|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  206 207 [208] 209 210   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
28.11.2011 15:56:11   
dzenyA
A dusa draga,napatila se i na porodu,bas mi je zaouser posted image
Nema nam Gerberke cijeli dan,gdje li je ona?

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 5176
28.11.2011 16:00:12   
ellam
user posted image user posted image  bas mi je zao... neka joj dragi Allah olaksa i da se sto prije oporavi

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

(odgovor članu zanzibarka)
Neposredna veza do poruke: 5177
28.11.2011 16:04:57   
drznica
IZVORNA PORUKA: anđelo

IZVORNA PORUKA: drznica

Sto se tice tih vjezbica ja sam bila u Skerlica i na Otoci...hmmm posto je hladno mislim da ti je bolja solucija Skerlica jer je toplo, puno bolje opremljeno,nekako atmosfera ljepsa...mada i na Otoci nije lose ali sam se ja smrzla. Sad su ti vjezbice utorak i cetvrtak od 16:30, a petkom od 11h.
Pauza ide na vjezbice pa eto budi snjom u kontaktu...
Sretno user posted image

Pa zar nisu vježebe ponedeljkom na Otoci od 16:30?user posted image

Jesu, ja sam ovo pisala za Skerlića

< Poruku je uredio drznica -- 28.11.2011 16:05:20 >

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 5178
28.11.2011 16:06:45   
mama21e
E dusa Bebica, molim Milostivog da joj olaksa. Pretrpjet ce ona i ovo aBd kao sto je i sve do sada user posted image

veki_aki meni je termin 18.5 aBd, tu smo negdje user posted image mozda se budemo zajedno poradjale user posted image user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 5179
28.11.2011 16:08:39   
veki_aki
A joj bebi ce pa i taj belaj...al znate ne mora to jos nista znacit...mini je imala dva hematoma, i jest bolilo al je nakon sedmicu vec bila super eno sad je ko avion, jest imala temp od mastitisa, al sad je ok, ja nisam imala nikakav hematom pa vise od 2 sedmice nisam mogla sjest, katastrofa sam nest bila nategla konce, tako mozda nama bebica uskoro bude sasvim dobro, ja joj drzim fige da to sto prije prodjeuser posted image
A fakat gdje je Gerba nejavi se citav dan?Valjda je ok?
A mrgice i andjelo jeste vi tu negdje sedmicama sa mnom?Ja kontala na vjezbe tako nekad poslje 20-e sedmice...a sta se zapravo tamo radi, jel to samo disanje il ima kakvog mrdoguza?user posted image

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 5180
28.11.2011 16:10:43   
mama21e

IZVORNA PORUKA: LilaDin

Zdravo drage moje, ja sam u petak radila test i ugledala sam svoje user posted image  user posted image . Mama i svekrva su mi rekle da ginicu idem tek slijedece sedmice, a ja sam prilicno nervozna, jer zelim samo da mi potvrdi i da kaze da je sve uredu.. da li ste vi na pocetku trudnoce imali grceve u stomaku? Meni nije muka, super se osjecam samo su mi grudi natecene i bolne i imam zgaravicu. Jeste li vi isle odmah doktoru? Meni je ovo prva trudnoca pa imam jedno 100 pitanja, al ne brinite necu vas gnjaviti, ipak cu ih ostavit za doktoricu user posted image

Cestitam, zelim ti najljepsih user posted image . Ne brini za pitanja, svaka user posted image ce ti rado odgovoriti user posted image
Dobrodosla user posted image

(odgovor članu LilaDin)
Neposredna veza do poruke: 5181
28.11.2011 16:12:46   
mama21e
veki_aki koja si ti sedmica?

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 5182
28.11.2011 16:18:38   
veki_aki
e draga moja sad ni ja nisam sigurnauser posted image po prvom onom pregledu odkad brojim trebalo bi da danas ulazim u 17-u, tjpunih 16, a termin mi 14.05, pa sad moram sjest za kalendar pa se zadat...Po zadnjoj mengi i ne brojim, posto su kod mene neredovne, kaze dr. policisticni jajnici, a se nikad nism ljecila, pa hajd ti sad znaj...po zadnjoj bi mi termin bio nekad predkraj aprila, al ni po testovim to neodgovara jer mi je prvi bio negativan 30.08.
Sta da ti kazem meni nista nije jasno, samo se nadam da je user posted image ok i da raste kako treba sa 2 ruke i no2 noge, ostalo je nevaznouser posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 5183
28.11.2011 16:26:35   
mama21e
Upravu si, najbitnije je da je bebica dobro pa koja god sedmica da si user posted image
Gdje ides na preglede?

