|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  431 432 [433] 434 435   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
2.12.2011 7:27:49   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 10801
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
2.12.2011 8:13:14   
bebacha
jutro
mi da se prijavimo i odma odjavimouser posted image
za jedan satic idemo u Tuzlu,ja lebdim,noge ko da su tude,ne osjecam ih.nosic mu curi i hroptiuser posted image osjeti se da ima dosta slajma.vidjet cemo sta doktorica kaze.sinoc sam poredila dva snimka pluca,onaj od prije 4 mjeseca i od prekuce.pa meni laicki gledano ima tu jos sjene.punooo manje nego prosli put al ima.e sad jel to ono sto kazu da ostane oziljak na plucima od upaleuser posted image hocel to sad ostat za stalno il nije jos kasno da se lijeci,prosle je 5 mjesci od kad smo bili u bolnici.cjelu noc sam lose spavala,samo da prode kontrola.eto ako niko ima iskustva s ovim nek pise,moze i pp pa ca to procitat nekad danas.idem ja i pozelite mi srecu


_____________________________

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 10802
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
2.12.2011 8:21:30   
leona81
sto se napih sinoc s rajom neplanski, nije to za mene vise, oporavljam se cijelo jutro:)

_____________________________

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 10803
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
2.12.2011 8:22:12   
Mala Selma
jutro zenice...
ja sma svauser posted image , samo da prodje i ovaj radni dan, bez stresa i brige.
I moj A. spava sam u sobi od 15 mjeseci, na velikom krevetuuser posted image .Doduse nama je stan mali i lako ga cujemo i vidimo, a on svaku noc pred zoru dodje kod nas, pa odspava sa nama do vrticauser posted image . I mi kasljucamo i slinke na cure, ali nemamo temperaturu.U vrticu Djeciji grad na Mojmilu su zavladale pljuskacice, pa rece nam juce uciteljica da A.pratimo.Tako da za 2-3 sedmice mozemo ocekivati pljuskavice.

_____________________________

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.


(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 10804
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
2.12.2011 8:34:33   
Anoniman
ti si kraljica zeno! pa kako sama u sobi a tako malauser posted image ? mislim, super zbog tebe da se tako moze sama uspavati..meni je odlično sto bar hoce u svoj krevetic-pogasimo svijetla, povaljamo se, ja primakenm njegov krevetic uz naš, obavezno moram da provučem ruku kroz ogradicu i čuvam njegovu i tako zaspemo..meni je ovo fantastičnouser posted image .. o sobi ni ne razmisljam pa sigurno bar do škole...a čini mi se da ni ja ne bih mogla mirno spavati jer bi razmisljala da li se otkrio i ustajala se po sto puta da ga provjerim...user posted image


Vjeruj mi da je dosta lakse kad je u drugoj sobi, jednostavno dijete ima svoj mir. Svima ovdje je poznato da je moje dijete ustajalo do 14 mjeseci ujutru izmedju pola pet i pet bukvalno svako jutro, kako sam je prebacila u njenu sobu ona spava do osam-devet. Ona je tip da evo sad npr dok ona spava da ja udjem u sobu istog trena ce se probuditi, ima lagan san i dovoljno da se ja ili mm okrenemo u krevetu ona bi se budila. Kad joj bilo nekih 14 mjeseci dobila je svoju sobu, ja sam stavila u njenu sobu i fotelju na razvlacenje jer sam kontala da ce biti tesko da sama spava da cemo jojbiti cesto postanari u sobi, ali hvala Bogu za ovih sedam mjeseci ne znam jesmo li desetak puta odkunjali malo pored krevetca kad bi se probudila u noci. Ona meni spava u vreci tako da nemam bojazni od otkrivanja, a soba joj je tik uz nasu spavacu pa ja nocu otvorim vrata da je cujem, mada mi se znalo desiti i da su zatvorena a da ja cujem svaki njen pokret. A od svog treceg mjeseca nije sekunde zaspala sa nama, ne sto mi smo kategoricni i nedamo vec sto ona samo hoce da spava u svom krevetcu, nije spavala ni u kolicima, gdje god bi krenuli krevetac se nosio.
Apropo spavanja njenog sinoc je ja stavila u krevetac oko pola devet i izasla iz sobe, peglam ja u dnevnom i cujem nju prica li prica, pa cujem ljulja bebu, pa hrani je i sve tako u krug, oko pola deset provirim kad ona kraljica posla da skine gornji dio pidžame i nije uspjela nego ruku provukla kroz kragnuuser posted image , ja kako sam usla u sobu i rekla "sta ti radis, sto ne spavas" dijete se samo baci i zatvori oci, reko Ana ne smijes se skidati, a ona meni "pava Ava" i zatvorene joj ociuser posted image , a ona je dijete koja inace uopste ne prica, ali kad izgleda njenoj guzi treba zna svasta pricatiuser posted image


