Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.11.2011 20:01:23
pauza
IZVORNA PORUKA: senka27
hehe pauzo preduhitrila si me
hehe, pa ja tamo vidjela temu, a ovdje niko nista:-)))) nadam se da je sve bilo u redu i da se nije puno namucila:-) jos ako je porod bio u vodi...uh jedva cekam njenu pricu:-))
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.11.2011 20:03:16
Silver
Cula sam se sa njom, dobro je, preko telefona zvuci kao da se i nije porodila ali ona je zmaj svakako!
Porodila se u vodi, tj. sve do momenta samog izlaska bebe, kaze da je zadovoljna tim djelom pravo, jako zadovoljna doktorima i sestrama! Uglavnom osjeca se dobro, to je najvaznije da su oboje dobro!
Ime jos nisu sigurni, ali to, i ostale detalje ce nam javiti ona aBd!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.11.2011 20:33:33
plava72
bas mi je drago za drznicu ,sto je sve proslo brzo i sto je sve kako je zamisljala ostadoh ja sama od ovih bebelih trudnica...danas na kontroli tek prst otvorena,grlic skroz razmeksan,plodove vode dovoljno..valjda ce i u mene uskoro odluciti da izadje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.11.2011 21:26:04
drznica
Pozdrav svima. Pise Drznicin suprug. Prvo, obecavam da necu citati vase postove Rekla mi je da vam javim, ali vidim da vec sve znate. Ja sam prisustvovao porodu i sve je proslo OK hvala Bogu. Tezina bebe je 3.95kg i duzina 55cm Dosao na svijet u 17h Toliko od mene, ne znam vise sta bih vam rekao. Ona ce vam javiti sve ostalo uskoro nadam se. Najvaznije je da su oboje dobro. Pozdrav :D :D
< Poruku je uredio drznica -- 29.11.2011 21:27:23 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.11.2011 21:47:56
drznica
Citiram: Hvala vam svima od srca. A naravno hvala puno i od Tate. Nije to nista, samo mala neprimjetna pomoc od mene za nju. Vi ste zene cudo al stvarno, svaka vam cast svima i sretno.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.11.2011 21:56:23
gerberka
IZVORNA PORUKA: drznica
Pozdrav svima. Pise Drznicin suprug. Prvo, obecavam da necu citati vase postove Rekla mi je da vam javim, ali vidim da vec sve znate. Ja sam prisustvovao porodu i sve je proslo OK hvala Bogu. Tezina bebe je 3.95kg i duzina 55cm Dosao na svijet u 17h Toliko od mene, ne znam vise sta bih vam rekao. Ona ce vam javiti sve ostalo uskoro nadam se. Najvaznije je da su oboje dobro. Pozdrav :D :D
mnogo sreće i nafake da prati vas i vaše sunce tokom cijelog života ćestitke od srca
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.11.2011 22:36:03
Silver
Evo ja dezuram veceras izgleda
Maloprije sam navalila bila na suho meso, jedva se obuzdah...nisam citavu trudnocu, sve pazila, kazu nevalja i nisam mogla vise izdrzati Uhh jes dobroo....
Maloprije mi se bebara, toliko izbocila bila pored pupka, nogica ili sta vec, 5 cm najmanje je bilo uvisinu, a sad se sve vrti oko pupka, kao da hoce na pupak da izadje slomi mee!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.11.2011 22:44:28
senka27
IZVORNA PORUKA: Silver
Maloprije sam navalila bila na suho meso, jedva se obuzdah...nisam citavu trudnocu, sve pazila, kazu nevalja i nisam mogla vise izdrzati Uhh jes dobroo....
Maloprije mi se bebara, toliko izbocila bila pored pupka, nogica ili sta vec, 5 cm najmanje je bilo uvisinu, a sad se sve vrti oko pupka, kao da hoce na pupak da izadje slomi mee!
ista situacija...evo i meni se ne spava..ali morat cu malo ranije...moram sutra nalaze vaditi za leukocite...
i bris nosa priprema pozor za bolnicu :)...tako da se moram naspavati
evo ga i meni usitnilo...haman da sam ja jedna od sljedecih huh
nema trece smjene davno zamrla...ni keks je dozvati ne moze vise
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.11.2011 22:47:02
Silver
Ma i ja bi morala leci ranije...keks je pao sutra idem vaditi nalaze isto, krvna slika, secer, urin i zeljezo i nadam se da me do poroda nece peglai vise!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 29.11.2011 22:54:15
mama21e
IZVORNA PORUKA: Silver
to bebici suho meso pravo godi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 30.11.2011 0:01:59
ellam
e kud spomenuste to suho meso.... odoh vala uzet jedan komadic :))) a fol sve sredila za spavanje, oprala zube al nema veze :))) pozz za nocne ptice trudne
"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 30.11.2011 6:41:53
Silver
Eh evo gaaa...opet JA!
Ovo su moje pripreme na cari roditeljstva, kasno lijeganje, rano ustajanje i dezuranje ostatak noci (u WC-u, dok se ne rodi beba) Ali sta da se radi!
Moram ici nalaze vaditi...nisam bas sretna da me bocaju ...a onda do cips-a da predam da promjenim prezime na dokumentima pa mi i to mrsko ....valja cekati!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 30.11.2011 7:51:22
selmoni
Pa bebici je več tjesno moj cura je mene tako rastezala da su bolovi bili poprilično bolni ali i njoj jadnici je bilo tjesno to je sve što sada može da radi jer nemože da se vrti
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 30.11.2011 8:22:16
veki_aki
Drznice cestitam i tatici ponosnom!!! Od vam zelim sve najbolje, da vam bude ziva i zdrava puno godina!!! Silver ti se izgleda uveliko pripremas za nespavanje ...bonicko spavaj sad dok mozes, poslje nema... Nadam se da nam je gerba dobro, a sta nam je sa bebicom kako se oporavlja? svima!