Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Minie pupo je ko med al ja sam ga svakako vidjela uzivo A o medi brundi necu uopste da komentarisem, to ti nesto izmisljas, zeno ti izgledas ko ruza rumena, nigdje podocanjaka, umora, oteklina....bar ono sto sam ja vidjela 10+
wow..hannice, ma ko je zgodan, zgodan je da su i trojke u trbi sve ste cakane....uh jesam sebi cudna, gledam neki dan slike na mob i vidim sebe trudnu ko da je bilo prije 10 god
Ja sam sebi uvijek cudna u trudnoci,nikako da naviknem na stomak. Posebno mi cudno kad izadjemo vani u setnju i slucajno ugledam sebe negdje u izlogu ili ogledalu,uvijek mi treba malo vremena da shvatim da sam to ja. Hvala ti na komplimentu,i ako se ja ne osjecam bas tako,ali jos malo pa gotovo,hB.
Ja sam sebi uvijek cudna u trudnoci,nikako da naviknem na stomak. Posebno mi cudno kad izadjemo vani u setnju i slucajno ugledam sebe negdje u izlogu ili ogledalu,uvijek mi treba malo vremena da shvatim da sam to ja. Hvala ti na komplimentu,i ako se ja ne osjecam bas tako,ali jos malo pa gotovo,hB.
hannice super
i ja sam ti ista kad se vidim u izlogu ili ogledalu