Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ponosni nasi trbusi♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 21.10.2011 9:50:57
animagical
kad vas vidim lijepo mi se sjetiti...hehe hocu ja opet
RE: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ponosni nasi trbusi♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 21.10.2011 11:26:34
Selminja
IZVORNA PORUKA: animagical kad vas vidim lijepo mi se sjetiti...hehe hocu ja opet hahah, a koliko si samo srkletila dijete sto ne izlazi, sad joj fali stomak
RE: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ponosni nasi trbusi♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 21.10.2011 11:58:35
mamajednogdjecaka
O zene drage,jeste sve zgodne.Mene je tako stid jer sam zatrudnila sa 81 kg,mada sad imam 74 kg,a 14. sam sedmica.Mozda sutra postavim sliku,pa da vidim komentare,da vidite sta je debela trudnica.vi ste sve kao manekenke,svaka cast!
RE: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ponosni nasi trbusi♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 21.10.2011 13:26:27
dush
Nista se ne sekiraj i ja imam 76 i skoro 16ta sedmica :) Nema te cega biti stid, takve smo kakve smo :)
RE: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ponosni nasi trbusi♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 24.10.2011 16:46:35
Arina
IZVORNA PORUKA: Arina IZVORNA PORUKA: Arina evo kao sto sam obecala...to smo mi,,,,14 nedjelja ili ti 4-ti mjesec.... evooo nas.....na pragu 22. sedmice........Ma ,narasli smo masallah eeee.....drage moje....evo nas opet ....sutra ulazimo u 7. mjesec...masallah........sad smo ko bombica ...
RE: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ponosni nasi trbusi♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 24.10.2011 16:49:24
Hannica
Arina super mi izgledas,svaka cast. Vidi se napredak.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ponosni nasi trbusi♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 24.10.2011 16:57:49
Arina
hvala Hano....sad se krupnam ....stomak je visi gore prema zeludcu i siri.....sad vise nemam struk ...vec slauf .....
RE: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ponosni nasi trbusi♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 24.10.2011 17:17:44
Sandrich
moj stomo ko kod tebe na prvoj slici a stariji smo od vas ja misli...ja ne znam u sta se debljam, izgleda samo u sike
_____________________________ Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012. Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.
RE: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ponosni nasi trbusi♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 24.10.2011 17:18:21
Sandrich
pardon malo smo mladji od vas
_____________________________ Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012. Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.
RE: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ponosni nasi trbusi♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 24.10.2011 17:27:04
Arina
Sandric moj....ma bice i tvoj veci kad budes trece nosila...ako Bog da.....a i razlika je u nekid 25 dana s tim da mi prednjacimo skoro sedmicu zbog ranije ovulacije ..pa ti to izadje skoro mjesec...a to je puno u ovom priodu za krupnjanja stome......a i velicina nije uvijek bitna.... ....bitna je taktika
RE: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ponosni nasi trbusi♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 25.10.2011 10:19:48
dush
Uuuu Arina kako pepi stomo!!!!!!! Super izgledas!!!!!
RE: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ponosni nasi trbusi♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 25.10.2011 17:48:11
Bebica11
arina kraljice super izgledas,stomo ti bas fino stoji sandrich ti ces biti kao i ja u 8mom mj, pitace te jesi li trudna ja samo kad stojim i to iz profila zategnem stomu vidi se mamajednogdjecaka i ja sam zatrudnila s 80kg
RE: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ponosni nasi trbusi♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 30.10.2011 21:11:15
Hannica
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: Hannica Evo i nas ponovo,30 + 2. 35+5 Eh,ovo sad trbonje u pravom smislu rijeci. Evo jos jednom nas 3 u 1. 37+6. Toliko za ovu sezonu. Vidimo se u slijedecem krugu.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ponosni nasi trbusi♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 30.10.2011 21:12:03
Hannica
Ah,tek sad primjetila da sam se okrenula na suprotnu stranu.
RE: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ponosni nasi trbusi♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 30.10.2011 21:15:24
Funky
Inače nisam ljubomorna osoba, ali na ovoj temi sva ljubomora ispliva iz mene... pozitivna naravno... Ma koja trudnica nije prelijepa... Svaka čast i da aBd bebice žive, zdrave i sretne budu...
_____________________________Funky Fun Club
RE: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ponosni nasi trbusi♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 30.10.2011 21:15:36
palachinken
Sto ti je plaho slozen parket :D Zezam se, super izgledate sve troje! Ali bas! Sretno sutra, da sve bude u najboljem redu i da se do Bajrama kuci :)
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ponosni nasi trbusi♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 30.10.2011 21:18:00
Lulu_08
Hannice, bombice, super izgledas a bebice vidim spremne da dodju mamici u narucje! Sretno mila!
_____________________________ 25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot! 09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!
RE: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ponosni nasi trbusi♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 30.10.2011 21:22:14
R&T@
Ova Hannica ce sutra da ukrade dvije bebe jer nema sanse da ih ima u stomaku Zeno, izgledas super
_____________________________ “One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
RE: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ponosni nasi trbusi♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 24.11.2011 13:21:26
Arina
IZVORNA PORUKA: Arina IZVORNA PORUKA: Arina IZVORNA PORUKA: Arina IZVORNA PORUKA: Arina evo kao sto sam obecala...to smo mi,,,,14 nedjelja ili ti 4-ti mjesec.... evooo nas.....na pragu 22. sedmice........Ma ,narasli smo masallah eeee.....drage moje....evo nas opet ....sutra ulazimo u 7. mjesec...masallah........sad smo ko bombica .. evo nas opett.....sutra ulazimo u 8.....masallah ....sad se mozemo gegati ......nekako idemo u spic....samo naprijed.....obim nam je 109 cm
< Poruku je uredio Arina -- 24.11.2011 13:24:11 >
RE: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ponosni nasi trbusi♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 24.11.2011 14:10:28
mama21e
Arina , mashaAllah bebica super napreduje A gledam ti ovu sliku u 4 mjesecu mashaAllah imala si velikog stomu. Ja sam sad u 4 mjesecu a nigdje ga
_____________________________ Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka! ¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦
RE: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ponosni nasi trbusi♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 24.11.2011 15:50:32
Funky
Budem li ja ovako zgodna u trudnoći samo ću mm ganjati ne bi li opet zabebila...aBd Baš ste slatke sve... Sve ove bebe kad se rode aBd bit će fotomodeli, navikla djeca na škljocanje bliceva...
_____________________________Funky Fun Club
RE: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ponosni nasi trbusi♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 24.11.2011 22:31:22
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Bebica11 IZVORNA PORUKA: Bebica11 IZVORNA PORUKA: Bebica11 23 plus 0 (veceras slikano), ovo gore je razvuceni bolero , eto da imate jednu teske kategorije evo UPDATE kao i obecano 27 plus 0, tacno se vidi razlika za mjesec dana [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/194/img2750h.jpg/] [/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Silver i ostale, cekamo i vas update evo update 32 plus 0 da vidimo napredak hB update 37 plus 0 slikano, po meni se nista nije promijenilo, smanjila mi se pl voda beba zauzela taj prostor i nije narastao puno (ps.dva puta u bijelom slikana pa evo nek bude jos jedna u ljubistastoj malo tamnijoj varijanti)
_____________________________ "Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)
RE: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ponosni nasi trbusi♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 25.11.2011 9:43:13
Arina
...Bebice.....tacno se vidi da ti se spustio stomo.....super.-....eto jos malo pupi i gotovooooo....slatke ste mi....
RE: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ponosni nasi trbusi♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 25.11.2011 12:39:32
plava72
bebice,arina pupe su ko med... ...mašallah...možda bi i ja trebala postaviti jednu nek se vidi i trudnica u 41.sedmici
_____________________________ Ako si usamljen kad si sam u lošem si društvu..
RE: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ponosni nasi trbusi♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 25.11.2011 12:52:40
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Mrgica Ajd neka mi neko lijepo u detalje objasni kako da postavim slicicu, i ja bih se sjikala sa tibom, al ne znam postaviti slikicu...Zato molim detaljno objasnjenje, please... uslikas se i prebacis sliku na comp npr desktop, i onda ides na google ukucas SLIKOMAT, i udjes na tu stranicu, i kliknes CHOOSE FILE i nadjes sliku koju si spasila na comp, i kliknes NALOZI izbacice ti kodove i ti kopiras kod za FORUM i zaljepis ga ovako u novi post i eto prikazace se slika nama cekamo
_____________________________ "Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)
Idi na: Odaberi forum Forum ----------------------
[Zatrudnjivanje]
- - Želimo novog člana
- - Problemi sa zatrudnjivanjem
- - Posvajanje djece
- - Nadamo se zajedno
[Trudnoća]
- - Trudnoća i porod
- - Matične ćelije
- - Šta mi treba za novorođenče?
- - - - Baby Textil
- - Porodilište
- - Dvojke, trojke, četvorke
- - Spontani pobačaj
- - Ishrana trudnica
- - Razgovori u očekivanju (djeteta)
- - - - Imena
- - Vježbanje
[Beba]
- - Novorođenče, beba
- - - - Oprema za bebe
- - - - Razvoj bebe
- - - - Rodili smo!
- - - - Zdravlje beba
- - - - - - Alergija
- - Nedonoščad
- - Dojenje i dodavanje
- - Uvođenje guste hrane
- - Poslije porođaja
- - Roditeljski razgovori
[Dijete]
- - Djeca
- - Djeca s posebnim potrebama
- - Od đačića do đaka
- - Dječija oprema
- - Odgoj
- - Vrtić i čuvanje djeteta
- - Ishrana djece
- - Zgode i nezgode
- - »Mrdajmo« zajedno
- - Tinejdžeri
[Partnerstvo]
- - Vjenčanje, krštenje, godišnjice,…
- - Porodica i partnerski odnosi
- - Seksualnost
- - Porodično zakonodavstvo
- - Finansijske dileme roditeljstva
- - U zagrljaju žalosti
- - Očev forum
[Porodični život]
- - Izleti i godišnji odmori
- - Napravimo zajedno
- - Igre, brojalice, pjesmice
- - Savjeti (za) domaćice
- - Tehnika
- - Kuhajmo zajedno
- - Naša svakodnevica
- - - - Knjiga, film i muzika
- - - - Čestitke
- - - - Graditeljstvo
- - Zdravlje
- - Mršavljenje
- - Kućni ljubimci
- - - - Poklanjanje malih životinja
- - Od cvjetića do salatice
- - Ljepota i moda
[Zajednica RR]
- - O portalu
- - - - FAQ
- - Humanitarnost
- - Druženja, događaji
- - Skupljanje
- - Statistika RR
- - Razgovori…o svemu i svačemu
- - - - Zabava
- - Nagradne igre
Život je čudo!
Pogledajte i uživajte! Najljepši video o stvaranju i razvija
Anketa
Pitanje.пеперутка16 Da li neko od vas drži krave? Ako jeste, šta radite s mlijekom? Ne zezam se, pitam ozbiljno, ne znam sta da radim sa mlekom?
Oznake