Bebacha srecnouser posted image

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 10805
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
2.12.2011 8:38:24   
dubravka01
Jutro i od nas,
Kako su mame,dječica i bebe?

Kod nas noć prošla relativno mirno, ja uspjela odspavati haman pa i 2x po 2h u komadu user posted image
Samo da više prođu i ovi zubići...
Ja ne znam kako je kod druge djece ali kod nas ovi zubi izniču cik-cak, imamo donje i gornje jedinice, pa onda gornje dvice,jednu donju dvicu i sinoc vidim tamo negdje unutra izbila mu ja mislim četvorkauser posted image a ja cijelo vrijeme čekam ovu donju dvojku???

Ništa mi Boga mi nije jasno, kud je sve crveno i tvrdo i eto kako izgleda ja laički mislim da će nam svi zubi iznići za 2-3 mjeseca.

Ljubimo sve male slinavce i da sto prije ozdrave


_____________________________

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 10806
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
2.12.2011 8:43:45   
dubravka01
IZVORNA PORUKA: leona81

sto se napih sinoc s rajom neplanski, nije to za mene vise, oporavljam se cijelo jutro:)


E moja leona, ja odem u goste ne primirišem alkohol,al' se uredno uspavam  tamo oko 23-24h i tako mm me budi da idemo kući, tugo moja user posted image user posted image user posted image user posted image a nekad se i sjedilo i cugalo ma ne smijem ni pisat


_____________________________

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 10807
   [Obrisana poruka]
2.12.2011 8:45:13   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu dubravka01)
  Neposredna veza do poruke: 10808
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
2.12.2011 8:45:21   
Malenaoduvijek
dobro jutro djezeri,dobro jutro ......user posted image

ja sam za remonta Bgm...sinoc sam uzela acerolu da pijem pa cemo da vidimo hoce li sta pomoci....

jelena Anuska i Igor pravo lice.isto se ponasaju i u krevetu.Igoru je dovoljno da se okrenes da se on probudi,jutros je "prespavao" do pola 8 jedva se dozvao user posted image

bebacha drzimo fige drugu, bice to sve ok user posted image

odoh vas sada citati

_____________________________

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10809
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
2.12.2011 8:47:28   
dubravka01
IZVORNA PORUKA: Iman83

Žene, ja rekoh iman malo kašlje a ona krha li krha...ko rudar user posted image

Ima li ko kakav savjet, prirodni ili neki sirup da joj kupim...jooj, više...nikad zdrave sedmice sastaviti.

Bebacha sretno mila, da sve prođe dobro ako Bog da...

Mi sutra na UZ srca, i ja ko na iglama, pa te potpuno razumijem!



Mi vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i da što prije prođe taj kašalj.


