Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pa Bebice,postavljala sam ja sliku prije nekih mjesec dana,al sad smo jooos veci. Evo sad cu pokusati smanjiti jednu sliku od prije 7 dana,pa ako uspijem,postavim...
MasaAllah fin pubo, ma bebica je spremna 100% vidjeces ti
Hvala Bebice,ma samo ceka da skinu serklaz i eto njemu rahatluka ! Ja ocekujem aBd ubrzo ! A svidjaju mi se tvoje slike,kako ti to fino sve pratis iz mjeseca u mjesec
Al Sensia,tebe stvarno kao i Hannicu moram izdvojiti.Vi ste nam bas,bas u liniji,prave nase RR zgodnice!
vodolija gdje je tvoj pupo? slikaj se prije skidanja serklaza
gerberka se takodjer izvlaci a neke nam samo vire na ovoj temi
poslije pregleda aBda slj sedmice stavljam sliku
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
< Poruku je uredio gerberka -- 18.10.2011 15:25:38 >
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Gerbo i dush hajde nemojte da puno cekamo za stome nije fer i ja sam stavljala stomu kad nije ni bilo stome ih kad se sjetim pa me ženice zezale al dzaba kad sve stave moram i ja zato slobodno vi iako se ne vidi stomo mi znamo
Hannice ti si mimo svih konkurencija, MACKA SI I PO i da nosis jedno a ne dva mala bica pod srcem. Napravit cu ja novu temu Hannicu za misicu u kategoriji "zgodne i sa stomom "
A to za ovu "generaciju" trudnica si u pravu, niko nije teska kategorija pa cak i one koje kukaju bezveze kukaju mogle bi sve u casopis bez problema......