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5184
28.11.2011 16:29:03   
veki_aki
idem u vojnu kod nakasa, to sam tako ja htjela jer imam ljepo iskustvo sa prvog poroda, a i cula sam o njemu sve njaljepse...
Sad vas pozdravljam moram zubaru, opetuser posted image , ebem mu vise i ovo ljecenje zuba...
pozzzzzzzzzzzz veliki za sve!

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 5185
28.11.2011 16:30:24   
drznica
veki_aki, znas li jesu li se porodile one dvije xxl trudnice sto smo skupa svi bili u cekaoni???

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 5186
28.11.2011 16:35:00   
mama21e
Zenice da vas nesto pitam, uradila sam lab. nalaze i kod leukocita pise 8-10 a ref. interval je 0-5, sta to znaci??

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 5187
28.11.2011 18:21:50   
drznica
Zna li neka br.dezurni u Vojnoj bolnici, da se moze provjeriti koji dr.je dezurni???
ANimagical, ti bi to mogla znati user posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 5188
28.11.2011 18:33:05   
mama_debeljuca

IZVORNA PORUKA: mama21e

Zenice da vas nesto pitam, uradila sam lab. nalaze i kod leukocita pise 8-10 a ref. interval je 0-5, sta to znaci??

Znači da imaš negdje neku upalu ili možda pokvaren zub, nisu puno uvećani. kakav ti je nalaz mokraće?

:-)

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 5189
28.11.2011 18:42:17   
Binka84

IZVORNA PORUKA: LilaDin

Zdravo drage moje, ja sam u petak radila test i ugledala sam svoje user posted image  user posted image . Mama i svekrva su mi rekle da ginicu idem tek slijedece sedmice, a ja sam prilicno nervozna, jer zelim samo da mi potvrdi i da kaze da je sve uredu.. da li ste vi na pocetku trudnoce imali grceve u stomaku? Meni nije muka, super se osjecam samo su mi grudi natecene i bolne i imam zgaravicu. Jeste li vi isle odmah doktoru? Meni je ovo prva trudnoca pa imam jedno 100 pitanja, al ne brinite necu vas gnjaviti, ipak cu ih ostavit za doktoricu user posted image

Cestitam LilaDin!!! Uzivaj!!! Zelim ti sretnih user posted image

..."postoje u nama neke stvari neprevodive u reči"...

(odgovor članu LilaDin)
Neposredna veza do poruke: 5190
28.11.2011 18:50:57   
mama21e

IZVORNA PORUKA: mama_debeljuca

Znači da imaš negdje neku upalu ili možda pokvaren zub, nisu puno uvećani. kakav ti je nalaz mokraće?

Aha, nemam pokvaren zub a mozda imam upalu mokracnih jer me puno boli po dnu stomaka. Sutra aBd idem kod dr. na pregled pa cu vidjeti kakvo mi je stanje.
hvala za info. user posted image

kako si ti, kako napreduje bebica user posted image

(odgovor članu mama_debeljuca)
Neposredna veza do poruke: 5191
28.11.2011 18:52:21   
mama21e
Binka84 koja si sedmica?

(odgovor članu Binka84)
Neposredna veza do poruke: 5192
28.11.2011 19:08:54   
anđelo
IZVORNA PORUKA: veki_aki

