Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.12.2011 21:46:40
ellam
mile moje saljite poruku na pink, neko ce dobiti gratis cuvanje mat cel...
GERBERKA jesi li uzela jeftiniju ili skuplju opciju mat cel?? to me zanima. mi smo mislili uzet jeftiniju... abd da nam nikom to ne zatreba i da svi bacimo te pare...
ljubim sve
"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.12.2011 22:00:40
gerberka
tu ti je razlika u mislim par stotina km mozda 300 km razlike, a jako su vazne celije i iz pupcanika..nisam jos bila na sastanku..javim ti cim obavim mozda u ove dvije sedmice da se nađem sa predstavnikom..ellam koja si ti sedmica..ja 32 pa mislim da sam poranila posto se svakako prijevremneim porodom ne mogu saczvati,,,ne daj Boze
pusaaa
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.12.2011 22:14:50
gerberka
hvala ti bebice, ostani s nama jesi li ti pohranila maticne celije? poljubi princezu, kako se zove?
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.12.2011 22:50:08
Sandrich
Ja poslala Visnja, nisam ti se javila u vezi MC dok mi je muz bio tu jer je vrijeme brzo proletilo a nisam i ja bas najbolje. Ja cu svakako otici na taj sastanak. Mozes li mi samo dati informaciju kad je najbolje vrijeme za to, kad se moze taj ugovor potpisati? Ja sam u 30 toj sedmici....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.12.2011 22:50:42
gerberka
ja poslala pitanje na mejl ovo za rh faktore
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.12.2011 22:52:16
gerberka
naimici
sandrich sto su te zbunili
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.12.2011 22:53:18
dzenyA
bezveze ovi pricaju nista konkretno mi smo poslali sms,al nece mene nikakva guzovaca pa ni ova ali ko god dobije bice mi drago bar nesto u ovoj drzavi džabe
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.12.2011 22:54:17
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Sandrich
Ja poslala Visnja, nisam ti se javila u vezi MC dok mi je muz bio tu jer je vrijeme brzo proletilo a nisam i ja bas najbolje. Ja cu svakako otici na taj sastanak. Mozes li mi samo dati informaciju kad je najbolje vrijeme za to, kad se moze taj ugovor potpisati? Ja sam u 30 toj sedmici....
najbolje je da vec polovinom osmog potpises kako bi bila mirna ...za slucaj da beica kren ranije... kad budes imala vremena javi se
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.12.2011 22:59:54
Sandrich
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Sandrich
najbolje je da vec polovinom osmog potpises kako bi bila mirna ...za slucaj da beica kren ranije... kad budes imala vremena javi se
ok, hvala ti
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.12.2011 23:13:27
gerberka
jeste
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 8.12.2011 23:50:30
anđelo
Gerbo,čula sam i ja to pitanje,ja reko pametna pitanja ,al ništa ne upratih šta odgovoriše.Moj sin lječio životinje ,pa me stalno nešto zapitkivao,pola ih nisam čula Bebice,ne brini za snove o mužu sve je to normalno,hormoni rade svoje .Ja se jako dobro sjećam kako sam svog M spopadala,i čim je prošlo 40 dana ja naplatim svu apstinenciju .Ljubi ti nama Naimu malu, i ne brini za kilažu,moj je imao 2,330 grama a sad momak veliki
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.12.2011 0:10:33
Bebica11
IZVORNA PORUKA: anđelo
Gerbo,čula sam i ja to pitanje,ja reko pametna pitanja ,al ništa ne upratih šta odgovoriše.Moj sin lječio životinje ,pa me stalno nešto zapitkivao,pola ih nisam čula Bebice,ne brini za snove o mužu sve je to normalno,hormoni rade svoje .Ja se jako dobro sjećam kako sam svog M spopadala,i čim je prošlo 40 dana ja naplatim svu apstinenciju .Ljubi ti nama Naimu malu, i ne brini za kilažu,moj je imao 2,330 grama a sad momak veliki
koliko brzo je dobivao tvoj malecki? mene sve strah da je uzmem, dok smo bili u bolnici bila umotana u pelene i lahko bilo s njom, a sad nekako sva tanana i krhka, jedva cekam da se ubuci malo aBd
uh da mi hoce ova rana zarasti al dok prodje 40-nica tamam ce to biti
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.12.2011 8:50:07
Lulu_08
Jutro drage moje, žao mi je što nisam pratila emisiju sinoć, ali zaista već prije pola 10 ja spavam kao zaklana, ne mogu se obuzdati ama nikako, i opet jedva ustanem ujutro haha, grozno.
Danas opet moram kuhati kompot, juče ga nisam jela i opet zatvor, grrr.
Juče sam vidjela male tri ljepotice od naših forumašica sweet_insanity, Selma.A.M. i Semica ma nemam riječi nisam znala u koju da gledam, prelijepe bebice mashAllah, a da ne govorim o velikom momku naše Selme, to je tek frajer i pol!!!
Ja se razmišljam o pohranjivanju matičnih ćelija, i vjerovatno ću se odlučiti za to, tako da kada bude predavanje ovdje u TZ ja sam ZA!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.12.2011 9:01:00
Arina
jutroooooo
Ja inace nisam kukala....ali cu vam sad nadoknaditi.....pored grla ...od jutros krnule i moje vene.... ...na jednoj nozi samo imam i sve su do sad bile ok,,,,podnoslive...ali od jutros me boli ....evo digla nogu pa cu namazati onom kremom Lioton i navuci carapu....bude mi s njom lakse...ali mi se ne svidja sto me boli....ali valjda jadna nije mogla vise izdrzati....tako mi je bilo i sa proslom trudnocom...napravi se kmo mala kuglica isla sam doktoru kaze samo mazi kremom i carapa...i bilo je i bolje a svremenom se i kuglica smanjila i nestala ...ali polako.... Volila bi da je jos bar malo sacekala da jos ovo sto mi je ostalo sredim ali nije...ovako cu biti jos sporija
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 9.12.2011 9:11:28
drznica
Dobro jutroooo
Samo da vam mahnemo a posebno da poyelim dobrodoslicu Bebici...Draga vjeruj da sam cesto mislila na tebe i u bolnici dok sam bila, pitala bih Silver ima li kakve vijesti. Svaka cast na pretrpljenom bolu, heroj si. Zelim ti sto brzi oporavak!
Sonja, cestitam...mashalla momcina kao moj. Nek je sretno!!!