|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  204 205 [206] 207 208   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
27.11.2011 20:29:59   
Anoniman
Ja maloprije vidjela da se neko ulogovao s Bebicinim nick-om i nestade user posted image

(odgovor članu Miracle*3)
  Neposredna veza do poruke: 5126
27.11.2011 20:37:33   
drznica
Ja se samo vama mogu žaliti...upravo sam se vratila sa ctg-a na kojem se nisam bas najbolje provela...Opet beba mirna kao u inat,a cim sam izasla poceo je bubnjati....Opet su mi radili aminoskopiju...a jooooj boli haos.
Plava jel tebe ovako cesto pregledaju...
Na kraju zakljucak, beba se fino spustila glavom, voda mlijecna, otvorena jedan deblji prst...pitali me da opet ostanem, naravno odbila sam.

Sad sam malo prokrvarila od ovog pregleda, imam i bolova...a kako ne kad je pregled uzas.

Bebice, dokle li si, kako si???

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 5127
27.11.2011 20:43:07   
Anoniman
Drznice, evo ovdje imas temu pa malo procitaj http://mameibebe.biz.hr/phpBB2/viewtopic.php?f=35&t=40988 ako nista drugo, koliko vidim utjesno je user posted image
Pise da se taj pregled nakon predjenog termina vrsi svaka 2 dana.

(odgovor članu drznica)
  Neposredna veza do poruke: 5128
27.11.2011 20:45:52   
zanzibarka
user posted image user posted image user posted image    PORODILA SE BEBICA!!!

RODILA JE PRINCEZU, TESKU 2850gr, 50cm, crnku cupavicu u 19:55h :)

Cestitke od srca mami i babuki, da im bude hairli, ziva i zdrava, i ponos svojim roditeljima! Da joj Allah podari svako dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša princeza, naše malo sunce došlo je na ovaj svijet 27.10. Hvala Uzvišenom na najljepšoj blagodati!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5129
27.11.2011 20:47:45   
Miracle*3
MasAllahuser posted image user posted image user posted image
Da ima Allah da da im bude zdrava i ziva i da nam se mama sto brze oporavi

(odgovor članu zanzibarka)
Neposredna veza do poruke: 5130
27.11.2011 20:48:04   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: zanzibarka

Cestitke od srca mami i babuki, da im bude hairli, ziva i zdrava, i ponos svojim roditeljima! Da joj Allah podari svako dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo me smrcam od srece, kao da se neko moj najrodjeniji porodio user posted image

user posted image Bebici, njenom muzu i malenoj princezi zelim od srca dug i sretan zivot user posted image

Neposredna veza do poruke: 5131
27.11.2011 20:50:31   
mama_debeljuca
IZVORNA PORUKA: Miracle*3

MasAllahuser posted image user posted image user posted image
Da ima Allah da da im bude zdrava i ziva i da nam se mama sto brze oporavi

user posted image user posted image user posted image
čestitke i od nas!!!

:-)

Neposredna veza do poruke: 5132
27.11.2011 20:56:16   
gerberka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sve najbolje od srca čestitke!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 5133
27.11.2011 20:57:50   
pauza
Cestitam od srca bebice user posted image user posted image Svu srecu svijeta zelim maloj cupavici i da dragi Bog da da bude zdrava i sretna sto godina sa svojim roditeljimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako neko vec rece, same mi suze od srece idu....

(odgovor članu mama_debeljuca)
Neposredna veza do poruke: 5134
27.11.2011 21:00:14   
anđelo

MašaAllah,evo ja plačem od srećeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da im Bog podari sve najbolje,i da od nje dočekaju sve ono što svakog roditelja čini srećnim,da im bude živa i zdrava , a njihova srca ponosom na nju ispunjena.Amin.A Bebici želim brz oporovak i šaljemo joj ja i moj sin puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

Neposredna veza do poruke: 5135
27.11.2011 21:01:17   
Lulu_08
MashAllah!!!! Neka je sa srecom dobro proslo, cestitam ponosnoj mamici i taji naravno, a cupi slatkoj zelim dug zivot ispunjen zdravljem i veseljem aBd!!!!!!!!!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 5136
27.11.2011 21:02:45   
mama21e

mashaAllah, Od user posted image cestitam, da se aBd sto prije oporavis i uzivas sa svojom malenom princezicom. Zasluzila si da budes mamica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sad mozes da se smiris i uzivas jer imas mali zivotic pored sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za mamicu i bebicu veliki user posted image Uspjela si user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

Neposredna veza do poruke: 5137
27.11.2011 21:21:25   
Nina_Lana
Drznice, jesmo li se to mi srele kod Masica veceras????Ja sam malo preumorna bila i preopterecena sam pakovanjem stvari i seljenjem,,,a bila sam s mm i kcerkicom...