A joj bebi ce pa i taj belaj...al znate ne mora to jos nista znacit...mini je imala dva hematoma, i jest bolilo al je nakon sedmicu vec bila super eno sad je ko avion, jest imala temp od mastitisa, al sad je ok, ja nisam imala nikakav hematom pa vise od 2 sedmice nisam mogla sjest, katastrofa sam nest bila nategla konce, tako mozda nama bebica uskoro bude sasvim dobro, ja joj drzim fige da to sto prije prodjeuser posted image
A fakat gdje je Gerba nejavi se citav dan?Valjda je ok?
A mrgice i andjelo jeste vi tu negdje sedmicama sa mnom?Ja kontala na vjezbe tako nekad poslje 20-e sedmice...a sta se zapravo tamo radi, jel to samo disanje il ima kakvog mrdoguza?user posted image
Ja sam 21 nedelja,bila sam na vježbama ,na Otoci,stigla prije 20-tak minuta.Ima mrdoguza ,al to nije kao fitnes,nego vježbice koje su osmišljene za trudnice ,za jačanje značajnih mišića,koji ti pomažu u prirodnom porodu.Osim toga imaju i kvalitetna predavanja ,pa se svašta stvarno nauči.Ja sam išla i u prvoj trudnoći i sad .Od srca ih preporučujem svakoj trudnici.

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 5193
28.11.2011 19:49:34   
dush
Cestiam bebici na princezi, zao mi je sto se napatila.... Ma brzo ce se ona oporaviti i uzivati sa svojom malom bebicom :)

Ja sam jos uvijek u bonici, prestala sam krvariti, ali ce me ostaviti jos nekoliko dana na posmatranju da vide sta ce se desavati.

Veliki pozdrav svim user posted image !

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 5194
28.11.2011 20:50:20   
vila_7
sve vas pozdravljam, a posebno iskrene cestitke bebici i njenoj malo cupavici,da se sto prije oporave i uzivaju u toplini doma sa tatom!  user posted image user posted image user posted image

dush draga,nadam se da ce sve OK biti-sjecam se ko da si neki dan objavila da si trudna! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 5195
28.11.2011 20:54:48   
ellam
ja sam veceras sama i ne znam jesam li za to nervoznija ili zato sto me stomo ziga user posted image   nema mi mm zbog posla, a nema nikog da dodje bas sad... sve me nesto strah ne daj boze cega.... ozda je to panika zbog hormona user posted image user posted image

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

(odgovor članu dush)
Neposredna veza do poruke: 5196
28.11.2011 20:55:13   
pauza
drage zenice, zna li mi neko reci koliko kosta ona komoda za previjanje bebe?? ne treba mi kadica i podloga, to imam, nego znaci samo komoda sa ladicama?? ako neko ima preporuku, dobro bi dosla:-)
ljub ljub :-*

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 5197
28.11.2011 20:58:59   
pauza
drznice mila, kako si mi?? kako se osjecas?? ja stalno virim, cekam mustuluk:-))
gerbo, pa gdje si nam cijeli dan, kako si??
neko je pitao za vjezbice, u Skerlicevoj je super, ja idem utorkom, a ima jos cetvrtkom i petkom.... vjezbe su lagane i nisu to bas prave vjezbe, ali je meni relaxacija super i predavanja... malo je dosadno sto se sve ponavlja, tj. prvih sat i po je uvij isto, ali eto nije lose.... valjda cu bar disanje savladati:-))

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 5198
28.11.2011 21:24:38   
drznica
Pauzo, tu sam još user posted image ali nadam se ne dugo!!!

Pitas za komodicu, mogu ti reci da su skupe...ja sam htjela samo onu sa ladicama...i sve je oko 200-300KM pa sam u americkom plakaru izbacila 2 police i unutra napravila 3 duboke ladiceuser posted image to me kostalo 50KM!

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 5199
28.11.2011 22:11:12   
mama_debeljuca

IZVORNA PORUKA: mama_debeljuca

Aha, nemam pokvaren zub a mozda imam upalu mokracnih jer me puno boli po dnu stomaka. Sutra aBd idem kod dr. na pregled pa cu vidjeti kakvo mi je stanje.
hvala za info. user posted image

kako si ti, kako napreduje bebica user posted image

Ja dobro, čitavi dan hodala, baš znam da pretjeram user posted image , što kaže moj A.(stariji sin), "mama danas smo prešli 100km" user posted image . Bebica valjda napreduje, još uvijek nisam osjetila pokrete, mislila sam da u ću prije, pošto je druga trudnoća.
kako si ti, miruješ li još uvijek?

:-)

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 5200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  206 207 [208] 209 210   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  206 207 [208] 209 210   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *