Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hanady nadam se da ce te brzo popustiti.. Ja nisam ni prehladjena nit ista drugo,samo eto temperatura . danas u 3 ipo popijem paracetamol jer je bila 39,pa u 4ipo popijem opet paracetamol jer mi narasla na 39,8. U 7 mjerim kad prelso 40 i ja fino cepic i tek mi tad spala. Malo sam pretjerala sa lijekovima al nije mi bilo druge nego tako.. Jelena žao mi je sto se patite,da Ana brzo ozdravi
Moja Ana opet ima temperaturu...ja cu stvarno skocit s mosta, samo moram dublju rijeku od Miljacke naci. Sto kaze pochacontas roknucu se majke mi. Vise ne znam sta je, peti dan pije antibiotik. Ali zato cura je danas od pola tri do maloprije sve piskila u tutu, nije ni jednom u gacice, mami srce ko planeta
bas mi je zao ljepotice malene , a za tutu veliko bravo
Moja Ana opet ima temperaturu...ja cu stvarno skocit s mosta, samo moram dublju rijeku od Miljacke naci. Sto kaze pochacontas roknucu se majke mi. Vise ne znam sta je, peti dan pije antibiotik. Ali zato cura je danas od pola tri do maloprije sve piskila u tutu, nije ni jednom u gacice, mami srce ko planeta
bas mi je zao ljepotice malene , a za tutu veliko bravo
Jelena hvala ti puno.posto su sad zdravi ja cu njima smanjiti na dva put dnevno po kasiku. nadam se da ce Ana ozdravit brzo,misa mu i tu temp. Hanady udri po vitamina,mozda rhinostop ,inhaliraj se malo.
Iman brzo ozdravljenje curi . Marijana isto tako i vama brzo ozdravljenje Tajra , kod mene ravnica nema snijega sto je bilo oso za pola sata al zato kod mame ima kako kaze ....pa cemo njoj na sankanje . Hanady nedaj se draga amancek u carstvu snova samo uzivajte mila ..... Tajra sta tvoje curke rade, jesul se obradovale snijegu prvom? Ja i Moj Hairlija gledamo gafilda na boomerangu navuklo me djete na crtice i ja volim snjim lec pa pogledat gafilda sto on kaze . Kad cemo u carstvo snova neznadem jos Bananice sta ima kod vas , jel cura zaspala .
Mi smo danas bili u parkicu na snijegu, cist, netkanut, mi ga razgazili ..ma divno..eto Tiki, vidis da u snijegu ima i nesto dobro...Lana uziva, a to je dovoljan razlog da ga i ti gotivis...eto ne moras da ga volis
Iman, Hanadi, Marijanna, ozdravite brzo ...vjerujete li da je ne pamtim da sam ikada u zivotu imala temp. a budem bas bas bolesna
V. zaspao, mm nocna, a ja puna energije, ne znam sta mi je... ...mala sto ti mene vise ne volis? ni na kafu me vise ne zoves , samo onu zgodnu konu
svašta ste ispisale jučer...ne mogu sve da pohvatam.
vidim pisalo se o jelu...i kod nas jelo postaje problematično. do prije 15-ak dana je jela sve bez problema, tačno po satnici ali sada se pretvorilo u horor. jedva ja nju nahranim, pa hoće, pa neće...poslije vrtića joj dam supu i ona na silu uguram malo lgg-a. i oko 18:30 frutolino ili nešto. ne mogu nikako ni stolicu da joj stabilizujem. evo isključila sam i mlijeko, uključila AD (koji više neće nego što hoće) ali ništa se ne dešava. i dalje ima obimne i više tečne nego kašaste stolice koje su jako obimne. dajen i Prolife ali valjda je ovi antibiotici slomiše pa crijevna flora nikako da dođe na svoje.
Jelena, šta je sada sa temperatumom, majku mu?!
kako su bolesna djecica jutros?
ladyblue ne znam sta bih ti rekla za tu stolicu,jesi pratilla da nije od neke hrane jos,jeste radili prtrage da nema nesto ne daj Boze,neke bakterije ili nesto jer joj evidentno nesto smeta
pa nemoze se ni udebljat kad jede gnjecenu hranu tako meni rece jedna zena ja A. vec odavno ne gnjecam al ona nece drugacije da jede jel da....al projest ce od B comx.sigurno
Ovo nije tacno, nema to veze uopste, a Lana bira hranu....ne gnjecim nista mjesecima, ali posto nece svasta da jede, npr. "maskiram" povrce u supu. Spomenula sam gnjeceno jer mi je pojam da pojede komad mesa, sniclu, buraniju i sl... I meni ne treba da se udeblja, nego samo da jede....a kile manje-vise...
ovo mi je isto niđe veze...kako onda bebe koje piju AD mlijeko na flašicu prvih 6 mjeseci zživota rastu i debljaju se ( a pričamo samo o tečnosti) i piju samo tekućinu, a pokake baš potvrdo govance
moj R. isto uglavnom jede blendano još uvijek , radim na tome da to promijenimo ali kada skontam kako dobro, odlično kuc kuc jede na ovaj način i kako neka djeca koja žvaču ništa zapravo kvalitetno ne pojedu, onda ne znam šta je bolje/gore: žvakati samo kiflu i makarone ili gutati sve, ali doslovno sve što mu spremim-svo povrće, supe, meso, svo voće, mlijeko, žitarice, jogurte, hljeb, pite, čokolina itd.) A ne mogu reći da ništa sada ne žvače-žvače i jede ono što on voli, a ono što mu postane mrsko i kada kaže "dota je bevi više" onda ja lijepo sve vratim u blender i sve smaže i mirna Bosna!
ladyblue ne znam sta bih ti rekla za tu stolicu,jesi pratilla da nije od neke hrane jos,jeste radili prtrage da nema nesto ne daj Boze,neke bakterije ili nesto jer joj evidentno nesto smeta
sačekat ću da popije i ovaj antibiotik pa ću onda vidjeti šta ću i kako ću. ako ne prestane, tražit ću uputnicu da se uradi analiza te stolice da vidim u koja je doba.
joj neki dan kad mi srce nije stalo-R. me čeka u autu u AS uredno svezan, ja ga tako ostavim par sekundi da mi ne izleti na ulicu dok ne povadim iz auta i gepeka šta mi sve treba..ali da se ne bi dernjao, moram mu dati ključ od auta da on to tipka i pritišće...i ja tako njemu uvalila ključ od auta da ga tipka i pritišče da me ne smara i ne dere se i zalupim mahinalno vrata od auta..i on kako je tipkao to, naravno zaključa se...ja za bravu auta da otvorim, ne može... joj reko majko mila, zeeennnn smiri se, ne prepadaj ga, ne paniči, lijepo mu samo objasni da klikne opet dugme na ključu -to, to Rafi dugme, desno desno...jojjjjjjjjjjjjjj hajd naravno da je skontao, ali kad sam samo skontala da je bio SVEZAN i da je ključ recimo mogao ispasti na pod šta bi tada..pa lijepo bi se roknula ojjjj svakakvih čuda s ovom djecom majko rođena e neće beba više voziti auto niti doći u posjed kljuca miša li mu njegovog...
sačekat ću da popije i ovaj antibiotik pa ću onda vidjeti šta ću i kako ću. ako ne prestane, tražit ću uputnicu da se uradi analiza te stolice da vidim u koja je doba.
jutro oso moj A mm ga odveo, jutros u vrtic uh kako li ce biti.....poci nisam jednom nabelajila zbog kljuceva anel bio mm izgubio kad neku noc nadje stavio ispod trosjeda digo jastuk od trosjeda i tu ga uguro a mi nema dje nismo trazili.