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 5138
27.11.2011 21:54:21   
Anoniman
cestitam i ovdje bebici sve najbolje od srca hb dragom da doceka ti svoj zamotuljak sve najbolje mila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina_Lana)
  Neposredna veza do poruke: 5139
27.11.2011 22:11:13   
zanzibarka
Pokusavala sam je dobiti cim mi je poslala poruku a i cijeli dan sam je zvala, ali se ne javlja, bas me zanima kako je prosla, nadam se da je hairli, cim mi je za manje od sat vremena poslije porodjaja poslala poruku, pokusat cu jos jednom pre nego legnem da spavam! Bas sam uzbudjena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Porodila se na isti datum kao moja Aiša :)

Danas nam je prvi mali rođendan user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša princeza, naše malo sunce došlo je na ovaj svijet 27.10. Hvala Uzvišenom na najljepšoj blagodati!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5140
27.11.2011 22:13:08   
plava72
evo i ovdje da cestitam nasoj hrabroj bebici...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ako si usamljen kad si sam u lošem si društvu..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5141
27.11.2011 22:17:47   
plava72

IZVORNA PORUKA: drznica

Ja se samo vama mogu žaliti...upravo sam se vratila sa ctg-a na kojem se nisam bas najbolje provela...Opet beba mirna kao u inat,a cim sam izasla poceo je bubnjati....Opet su mi radili aminoskopiju...a jooooj boli haos.
Plava jel tebe ovako cesto pregledaju...
Na kraju zakljucak, beba se fino spustila glavom, voda mlijecna, otvorena jedan deblji prst...pitali me da opet ostanem, naravno odbila sam.

Sad sam malo prokrvarila od ovog pregleda, imam i bolova...a kako ne kad je pregled uzas.

Bebice, dokle li si, kako si???

mene niko nije uputio na ctg...nisam ni jednom bila a od kako sam usla u 9.mj.imala sam malo cesce kontrole tipa 15,10,7 dana...valjda bi mi preporucili da je trebalo user posted image

Ako si usamljen kad si sam u lošem si društvu..

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 5142
27.11.2011 22:51:44   
drznica
Bebice, cestitam ti od srca da nam budete zdravi i sretni  user posted image
Nina_Lana nije niko bio kad sam ja došla,tako da mislim da je neka druga cura.

Plava, najpametnije je ne ici na ovaj glupi ctg. Ako osjetim bebu dosta mi je, sta me imaju rastezati i patiti. Dođe mi da sad pocnem planirati carski rez, jer ovo ovako bas ne ide.Napaticu se prije poroda haos!

(odgovor članu plava72)
Neposredna veza do poruke: 5143
27.11.2011 23:00:28   
Gift
Bebice cestitam tebi i tm, zelim da nam se brzo oporavis, a malenoj dug i sretan zivotuser posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 5144
27.11.2011 23:44:15   
senka27
Bebice dragaaa cestitam od srca jako mi je drago sto si docekala svoje pile user posted image user posted image

zelim ti brz oporavak i sve najbolje a sad uzivaj u svojoj sreciciuser posted image

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 5145
28.11.2011 8:56:30   
Nina_Lana
Jutro drage moje user posted image ,
Drznice pomislih da nisi bila ti, jedna je dosla na CTG dok sam i ja cekala Masica, pa pomislih da nisi ti, a  gore frka poradjaju se 4 zene u isto vrijeme user posted image user posted image user posted image ...Eh rekoh da se ja samo hocu otvoriti kao sa prvim djetetom za sat vremena i sve gotovo..AMIN!!!
Kod nas je sve ok hb, kontrakcije i dalje, kaze dr. da malo sad smirim ovih 7-10 dana, neka bebice jos unutra joj je ljepse...posteljica II stepen zrelosti, beba malo krupnija, ali zbog pluca bolje je jos drzati unutra, tako da sam na gynipralu jos malo...ako nista dok se ne preselim...Selim se prekosutra, tako da ne znam kad cemo prikljucit internet, pa vam se necu mozda javljati par dana,,u svakom slucaju sretno svima...ljubim vas sve..

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 5146
28.11.2011 8:58:55   
Miracle*3
Nina, sretno i tebi. Cuvaj se za vrijeme selidbe i da nam se javis sa nove adrese kad ti prikljuce internet sa lijepim vijestimauser posted image

Ja danas 21. nedjelja, danas i kontrola, juhuuu,

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 5147
28.11.2011 9:12:40   
Silver
I ovdje da Bebici pozelim sve najbolje, i njoj i njenoj princezi! user posted image user posted image user posted image

Mi smo nocas malo spavali skroz...legla u dva...mali me malkice maltretirao nije htjeo da se smiri da zaspem fino, i jutros sa rano ponovo ustala, pa sam ko pasce!

Danas cu najvjerovatnije da idem jos po radnjama da hodam da vidim jos stvarcica....sve mi se cini falit ce nam user posted image

Nina_Lana, sretno sa selidbom, javi nam se iz novog doma cim prije! user posted image

miracle...user posted image user posted image user posted image cestitke za sedmicu...cini mi se da nema sladjeg osjecaja nego kad onaj ticker prebaci u narednu sedmicu user posted image i sretno na kontroli!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 5148
28.11.2011 9:19:26   
Mrgica

Masalah, rasplakah se od srece...Sve najbolje od srca zelim nasoj Bebici i njeoj princezi...user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 5149
28.11.2011 9:24:34   
anđelo
IZVORNA PORUKA: Miracle*3

Nina, sretno i tebi. Cuvaj se za vrijeme selidbe i da nam se javis sa nove adrese kad ti prikljuce internet sa lijepim vijestimauser posted image

Ja danas 21. nedjelja, danas i kontrola, juhuuu,
Miracle,meni je jučer bila 21 nedelja,user posted image user posted image user posted image user posted image ,znači mi ćemo skupa,ako Bog dauser posted image

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

Neposredna veza do poruke: 5150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  204 205 [206] 207 208   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  204 205 [206] 207 208   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *