Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ljudi sta vam je, nemoj da me ko pogrešno shvati...nisam ni ja cugerka, mene bi 7 jegera lijepo na CUM poslalo...bila trudna 9 mjeseci, 2 godine dojila, to ti ga dodje da haman pa 3 godine nisam gucnula alkohol...a nikad ni prije nisam cugala sad..pice, dva i vozdrica! ali samo jeger! vino mi je bljak, ubije me kiselina od pola čaše, pivu nisam nikad pihnula, a ni ostalo!
joj, evo nas o cugi pričamo, još će nas banovati ko one tuberane koji besjediše o pušenju
< Poruku je uredio pocahontas -- 2.12.2011 9:33:33 >
ja ću sutra aBd...kod kuma na svadbi da zadam... rekla sma mami d anas ne gleda kakvi se kući vraćamo
Još smo pod presijom smao takvom do te svadbe...kad sve bude gotovo sutra biće ludilo
dobro jutro drage zenice, kako su bolesna djecica, jelena kako je uho kod Ane? mene moj djecak obradovao jutros po prvi put samovoljno je otisao u vrtic poljubio me otisao teti mahno mi i poljubac mi poslao ni teta ni ja nismo mogli vjerovati, bas me obradovao nakon ne prespovane noci, sinoc sam se premorila pa nisam mogla da spavam bas. kako djete moze uljepsati dan
Eh a sad obavjet o onim čepićima... U sloveniji nema...no u apoteci je rečeno ako i ima nebi mogle dobiti bez recepta Tako da od zemalja u Eu ništa...Pocy napomenemo mi tebe pred veneciju
pa da ti kažrem i sama sam pomislila to... naime kolegica kad mi reče da su u apoteci rekli bez recepta ništa kaže vidjet će još u nekim apotekama...rekoh joj nemoj gledati...ja nebih na svojur uku davala bez konsultacije sa doktorom jer ipak treba recept za to
Posebno nebih sari...em je mala em je zeza brohitis...mislim bez doktora ništa
ljudi sta vam je, nemoj da me ko pogrešno shvati...nisam ni ja cugerka, mene bi 7 jegera lijepo na CUM poslalo...bila trudna 9 mjeseci, 2 godine dojila, to ti ga dodje da haman pa 3 godine nisam gucnula alkohol...a nikad ni prije nisam cugala sad..pice, dva i vozdrica! ali samo jeger! vino mi je bljak, ubije me kiselina od pola čaše, pivu nisam nikad pihnula, a ni ostalo!
joj, evo nas o cugi pričamo, još će nas banovati ko one tuberane koji besjediše o pušenju
a da me vidi baaaaaabbboo da se opijam .....
Pochi što si se ismija... Jutro prije svega, dječici što prije da ozdrave a mojoj mloj krajiškinji šaljem veeeeeliki nadam se da nije ništa strašno, jer kod mene djete kašlje danima. Bio na sirupu kao malo ga popustilo ali nikako da skroz izbaci onaj šlajm više mi preko glave majke mi. A ne volim mu ni davati toliko sirupa...
Eh a sad obavjet o onim čepićima... U sloveniji nema...no u apoteci je rečeno ako i ima nebi mogle dobiti bez recepta Tako da od zemalja u Eu ništa...Pocy napomenemo mi tebe pred veneciju
no frks ...slobodno računajte na mene jer ja aBd sto posto idem, Boze zdravlja
ima li apoteka u veneciji ne, ozbiljno..nemojte se smijati od one vode i kanala, ja ne vidjeh nigdje apAteku (što bi moja nana rekla )
< Poruku je uredio pocahontas -- 2.12.2011 9:54:30 >
j bananice sliku toga...možda sma i negje poršla karj nje al ne znam da sam
pa da ti kažrem i sama sam pomislila to... naime kolegica kad mi reče da su u apoteci rekli bez recepta ništa kaže vidjet će još u nekim apotekama...rekoh joj nemoj gledati...ja nebih na svojur uku davala bez konsultacije sa doktorom jer ipak treba recept za to
Posebno nebih sari...em je mala em je zeza brohitis...mislim bez doktora ništa
znas kako ja razmisljam
ako sa tako agresivnim stvarima krenes tako rano sta ce biti za koju godinu.onda ce djetetu trebati teski neki lijekovi za lijecenje mnogo cega.
moji su prosle godine mucili muku sa slajmom i iskreno meni je onaj caj od luka i jabuke napravio haos,izaslo je sllajma ja nisam mogla vjerovati. ali Igor je preko 10 dana bio na inhalacijama ujutro i navece,8 dana na urbasonu,znaci teski opstruktivni bronhitis ali uspjeli smo to sanirati.
takodje mislim da se taj slajm skuplja i kod ne dobro izljecene upale,jbg Luka je imao upalu pluca,poslije saracevickine terapije nije uopste bilo problema.
pa bolje onda pribjeci i inhalacijama i urbasonu da se to sanira nego nesto uzimati na svoju ruku.
a da me vidi baaaaaabbboo da se opijam .....
Pochi što si se ismija... Jutro prije svega, dječici što prije da ozdrave a mojoj mloj krajiškinji šaljem veeeeeliki nadam se da nije ništa strašno, jer kod mene djete kašlje danima. Bio na sirupu kao malo ga popustilo ali nikako da skroz izbaci onaj šlajm više mi preko glave majke mi. A ne volim mu ni davati toliko sirupa...
Proizvodi: GALENSKI LABORATORIJ Nova Gorica,Rejčeva ulica 2 Sestava in delovanje 1 svečka vsebuje 60 mg eteričnega olja bora ( Pini aetheroleum). Pomožna snov: trda mast. Eterično olje bora deluje antiseptično in mukolitično, redči bronhialno sluz in omogoča izkašljevanje. Svečke priporočamo pri okužbah dihalnih poti in bronhitisu pri majhnih otrocih. Kaj morate vedeti, preden vzamete Bronhopulmin svečke Ne dajajte Bronhopulmin svečk otroku, če je preobčutljiv na eterično olje bora. Dolgotrajno jemanje lahko povzroči preobčutljivost. Nosečnost in dojenje Navodilo velja, če bi Bronhopulmin svečke vzela odrasla oseba. Ne uporabljajte Bronhopulmin svečk, če ste noseči ali dojite. Kako jemati Bronhopulmin svečke Otroci nad 4 mesecev: enkrat do dvakrat dnevno 1 svečko v črevo. Shranjevanje Shranjujte pri temperaturi do 15ºC. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Pakiranje: 10 svečk Ovo sam kopirala sa stranice http://www.gal-lab.si/nai-izdelkigl/320-bronhopulmin-.html
evo taurus ovo imamo
ma ja bih ove čepiće iskreno koristila samo ako bi mi se dijete doslovno gušilo od šlajma...on obično kada ga šlajm muči povrati i vozdrica..nije tako strašno nikad bilo... a obzirom da ti čepići koštaju 5 EUR neka ih kući, pa nije šteta ni ako propadnu neiskorišteni! a i meni to nešto plaho agresivno zvuči sudeći koliko mala od ladyblue kaki