Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
hej zene iz SA, ide li ko u coloseum 3.12. na flamingose? ja kontala ici s mm, pa se dvoumim da li da odemo onako ili da uplatimo rezervaciju nisam bila vani od SFF-a
nego nedavno ja s ajednom kolegicom pirčam i tako u priči kažem neka isjsutav sa teme iščekivanje, pa ono trudna sma itd...elem kaže ona meni...a imate li vi neku temu ''molitva u čekanju da dođe'' pa rkeo nemamo što će nam bona to laže ona '' evidim meni malo malo pa kasni ja poludim ja bih na toj temi bila stalna''
dan drage joj mi smo jutros nadoknadili onih par noci loseg sna,do pola 10 smo spavali,nemogu sebi doci nikako felix duso nedaj se,hB ima lijeka,sad se cuvaj,lijeci i ubuduce pazi na sebe,dosta mojih prijateljica ne radi papu al ja od poroda svaku godinu,rekla sam sebi zbog svog dijeta jer mu treba zdrava mama,a prije poroda ga nikad nisam uradila,a hiljadu puta sam rekla sutra cu nadam se da su nam svi ozdravili
oh ženo draga, nema dosadnije grupe na svijetu. meni su oni interesantni 3-4 pjesme ali nakon toga su smor živi. oni imaju par onih bržih obrada sevdalinki a sve ostalo je teravija živa. a i Ilijas, što pjeva, samo čekam kad će umrijeti na bini. ja sam par puta bila "primorana" da ih slušam i nadam se da više neću biti. ja imam te obaveze "po službenoj dužnosti" ali njih zaista više ne mogu da slušam.
naravno, ovo je smo moje mišljenje...
oh ženo draga, nema dosadnije grupe na svijetu. meni su oni interesantni 3-4 pjesme ali nakon toga su smor živi. oni imaju par onih bržih obrada sevdalinki a sve ostalo je teravija živa. a i Ilijas, što pjeva, samo čekam kad će umrijeti na bini. ja sam par puta bila "primorana" da ih slušam i nadam se da više neću biti. ja imam te obaveze "po službenoj dužnosti" ali njih zaista više ne mogu da slušam.
naravno, ovo je smo moje mišljenje...
ama iskreno idem radi supruga u zeta..... zetu mi rođkas sutra... a kad smo na balaša išli moj suprug mojoj seki ustupi kartu i njih dvojica ostanu čuvati djecu... tad nas dvije obećamo vodimo njih dvojicu na sevdah...ma biće nam dobro...gdje god ima šank meni je dobro
Mahanje i od nas Moja cura bolje jos iskasljava......odoh da pravim caj po receptu nase HanadyRR Maleni sad dobio temperaturu ali ne ide preko 37,5. Moje ruke su dobrohB, izmucile su me momacki, toliko da sam za ovih 15 dana sletila 3kg
Nadam se da su bolesna djecica bolje. Mala1994 sta je taj Singular sto dajes malom, sirup ili....
Evo, ja s posla da se javnem, danas sam opet od jutra do sutra
Selebriti, rece li ta da se ne izrazavam ruzno na tv kako ona licno prepisuje djeci antibiotike za viruse? Kako me nerviraju u tom domu zdravlja... Ne znam zna li iko moze li se promijeniti svojevoljno dom zdravlja? Da odem u Vrazovu ili tako nesto?
Ladyblue, i esma tako povraca slajm svako malo... kako mi je dodijelo prati posteljine, drzim lavor pored kreveta, cim krene kenkati znam sta je ... da mi je te cepice nabaviti nekako, majku mu... evo citam clanke svi ih hvale
Dadada, ako ima sanse da se nabave cepici, musterija ima puno, nazalost
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
dobar dan ja narucena na ''''remont'''' veceras,strah me koda na giljotinu idem
čuj na "remont" VEČERAS...jesi ti sigurna na koji remont ideš i ja nisam bila od poroda tj. od one prve kontrole nakon poroda i tada sam radila papa test, sve bilo ok...a trebala bih, jel de ? a što bih trebala kada ne osjećam nikakve tegobe
< Poruku je uredio pocahontas -- 30.11.2011 12:07:37 >
dobar dan ja narucena na ''''remont'''' veceras,strah me koda na giljotinu idem
čuj na "remont" VEČERAS...jesi ti sigurna na koji remont ideš i ja nisam bila od poroda tj. od one prve kontrole nakon poroda i tada sam radila papa test, sve bilo ok...a trebala bih, jel de ? a što bih trebala kada ne osjećam nikakve tegobe
samo vi meni na muku prisjedajte ja isto nemam tegoba nikakvih tocna u dan al me isprepadase ''nekakvim'' slucajevima pa sam sva a i mm se prepo pa me narucio na mamografiju ja ga ubjeđujem da moje(.)(.) ne mogu stati u aparat al džaba
Selebriti, rece li ta da se ne izrazavam ruzno na tv kako ona licno prepisuje djeci antibiotike za viruse? Kako me nerviraju u tom domu zdravlja... Ne znam zna li iko moze li se promijeniti svojevoljno dom zdravlja? Da odem u Vrazovu ili tako nesto?
E, nemam ti pojma kako reče da se zove, .... kad bi mi rekla mogla bih ti potvrdit.. ili ne
Pričala je kako se virusi prenose, ... o higijeni ruku, .... o tome da se ne trči kod doktora za svvaku sitnicu, .., način skidanja temperature, ... da dijete koje ima temperaturu preko 38, a u biti je veselo i dobro jede, treba da se liječi prvo "prirodnim" metodama, tipa tuširanja mlakom vodom i sl. .. pa onda tek posezati za lijekovima, .... Ne mogu se više sjetiti, ...
samo vi meni na muku prisjedajte ja isto nemam tegoba nikakvih tocna u dan al me isprepadase ''nekakvim'' slucajevima pa sam sva a i mm se prepo pa me narucio na mamografiju ja ga ubjeđujem da moje(.)(.) ne mogu stati u aparat al džaba