Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Emica_sa Jutro,ja sam vise luda ali stvarno su mi postali tanki zivci da je to za pricu Mene Alan izludi,on mene nista ne slusa,evo citavo jutro mi pravi probleme On je oduvijek bio tersonja pravi, ako mu nesto ne dam imao je fazu kad se bacao po podu,udarao glavom,jedno vrijeme sam bila luda zbog toga.Carape nije nikada htio da nosi,stalno ih je skidao,pa smo osudeni na hulahopke,a sada je i to poceo da skida,jednostavno voli da je bez odijece Ja ga znam i naruziti i fino mu reci,ali ne pomaze,po 10 puta se on skine,ja ga oblacim i tako u krug Penje se po uglu i trci,po 10 puta mu kazem da side,nebi me poslusao nema sanse,povisim i ton jer nakon sto mu 10 puta nesto kazem nemam ni ja vise zivaca za normalan razgovor Kad mu kazem da ne lupa zbog komsija on namjerno lupa Uvijek voli da je sve razbacano,imamo 2 velike kutije igracaka i on ih samo prospe i ode,ako hocu da pokupim,on opet prospe Kocke mu nisu uopce interesantne,ali bitno je samo da su po podu razbacane,ako hocu da ih pokupim pada u trans Bilo bi tu jos stvari da napisem,ali dajte neki savjet kako da izadem na kraj s njim ovo sve sto sam pocrnila isto radi anel da znas da nisi jedina pgotovo skida carape i dan-danas al kad skine on se pokrije lezi nedam da hoda bos zna me prevariti pa preletit sobu al brzo obucem Strample neda skida isto !. Kockica nema dje nema ja slozim on namjerno uzme kutiju i sve na sred sobe vise ih ne kupim samo zguram u cosak. znala sam prije kad histerise pucnit ga urlat na njega, sad samo ignorisem on nesto trazi a zna da ne moze, urla dere se ko da ga kolju, ja samo izadjem iz sobe urlaj kome hos kad se smiris pricat cemo . On de dereeee, cojk bi reko vani kud smo blizu ceste oce ljudi mislit da ga udaram ma koljem ga .a on ustvari sam urla. Kad se smiri udjem kazem suti A. smiri se dobro te ....uzmem tako se smiri ninam ga ,kad usuti sam vice necu pjakat necu reko nes kad si sve suze izplako,izurliko se... Neka su igracke, razbacane i kod mene su sveki je bezbroj puta mi rekla kao jao nemogu proc od igracki, kao sve bi ja to pobacala . Reko ne kupila ja ćaći svom vise, ja pokupim posklonjam slozim on kad se probudi prvo sta radi trce i sve na sred sobe izvrne ja sad samo u cose jedno,s guram da se nebi nasadila na neku igracku Da , si neku noc mi dosla u dnevnu rekla bi grom puko jos + doneo iz dr.sobe jastuke naslonjace 4 znaci i pravio si kucicu igracki nema dje nema ja samo kulirala kad je ocefio odnela . Jer da mu nisam dala da prenosi pravi mi krs , ispala bi svadja medju nama pobili bi se i sta imam od toga nista . Vako ocefio, odnela bez problema posle na mjesto. I njima je dosadno moraju nedje svoje bjesne gliste izvoditi !
|