Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 23.11.2011 20:30:06
ellam
miracle*3 trudnice ne bi smjele u kupku zato sto je od "stajace" vode lakse dobiti upalu i kad lezis vecu sansu pruzas bakterijama a i mene bole koljena bas bas... jucer na kontroli doktor kaze da je sve to za ocekivat jer sam se za svoju kilazu dosta udebljala pa je to uticaj tezine.... mada meni ta debljina nije jasna, nigdje se ne vidi a i nisam pretjerano vise jela al eto.... tako je kako je....
pokusaj sa toplom oblogom i masazom laganom.... pozzz
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 23.11.2011 20:43:27
Silver
Drznicee to je prelijepa stvar od tvoje firme! Da sam znala...danas sam setala po One2Play, pogledala bi sta ima u programu za bebe pa da ti predlozim, ili ako ti nebude mrsko, put pod noge pa malo pogledaj po radnji! Ima slatkih stvarcica, vidjela sam simpa tjesilicu kao medo...pa ima zvecki od disney likova i nekakvih onih plasticnih igracaka!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 23.11.2011 20:48:00
drznica
E Silver, suuuper...sad bih ja dole da malo gledam...al nadam se da cu moci i poslije poroda prošetati tamo. Mada ako sutra budem OK mogla bih malo iz kuce mrdnut...nista od ovog ležanja
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 23.11.2011 20:56:23
Bebica11
IZVORNA PORUKA: drznica
Bebice, ja sinoc pojela pola ananasa...ostalo pola evo u frizideru...bujrum. Pojela sam i pola NARA...pojela sam citavu malu Milku...sad cekam mm da kupi colu da se najedem spageta da to malo cola ublazi hahhahaah. Ja ne znam kako do sad nemam 100kg. E jedete li hurme? Ja nisam niti jednu, zaboravila...a cisto sumnjam da imaju neki ucinak.
imaju oksicitin, naucno je dokazano da poticu kontrakcije a i dobre su u postporodjajnom periodu i ljekovite, brzi je oporavak
to ti je kao prirodni drip samo mnoooogo blaze
< Poruku je uredio Bebica11 -- 23.11.2011 20:59:50 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 23.11.2011 21:08:06
Silver
uhhhh mmm ja sam imala medinske prosle godine za ramazan, veliko rinfuzno pakovanje...mmmm predobre suu! Sad neznam gdje da nabavimo, prosle godine je to poklon bio...ove ...NISTA! Uzimam one iz badem butika nisu lose!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 23.11.2011 21:57:47
Bebica11
sad sam sredila ponovo gospodju, iako je vec danima spremna i bas uzivala u toplom tusiranju i zaboli me stomo pred kraj, a kazu da toplina pojacava prave kontrakcije a umiruje lazne
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 23.11.2011 22:01:30
anđelo
Drznice što se tiče poklona za bebu ,koji će biti u paketiću ja predlažem psića sveznalicu.Ja sam ga kupila sinčeku u merkatoru i mislim da je bio oko 50-tak maraka.Mekan je a ima dosta programa i divnih pjesmica,a može se isključiti s pjesmica i uključiti na priče .Ja sam se igrala sa njim 10 dana dok nisam oćejfila .Baš potiče bebin razvoj Ima još svašta na njemu al me stid da pišem,pomislit ćete da sam podjetinjila
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 23.11.2011 22:07:56
anđelo
Bebice,to se gospođa mašala otvara.Samo uživaj još malo u trudničkim danima,i budi hrabra. .Evo malo vibrića i raduj se ,blago tebi, još malo.Moj muž danas gledao na nekom programu na komp.još 140 dana do mog porođaja .Napisat ću 500 stranica na forumu dok se ne porodim
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 23.11.2011 22:27:21
Bebica11
IZVORNA PORUKA: anđelo
Bebice,to se gospođa mašala otvara.Samo uživaj još malo u trudničkim danima,i budi hrabra. .Evo malo vibrića i raduj se ,blago tebi, još malo.Moj muž danas gledao na nekom programu na komp.još 140 dana do mog porođaja .Napisat ću 500 stranica na forumu dok se ne porodim
vidi samo kod mene broj postova od pocetka trudnoce kad sam se registrovala i sve ce ti biti jasno kad neko stigne nek se javi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 23.11.2011 22:54:42
drznica
Bebice, i ja sam evo iz kade...sto kazes gladila se oept hahaha. I sad mi dole neki cudann osjecaj...pulsira gospoja i opet onaj pritisak kao da ce nesto prsnut...hmmm meni se cini opet nista od keksa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 24.11.2011 6:17:34
Bebica11
Hello zenice
evo ja se "navila" ne mogu spavati pred ovaj komisijski pregled, rekla mi da dodjem u pola devet i sad ne znam dal trebam ctg prije toga uraditi ili samo se pojaviti na komisiju
jos mi se beba bila umirila, premrla sam, uh da mi se samo poroditi aBd, dovite za mene da me danas ostave i porode
klara ima jos malih trudnica al svejedno, sjecam se kad sam ja bila 5.sedmica i najmanja trudnica par sedmica i meni nije smetalo da pisem i pitam sve sto me zanima hehe
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 24.11.2011 6:23:03
Bebica11
IZVORNA PORUKA: drznica
Bebice, i ja sam evo iz kade...sto kazes gladila se oept hahaha. I sad mi dole neki cudann osjecaj...pulsira gospoja i opet onaj pritisak kao da ce nesto prsnut...hmmm meni se cini opet nista od keksa
moras ponoviti par puta da bi dobila pravi efekat jer sam citala neke zene u 24h dva puta imale i poslije drugog puta poceli trudovi
eh da bar i ja mogu to probati, to prirodno geliranje da ne moram na vjestacko