Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
moje tugo moja kako su s enavikle same odu upale usisivaš i ispušu se...posbeno mlađa jer starija i zna u toaletu to obaviti regularnim putem... al F s ene budi...ona to sama sebi zan srediti inače sam dok su bebe bile uvijek praktikovala da uspavama bebu pa usisavam da ih naviknem na zvukove ja sve radim a one ko mali topići spavaju
ma i ja sam to radila...mjesec dana sam je umirivala zvukom usisavaca...al prvi put kad sam krenula usisavati dok je budna...dreka i tako svaki put
ctrl i +
ctrl + na laptopu
< Poruku je uredio Emica_sa -- 5.12.2011 22:44:05 >
Noa ujutro idem nesto kupovat pa cu potražiti kabanicu,a i pitat cu svekrvu gdje je Nikoli kupila. Ima li sanse da popijemo kavu sutra oko podne? ljubi mi malu balerinu
odgojne metode iz 1932 pa sad ti kontaj ...recimo da ga je ostavila u govnima u velikom skafu...tad su oni drveni bili...ko bacve za vino...samo sire...umazanog...na suncu...et...ukratko
Noa ujutro idem nesto kupovat pa cu potražiti kabanicu,a i pitat cu svekrvu gdje je Nikoli kupila. Ima li sanse da popijemo kavu sutra oko podne? ljubi mi malu balerinu
moram provjeriti raspored javim ti se do podne haj pliz pitaj svekrvu ranom zorom treba mi baš baš..ufurala se balerina da je Pepa pig i skace po ''bvatnim vokicama'' jakna i kaput su prljavi a vidi vremena ko zna kad ce mi se osušiti
Leena,mislim da je to sto pijes na bazi Beta glucana. Ne znam koliko kosta taj Imuno,ovi Beta glucani najjeftiniji su 60 KM i to oni slabiji koji u biti i jesu za podizanje imuniteta dok se oni jaki koriste kod tezih oboljenja.
odgojne metode iz 1932 pa sad ti kontaj ...recimo da ga je ostavila u govnima u velikom skafu...tad su oni drveni bili...ko bacve za vino...samo sire...umazanog...na suncu...et...ukratko
Joj kako je to midilo puha sto bi danci rekli jel barem ten dobar imao
boga pitaj ...to nam je vazda prepricavao...ko ono u stilu...nemamo mi pojma sta znaci odgoj ...isto i moj deda, mamin otac, i njegove ratne partizanske price...zaledjeni prsti...crvav snijeg...i tako to
moram provjeriti raspored javim ti se do podne haj pliz pitaj svekrvu ranom zorom treba mi baš baš..ufurala se balerina da je Pepa pig i skace po ''bvatnim vokicama'' jakna i kaput su prljavi a vidi vremena ko zna kad ce mi se osušiti
kupim joj ja ujutro,naci cu je negdje a i ostavio joj je sv.Nikola nesto kod nas pa bi voljela da popijemo kavu, ako se organiziras javi
Vidis dadada i kod mene ima tih prica samo su to tad ljudi pricali sa osmjehom na licu a danas roditelj pukne cvoku dijete ga tuzi hahaha,mislim znam da je bilo i ruznih metoda al se zato imalo o cemu i pricati
Vidis dadada i kod mene ima tih prica samo su to tad ljudi pricali sa osmjehom na licu a danas roditelj pukne cvoku dijete ga tuzi hahaha,mislim znam da je bilo i ruznih metoda al se zato imalo o cemu i pricati
ma naravno...skroz druga vremena...moj dida je svog oca i majku persirao...sve ti govori...zamisli da sad moj A. mene persira ...pa bi nas odmah u ludaru smjestili ...danas mojoj mami ucenica kaze pred citavi razredom "nisi TI normalna"