Hvala Bogu user posted image user posted image

draga klemzi stvarno mi je zao sto prolazis kroz sve to i nadam se da ces nam uskoro se javiti sa lijepim vijestima

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 3141
27.10.2011 10:25:50   
irisss
Moja beta je 12-ti dan od insem. 4,9user posted image da nastavim s utrogest. ili čekam vješticu?

(odgovor članu seka87)
Neposredna veza do poruke: 3142
27.10.2011 12:28:00   
Lulu_08
irisss ja bih na tvom mjestu išla giniću na konsultaciju, obzirom da je sasvim moguće da do implantacije dođe 12 dana poslje začeća te tek od tada kreće rasti beta, te se dupla svakih 48h u prosijeku, sve je još uvijek moguće.

Na tvom mjestu bih išla na pregled, nastavila sa terapijom sve dok se ne dokaže suprotno!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu irisss)
Neposredna veza do poruke: 3143
27.10.2011 13:21:41   
Mia Š
Seka87 javi kad bude kakvih novosti, user posted image nije dobrodosla user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 3144
28.10.2011 16:31:59   
seka87
pozzzzzzzzzzzzzzzz ja nazalost a losim vijestima se javljam
jutros sam dobila user posted image
nadam seda je sljedeci mjesec nece biti i narednih 9 mjeseci

(odgovor članu Mia Š)
Neposredna veza do poruke: 3145
28.10.2011 16:42:13   
Mia Š
Tako je, samo pozitivno seka87 , idemo sljedeci mhesec s novom nadom , od sljedeceg mjeseca ne zelimo vise user posted image vec user posted image user posted image

(odgovor članu seka87)
Neposredna veza do poruke: 3146
   RE: dali sam trudna ?
7.11.2011 15:40:18   
zabrinuta12345
Ovako! Imam 16 godina. Već sam imala mali spolni odnos. Nisam još nikada u životu imala menstruaciju vjerovatno je trebam dobiti. E sad me zanima mogu li ja ostati trudna s tim da još nisam nikad imala menstruaciju i muški spol je jako malo ušao u moj. Zanima mogu li ostati trudna? Išla sam k doktoru nisam radila nikakve testove za trudnoću samo sam napravila urin iz čaše može li ta mokraća iz čaše zaključit jesam li trudna ili ne?

(odgovor članu enisa27)
Neposredna veza do poruke: 3147
7.11.2011 16:07:01   
nermina_

IZVORNA PORUKA: zabrinuta12345

Ovako! Imam 16 godina. Već sam imala mali spolni odnos. Nisam još nikada u životu imala menstruaciju vjerovatno je trebam dobiti. E sad me zanima mogu li ja ostati trudna s tim da još nisam nikad imala menstruaciju i muški spol je jako malo ušao u moj. Zanima mogu li ostati trudna? Išla sam k doktoru nisam radila nikakve testove za trudnoću samo sam napravila urin iz čaše može li ta mokraća iz čaše zaključit jesam li trudna ili ne?

ako jos nisi dobila menstruaciju nemozes ostati trudna, jer nisi imala ovulaciju. cak i ako si trebala dobiti prvu mjesecnicu u ovom mjesecu, cesto se kod djevojcica prvih par ciklusa radi o anovulatornom krvarenju , sto znaci da u tom periodu nije moguce zanijeti. nisam bas razumjela o kakvom urinu iz case pricas? radila si neke laboratorijske nalaze, ili?

Kan 28.11.2009 god.
Amani 14.07.2012.god

(odgovor članu zabrinuta12345)
Neposredna veza do poruke: 3148
7.11.2011 16:22:03   
Lana_
IZVORNA PORUKA: nermina_

IZVORNA PORUKA: zabrinuta12345

ako jos nisi dobila menstruaciju nemozes ostati trudna, jer nisi imala ovulaciju. cak i ako si trebala dobiti prvu mjesecnicu u ovom mjesecu, cesto se kod djevojcica prvih par ciklusa radi o anovulatornom krvarenju , sto znaci da u tom periodu nije moguce zanijeti. nisam bas razumjela o kakvom urinu iz case pricas? radila si neke laboratorijske nalaze, ili?

a kako 9-godišnjakinja zatrudni??

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu nermina_)
Neposredna veza do poruke: 3149
7.11.2011 17:10:12   
choirgirl
Ja sam dana prvi put nakon ove 2 godine i par mjeseci otkako pokusavamo ugledala na testu nesto sto lici na drugu crticu:) Samo toliko je blijeda ta crtica, vise kao sjena, ono bas se mora zagledati da se vidi. Znam da je svaka dobra , ma kako blijeda bila, samo ja nisam sigurna je l ova crta zaista tu ili to  ja haluciniramuser posted image
Trebala bih dobiti u srijedu, pa cu pricekati dotad s drugim testom...ali eto samo taj osjecaj, sto sam pomislila da mozda jesam....neka ga jos malouser posted image

(odgovor članu Lana_)
Neposredna veza do poruke: 3150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  124 125 [126] 127 128   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  124 125 [126] 127 128   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *