Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo nas rekli su da moze al stim da najprije dovodim ga da se navikava , par dana to nam nece naplacivati dok ne vidi mozel to A. il ne moze prihvatiti jer ima djece koja placu ne mogu se navici a on je mali a tu su vecinom djeca od 3+ pa nadalje ... Pa da ga dovedem malo sutra , od 8 do 12 je 120km ....
Jelena, bas cu probati i ja davati nocu, jer moja nocu zna popiti cijelu bocicu vode. Samo ne znam koliko to smije stajati Ja sam nekako mislila da se to mora popiti odmah jer nema efekta kasnije...
Evo mene.... Kuham od pola 6 , posto dama jede supu, danas sam iskuhala povrca ne znam ni ja sta sve ima unutra, dobro izmiksala i vratila u vodu, napravila kao krem supu i dodala fideline...masallah pojela je sve sto sam izvadila a dodatno sam zadrobila hljeba u to...jest da je tajo izmisljao igre i slicno ali je pojela Pa pravit cu jbg ovako dok ne krene kako treba jesti...radi ovaj B-komplex salim se
Veče.. ja d analetim vidim jelo na tapeti...eto moje jedu...al su mis labe ...F me malo zeza s ajelom al normala kad joj je nos ko nijagarin vodopad... sreća nema ture...sreća...kod njih al ima kod mene...ja sma donja... evo me sa krompirom na nogama ko posljednji alkos smrdim jer mi paracetamol nije pomogao... ne mogu d apušim...e kad ja ne mogu d azapalim to je znak d asma plaho bolesna
hanady brzo ozdravljenje curama .....i tebi auuu cim ne mozes zapaliti znaci dobro te stislo, tako i mene sve dobro dok mogu zapaliti cim ne mogu znaci dobro sam fasovala ...uh joj nedaj te se Lady de mi kazi kako to napravi taj bučkurus od supe ne ozbiljno hajd na pp ako nes ovdje .....kako zacini scim da i ja A. napravim
Vecer, raja, sta mai? Samo da mahnem, pusa svima, ljubite djecicu i da nam bolesna djecica brzo ozdrave Kod nas hvala Bogu sve ok, postajemo pravi mali maheri u izmisljanju, da ne kazem laganju, svako malo nesto izmisli, i obicno kaze da je to uradio neko ko u tom trenutku nije tu , danas je pravila prvog snjeska ove godine sa tetom
Neki sezonski mix Ledo, grasak, buranija, mrkva, brokula, karfiol, krompir...ma svega... Iskuhala sa malo ulja, onda samo povrce ubacila u blender, i vratila nazad u vodu (dobila krem supu), dodala fideline, malo vegete, persuna kao u obicnu supu...i to je to... Nije lose mogu ti reci....znam da je pojela kvalitetno... Nisam imala mesa, inace bih na mesu iskuhala povrce...
Lady, ja ti danas htjedoh napisati, pa smetnuh...po meni je najvaznije da dijete voli da jede supe...bilo na nekom mesu, bilo samo povrce...pod ovim mislim na supe, kuhanja, corbe, krem juhe...ne opterecuj se sto nece zaglabati batak ili sniclu...bice vremena i za to...ako vec voli makarone, nek' ih jede, probaj joj praviti mesno povrtne sosove, pa samo prelij preko tjestenine..super za danasnji rucak
Felix, sretno sa vrticem...nesto razmisljam, a sto ne sacekate proljece, to ti je jos 3-4 mjeseca, ipak je on njeznica slabijeg imuniteta...al' eto kako god odlucite, nek' je hairli
tekja ni sama neznam ev glava me boli razmisljajuci sta cu , ne ide mi se jedino sto placam 4 sata 120km + tu su samo velika djeca nema anelovog uzrasta , + teta rekla cim je cula godine , kao prvo neka dodje par dana da vidi ocel htjet ostaajat Neznam a i zima je sto kazes ..... Nisam pametna nikako sta da radim...... A od proljeca ljeta sam mislila raditi abd . pa tad bi ga dal obdaniste il seka da ga cuva ..... Il da idem pitat druga obdanista dje imaju djece A. uzrasta vrsnjaka ...
Neki sezonski mix Ledo, grasak, buranija, mrkva, brokula, karfiol, krompir...ma svega... Iskuhala sa malo ulja, onda samo povrce ubacila u blender, i vratila nazad u vodu (dobila krem supu), dodala fideline, malo vegete, persuna kao u obicnu supu...i to je to... Nije lose mogu ti reci....znam da je pojela kvalitetno... Nisam imala mesa, inace bih na mesu iskuhala povrce...
aha ja mislila ti pricinila s necim brasnom recimo da bude krem bas supa pa zato pitam ...
Moja Ana opet ima temperaturu...ja cu stvarno skocit s mosta, samo moram dublju rijeku od Miljacke naci. Sto kaze pochacontas roknucu se majke mi. Vise ne znam sta je, peti dan pije antibiotik. Ali zato cura je danas od pola tri do maloprije sve piskila u tutu, nije ni jednom u gacice, mami srce ko planeta
Hanady u istom smo sosu,evo ja citavu vecer nemogu spustiti ispod 39 temperaturu ,ovo mi je sigurno isti virus kao kod Nikole jer nista me drugo ne boli ,samo visoka temperatura. Njemu je proslo za 2 dana,valjda cu i ja brzo doc sebi..
Jelena, pa bas mi je zao, kako si se porodila nikad da predahnete, zelim vam sto prije da nestane tih glupih tura i kaslja i da uziavate bez briga, pusa djecici i posebno Anuski
Hanady u istom smo sosu,evo ja citavu vecer nemogu spustiti ispod 39 temperaturu ,ovo mi je sigurno isti virus kao kod Nikole jer nista me drugo ne boli ,samo visoka temperatura. Njemu je proslo za 2 dana,valjda cu i ja brzo doc sebi..
ja evo ko mungos... trese me groznica a visoka mi temperatura... ne silazi ja nešto radim za posao d asutra po mužu pošaljem jer užas...sam ema šanse da sutra ovako deveram... al mene grlo boli i u plućima užas jedna
nisma slatko imama sok...od ruže...evo pijem to... ma užas sam ti ženo...ne pamtim da sma vako slaba bila... kad ja ne mogu d apušim moš mislit kako sma