_____________________________

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 10810
   [Obrisana poruka]
2.12.2011 8:49:22   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu dubravka01)
  Neposredna veza do poruke: 10811
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
2.12.2011 8:50:48   
Anoniman
Sad jutro i od nas, moj mali harambasa se probudio u pola sest, prije 15min ga uspavala opet i sjela da oćejfim kaFućino, evo i Ana se probudila prije koji minut i eno daje lutki dorucak user posted image . Sad dok nju dignem, dok je nahranim i Luka ce se probuditi pa da idem Ani vaditi bris grla, nosa i uha. I nocas je imala temperaturu, ali opet nije prelazila preko 38. Evo danas tacno sedam dana kako je pod temperaturom.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 10812
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
2.12.2011 8:53:52   
ladyblue RR
jutro..

Iman, kakav je kašalj? suhi ili ima šlajma?

Kod mene je dan počeo sa govnima...stavila Nađi sinoć onaj čepić za šljam i jutros popije flašicu mlijeka (poslije 3 dana apstinencije) i dok sam joj donijela sirup imam šta i vidjeti. Pižama mokra koliko se ukakila. skidala sam je u kadi koje su to količine bile. istuširam je i spreminm za jaslice, obučem se i uzmem je da joj obučem skafander....ona se opet ukakila. nevjerovatno šta ovi čepići rade. to su takve količine šlajma da ne povjeruješ. manje kašlje. jučer je kašljala nekoliko puta a sinoć i jutros nije nikako. izgleda da su čepići učinili svoje i svukli taj šlajm pa je ne guši.

< Poruku je uredio ladyblue -- 2.12.2011 8:56:18 >


_____________________________

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 10813
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
2.12.2011 8:55:20   
Malenaoduvijek
iman probaj onaj sirup sa loorom i smedjim secerom da napravis ako hoces prirodno,a mozes i karamel mlijeko ili vidi ovaj sirup sto rece apotekarka ako zrelo kaslje

za malu Mancicu,a sutra sretno bice to ok aBd user posted image

apotekarka a gdje si ti isla,pa neka te s rajom cccc user posted image

poci ja hocu da budem cool a evo me slinava katastrofa prava user posted image

tajraaaaaaaaaaaa

moji momci isto spavaju u vrecama, ma ko bi to pokrivao stalno,samo mi to jos fali user posted image

_____________________________

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 10814
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
2.12.2011 8:58:08   
Malenaoduvijek
jelena veliki user posted image za drage pilice

ladyblue i za malu kakaru veliki user posted image
a da je nije mlijeko protjeralo user posted image

dubravka zubi rastu nepredvidivo,kod svakog djeteta drugacije iako ima kao pravilo koji kad raste ali kod svakog djeteta razlicito

_____________________________

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10815
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
2.12.2011 9:00:11   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: MALA1994



ladyblue i za malu kakaru veliki user posted image
a da je nije mlijeko protjeralo user posted image



vjerovatno jeste ali je dobro jer je izašla tona šlajma kroz stolicu
jucer nije pila mlijeko i imala je 3 ili 4 stolice u jaslicama. i sve su iste, tečne, sluzave...izlazi slajm.

< Poruku je uredio ladyblue -- 2.12.2011 9:01:09 >


_____________________________

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 10816
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
2.12.2011 9:15:54   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Iman83

Pocy, i kod mene isto stanje, slini pofino i kašlje, valjda joj zasmeta taj šlajm...a isto se nadam da je samo mala prehladica, jer smo u ponedeljak završili s antibiotikom.user posted image



ma sigurno je virozica koja će brzo proći...antibiotici bi trebali da spriječe bilo kakvu bakterijsku upalu user posted image


_____________________________

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 10817
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
2.12.2011 9:16:25   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: leona81

sto se napih sinoc s rajom neplanski, nije to za mene vise, oporavljam se cijelo jutro:)


eee i mene ovo čeka sutra navečer ali s mužem...valja i to obaviti user posted image a možda mi jeger grlo izliječi neplanski...ništa, dok ne probamo nećemo znati user posted image


_____________________________

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 10818
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
2.12.2011 9:16:39   
ladyblue RR
nego, ko ide sutra na bb? ja još nikada nisam bila ali se nadam da ću sutra "dobaciti".

