Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam sinoc i preksinoc zaspala oko pola 10 i ustajem kao zombi naravno 2 jutra Stize me rodjendan lagano....
Tajra, znas sta smo dobili za rockas , hello kitty narukvicu, lancic sa privjeskom i nausnice , srebro....znas kako je slatkooooooooooooo, Lani je to "samo" maca
A sto se tiče naše Jelene ja majke mi svakim danom stječem sve veće strahopoštovanje prema njoj ( zato joj se slabo kad i "obratim" ) ...ženo svaka ti čast, nadam se da ćemo se nekad upoznati. Ljubi piliće i izdržite
Kako je hanady jutros?
Kod nas spavanje evo već drugu noć otišlo u tri lijepe...mali nece da zaspi ni do po noći,al bi za to od 21h da je na siki ili da ga se nosa ili ljulja ili bilo šta samo da je po njegovom... Opet za sve krivim zube....samo da izniknu više. E da dobio je 4-vorku,lijevu gornju,a fali mu donja dvica...
I kod nas se spavanje poremetilo i nema nikakvog pravila,juce nije nikako spavao i zaspao je navece tek u pola 11.to mi nikako ne ide u glavu,jer smo isli i vani i izmorio se a ipak ne zaspi a prekjuce smo citav dan proveli ko rodice i igrao se u kuci,a zaspao je oko 7 i prespavao noc
Evo sad gleda reklame i samo narucuje sta ce kupiti
Evo sad gleda reklame i samo narucuje sta ce kupiti
Pricaj mi o tome
Hajd sto velika narucuje, ali mala gleda reklame i govori: kupiO mi ovo (valjda se babi obraca ). I nije bitno sta je, cak i reklama za Merkator ili Konzum, ona samo govri: kupio mi ovo!!!
ja bez ture.... bolje sma ...al sma noć porvela presvlačeći se i preznojavala sma s eužas...valjd akkao sma koristila sve živo za skidanje ture tek sad počelo djelovati
Znači Sonja na porodu
Lady mi imamao isto narukvicu i naušnice kitty za stariju al nemamo za mlađu pa sda ni starija ne nosa inače će joj mlađa sve počupat Sve se kanim da odem i mlađoj da kupim, vdijela sma u prizemlji BBi u prolazau da ima...dobro si me napomenula kako d askršim lovu
Sad razmišljam da pravim neki kolačić za cure kad mi danas dođu....
On biznis neću do ponedeljka...tako da imama divnih planova šta raditi s anjima kući... sve neke novogodišnje kativnosti...smao moram u neku knjižaru d ase zavalim malo
Hajd sto velika narucuje, ali mala gleda reklame i govori: kupiO mi ovo (valjda se babi obraca ). I nije bitno sta je, cak i reklama za Merkator ili Konzum, ona samo govri: kupio mi ovo!!!
i moje...mlađa posebno...al ona fino prezicira ko da kupi ''mamaaaaaaa kupi mi ovo, mamaaaaaaaa''
Drzimo joj fige...
ja se bas neki dan pitam ima li novosti,tajra sta bi mi bez tebe ...nadam se da ce sve dobro proci aBd. A nije ona nas zaboravila ,nema trenutno internet kuci
A su reklame oduvijek zanimljive i meni je bilo bas simpaticno,ali sad nam je poceo diktirati spisak za kupovinu i to ne samo igracke i slatkisi vec i sve ostalo A ne moram ni spominjati da vecinu napamet zna
ma sve je to kako se djeca navuku... kod mene starija nije znala za hello kiity kako treba...njoj je jagodica bobica bila ''idol'' al sad kako mlađa za njom ludi i ova počela...
ma ja sma polako al sigurno počela izbacivati te likove... nemožeš ih obuć... krenemo negdje počnu plakat hoće kitty, hoće doru...nemama vazda isto da im obučem pa me izlude
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
ja bez ture.... bolje sma ...al sma noć porvela presvlačeći se i preznojavala sma s eužas...valjd akkao sma koristila sve živo za skidanje ture tek sad počelo djelovati
ma najvaznije se dobro preznojiti,nego jel opet nestajalo vode ili si se do 12 preznojavala
ma najvaznije se dobro preznojiti,nego jel opet nestajalo vode ili si se do 12 preznojavala
drago mi je da ti j bolje
nama noćas nije bilo redukcije a i d aje bilo ja sma s eveć uštelila...znaš kako lijep lončić imam sve češće se lončarim u posljednje vrijeme jest da s enanerviram malo me emocije spucaju pa vododvodu nabrajam sve po redu...al opet kad završim meni super pa me i ljutnja porđe
hello narode.. jelena, ženo drž' se nama se bliži dodjela paketića i deda mraz pa sam sad izletila u one2play da mu kupim poklon R. poželio alHa Romeo, polomih se tražeći bas tu tipu auta, sve sam im tamo ispremetala i kupih mu neki malecki ali nije alHa romeo...ma hajd Boga ti kao da on zna tačno, bitno je da liči...i kupi mu luda mama laptop...razbice ga za dvije minute ali ne mogu sada da se sekiram oko toga...hebat ga...nek se dijete raduje bar kada ga vidi ljubac svima
O paketicima puno ne mislim... jer sam skontala da uvijek bespotrebno pretjeram, pa sakrivam slatkise pola godine.... a igracku kupim na brzinu jer, zaboga, tad treba izabrati nesto...
Sad ponovo mastam i drzim fige sama sebi, ali ne smijem da vam napisem zasto jer cete mi opet zavidjeti...kao sto bih i ja vama
On je oduvijek bio tersonja pravi, ako mu nesto ne dam imao je fazu kad se bacao po podu,udarao glavom,jedno vrijeme sam bila luda zbog toga.Carape nije nikada htio da nosi,stalno ih je skidao,pa smo osudeni na hulahopke,a sada je i to poceo da skida,jednostavno voli da je bez odijece Ja ga znam i naruziti i fino mu reci,ali ne pomaze,po 10 puta se on skine,ja ga oblacim i tako u krug
Penje se po uglu i trci,po 10 puta mu kazem da side,nebi me poslusao nema sanse,povisim i ton jer nakon sto mu 10 puta nesto kazem nemam ni ja vise zivaca za normalan razgovor
Kad mu kazem da ne lupa zbog komsija on namjerno lupa
Uvijek voli da je sve razbacano,imamo 2 velike kutije igracaka i on ih samo prospe i ode,ako hocu da pokupim,on opet prospe
Kocke mu nisu uopce interesantne,ali bitno je samo da su po podu razbacane,ako hocu da ih pokupim pada u trans
Bilo bi tu jos stvari da napisem,ali dajte neki savjet kako da izadem na kraj s njim
to što ti opisuješ svo smo mi prošli na ovaj ili onaj način...
najprije sebe ne opterečuj porsutim igračkama... a drugo dvije kutije svedi na jednu...
malo to podjeli pa ono čime se igra sad neka stoji a drugu kutiju skloni...tako ćeš imati adute da svermena na vrijeme ga ''iznendaiš'' nečim novim pa s etime zaigra bar pola sata
nemoj gubiti živce... kada s epnje na ugao nemoj ga dozivati i govoriti ...nego priđeš skineš ga uzmeš olovku i papir ia počneš crtati...znači usmjeriš mu pažnju na nešto drugo...
isti štos i sa lupanjem...smao mu probudi zantiženju nečim novim smirenijim u tom trenutku...
A to što s ebaca...smao stavi nogu da ne udari od ćošak...porđe to
polako ženo