_____________________________

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 10819
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
2.12.2011 9:19:36   
Emica_sa
Jutro,ja cu poluditi od ove moje male smrde,samo se penje i hoda i onda se udari,vec je oba keca malo otukla jer se udari od sto,a ne smijem ni hodalicu,Alan je gura,katastrofauser posted image

Ladyblue opet proljev,ja bi njoj iskreno izbacila to mlijeko kravlje mislim da joj i ono ne odgovara,pa onda i taj cepic,mogu misliti imali smo i mi takvih situacuja do zavratuser posted image

Jelena Anuska se stalno pati sa tim usima,ja bas i nemam iskustva sa tim krajnicima,mene u zivotu nisu zabolili,a evo nisu ni Alana vjerovatno je na mene jer je muz imao problema pravo,i izvadio je krajnike sa 20 godina jer vise nije mogao izdrzati,ali kaze da mu je to bila najgora stvar u zivotu koliko ga je bolilo

Alan isto cuje sve ne mozes se okrenuti od njega da on ne skonta,a da ustanes ujutro nema sanse odmah dize glavu i dere se mamaaa,maaamaaa


Ostale user posted image user posted image

_____________________________

Hello, it's me...

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 10820
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
2.12.2011 9:21:01   
taurus
ladyblue hajd sad i meni objasni o kakvim je čepićima riječ
šta su po sastavu, vidim da su baš djelotvorni

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 10821
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
2.12.2011 9:22:01   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: leona81

sto se napih sinoc s rajom neplanski, nije to za mene vise, oporavljam se cijelo jutro:)


eee i mene ovo čeka sutra navečer ali s mužem...valja i to obaviti user posted image a možda mi jeger grlo izliječi neplanski...ništa, dok ne probamo nećemo znati user posted image



ti ces pjevati da me vidi babo,a da me vidi babo,da se opijam,da se opijam 7 jegerauser posted image


_____________________________

Hello, it's me...

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 10822
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
2.12.2011 9:24:56   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Emica_sa


IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: leona81

sto se napih sinoc s rajom neplanski, nije to za mene vise, oporavljam se cijelo jutro:)


eee i mene ovo čeka sutra navečer ali s mužem...valja i to obaviti user posted image a možda mi jeger grlo izliječi neplanski...ništa, dok ne probamo nećemo znati user posted image



ti ces pjevati da me vidi babo,a da me vidi babo,da se opijam,da se opijam 7 jegerauser posted image



e hebi ga sad..ipak sam ja sad udata, a i nije mi 17 godina user posted image kakav babo user posted image


_____________________________

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 10823
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
2.12.2011 9:26:28   
Anoniman
Ja sam kao djevojka bas znala cugnuti, ali nikad za nikad me nije uhvatilo, a znala sam i pića mjesati. Kako mm ne pije gotovo nikad, urijetko casu vina izgubila i ja naviku, uz veceru casu vina nekad, mada ja i nisam neki ljubitelj vina, ali zato za baileys bi dusu prodala user posted image


Moje veliko dijete doruckovalo, prvi put posle sedam dana da nije plakala i jela, nece li joj se apetit bar malo popraviti jer jede kao ptica

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 10824
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
2.12.2011 9:30:26   
Anoniman
jutro.
mi smo spavali ko zaklani al me glava bolila jutros ustala podbuhla ko da sam napolju spavala danas lijep dan sunce mozda mognemo napolje svecano izac vise .
Jelena drago mi je da je jela , da tako potraje abd .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  431 432 [433] 434 435   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  431 432 [433] 434 435   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:








Anketa

mazalice


da li ih mazete na hleb nozem ili kasikom u teglu pa u usta

nozem na hleb (77%)

kasikom u teglu , pa u usta (14%)

ili ako ima neki treci nacin :D (9%)


Broj svih glasova: 101

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *